KET a obava udělat těhotenský test Cleblue Digital. Nemůže být test falešně pozitivní?
Ahojky, myslite si peosim nebo ma nekdo vlastni skusenost ze mu ukazal tt cleblue digital pozitivitu uz 7 den po et? A jestli jo bylo van to pak i potvrzeno?
Jsem deska 7 den po et a vkladaly mi 5-ti denni blastokcidu, takže od opu jsem dnes 12 den, pokud dobre pocitam.... Pred opu jsem si pichala 2x injekci ovittrel..... Nrvim kolik ma jedna injekce jednotek, tak se i bojim, aby treba test nebyl falesne pozitivní komentář, kdo mi dokaze poradita povbudit, budu rada za kazdou reakci
@misicka1988 me se to zatim nestalo, tak nevim jako budu rada pokud mrcha nepřijde, a krev mi potvrdi snad tehu.... Jsem uz nervozni
@pajulabur a kolika denní embryo zavadeli?
@lilian2111 5 ti denni blastocidu :( asi uz je to ztracene ze?
@pajulabur to už by na testu asi něco bylo :(
@lilian2111 tak uvidim no, taky uz tomu moc neverim, ale ve středu jdu na krev do car, tak uvidime co a jak, v nejhorsim pripade mame jednoho sněhuláka, nevis kdy se muze na ket kdyby to nevyšlo?
@pajulabur Je mi to moc líto. Takové to "nevzdávej to" mě vždycky akorát naštve. Znám své tělo a poznám, jestli jsem těhotná. A když 3 dny před krevním testem není ani duch, tak u mě to je jasně neúspěšný pokus. Jako malá šance tam je, že se chytilo později. Ale jinak už by vlastně mělo být skoro 3 týdny staré a to už musí ukázat nějaký výsledek. :( Nebuď smutná, vyjde to jindy.
@misicka1988 já taky dostala menstruaci a nebyla jsem těhotná .Ted jdu 20.11 na krev a před 3 dny jsem do krvacela a na testu byla jedna čárka tak zase určitě nic a máme zamračeném jedno tak jsem zvědavá kdy půjdu znova ale už jsem z toho špatná

@pajulabur Já dostala MS i přes Utrogestan... 2x..