icon

KET a obava udělat těhotenský test Cleblue Digital. Nemůže být test falešně pozitivní?

pajulabur
3. říj 2019

Ahojky, myslite si peosim nebo ma nekdo vlastni skusenost ze mu ukazal tt cleblue digital pozitivitu uz 7 den po et? A jestli jo bylo van to pak i potvrzeno?
Jsem deska 7 den po et a vkladaly mi 5-ti denni blastokcidu, takže od opu jsem dnes 12 den, pokud dobre pocitam.... Pred opu jsem si pichala 2x injekci ovittrel..... Nrvim kolik ma jedna injekce jednotek, tak se i bojim, aby treba test nebyl falesne pozitivní komentář, kdo mi dokaze poradita povbudit, budu rada za kazdou reakci

Strana
z2
misicka1988
4. říj 2019

@pajulabur Já dostala MS i přes Utrogestan... 2x..

pajulabur
autor
5. říj 2019

@misicka1988 me se to zatim nestalo, tak nevim jako budu rada pokud mrcha nepřijde, a krev mi potvrdi snad tehu.... Jsem uz nervozni

janisek7
5. říj 2019

@pajulabur držím palce ♥️♥️ a dej vědět

pajulabur
autor
6. říj 2019

@janisek7 ahojky tak dnes 10dpo a test jasne negativni tak jsem z toho upa vx hani, nevim jestli je jeste nadeje nebo nn..... Na krev jdu az za 3 dny... Tak tam se mito potvrdi a ne o definitivně ze to je egativni tak uvidime ale jak pisu jsem s nervama v haji

lilian2111
6. říj 2019

@pajulabur a kolika denní embryo zavadeli?

pajulabur
autor
6. říj 2019

@lilian2111 5 ti denni blastocidu :( asi uz je to ztracene ze?

lilian2111
6. říj 2019

@pajulabur to už by na testu asi něco bylo :(

pajulabur
autor
6. říj 2019

@lilian2111 tak uvidim no, taky uz tomu moc neverim, ale ve středu jdu na krev do car, tak uvidime co a jak, v nejhorsim pripade mame jednoho sněhuláka, nevis kdy se muze na ket kdyby to nevyšlo?

janisek7
6. říj 2019

@pajulabur ještě to nevzdávej. Uvidíte... Třeba se ještě něco ukáže. 🙂

pajulabur
autor
6. říj 2019

@janisek7 no niv8m, uz cemu mam věřit, alr tak snad krev ukaze lepsi vysledek jak test

janisek7
6. říj 2019

@pajulabur to určitě. Krev je přesnější. Na někoho reaguje test až delší dobu.

vitezove
6. říj 2019

@pajulabur Je mi to moc líto. Takové to "nevzdávej to" mě vždycky akorát naštve. Znám své tělo a poznám, jestli jsem těhotná. A když 3 dny před krevním testem není ani duch, tak u mě to je jasně neúspěšný pokus. Jako malá šance tam je, že se chytilo později. Ale jinak už by vlastně mělo být skoro 3 týdny staré a to už musí ukázat nějaký výsledek. :( Nebuď smutná, vyjde to jindy.

pajulabur
autor
7. říj 2019

@vitezove no uvidíme ale jinak holky moc dekuji

petulkablazova81
20. lis 2019

@misicka1988 já taky dostala menstruaci a nebyla jsem těhotná .Ted jdu 20.11 na krev a před 3 dny jsem do krvacela a na testu byla jedna čárka tak zase určitě nic a máme zamračeném jedno tak jsem zvědavá kdy půjdu znova ale už jsem z toho špatná

Strana
z2