Kolik toužíte mít dětí? Diskutujte o svých plánech!
Mám jednoho syna 8m. Vždy jsem chtěla děti dvě, ale nyní se mi nějak mění názory a ráda bych dokonce i 3. I když by to do mě asi nikdo moc neřekl. 😀
Jak to máte vy? 🙂
Chtěla jsem dvě, holku a kluka, klasika 😅 No mám tři syny ♥️ a klidně bych měla i čtvrté 🙈 ale musela bych byt mladší a ani fyzicky na to už asi nemám.. Takže trojlístek stačí ☘️
Asi tak na třetím rande jsme se s manželem shodli, že chceme 4 děti a rodit budu max. do 35 let. Máme 4 děti a to poslední se narodilo měsíc po mých 35. narozeninách 🙂. Tímto považuji tuto kapitolu za zdárně splněnou a uzavřenou 🙂.
Nikdy jsem si nic neplanovala ani nepredstavovala dopredu, az kdyz se nam vzdycky zachtelo mit dite, tak jsme si ho udelali. Mam, co jsem chtela, a zadne zklamani z nesplnenych ocekavani🙂
Vždy jsem si přála 3děti - miluji je (jsem taky ze 3). A teď ve skoro 34letech mám za sebou dva porody - loni jsme o prvního syna přišli v 38tt, druhý mi spinká v postýlce. Druhé, potažmo třetí jsme chtěli, ale já posledních pár týdnů uvažuji, že další už nechci. Jako nechci, aby syn zůstal jedináček, ale na druhou stranu jsem nemocná (crohnova nemoc - zrovna nyní relaps +diabetik) a představa, že v tomto stavu se mám starat o dvě děti mi přijde nereálná + samozřejmě jsem řekla, že nejdéle abych porodila do 36 (muži by bylo 40), jinak déle už další fakt nechci. Plus stále nevím, zda mi bude doporučeno otěhotnět - stále mi zůstává přirostlá placenta od porodu - u obouch těhu jsem ji měla (měla jsem SC a velkou ztrrátu krve, takže doktor rozhodl, pro mé bezpečí, nechat ji tam a čekat, zda sama odejde s MS - prý +- ještě půl roku). A také co si budem, ceny letí raketově nahoru a ač nejsme na tom finančně špatně, tak chci synovi a nám dopřát a nepřemýšlet o každé koruně (nejsem tedy ani typ, co utrácí za blbosti a nakupuji s rozmyslem).
Máme 3. Jedno bych klidně ještě brala, ale manžel už nechce.
Jako bezdetna jsem chtěla 3 holcicky a růžový dům. Narodil se mi syn a já zjistila, ze i když mám fakt nenáročné dítě, co dobře spi, je flegmatik a nepotřebuje furt pozornost, tak je to fakt náročný a hlavně drahy. A já rada pracuju, potrebuju mít čas i sama na sebe a nechci se uz zavřít doma. To rozhodnutí je o to jednodušší, ze jde i o zdravotní důvody.
Chtěla jsem dvě děti a mám tři, jenže o nejstarší jsme přišli.
Tak automaticky jsem měla představu dvou dětí, kluk a holka. Klasika. Nakonec mám dva kluky po sobě a po 7 letech třetího. O holčičku jsme přišli v 19 TT. A jednu jsem vyvdala, ale ta už je pár let samostatná jednotka, přítomná spíše po telefonu. Nicméně psychicky a fyzicky jsou u nás tři (aktuálně 3-12 let) strop. A to ti starší tu nejsou pořád.
Vždycky jsem věděla, že chci mit hodně deti, nejlíp tak 6 apod. Tolik, kolik jich přijde. Přes všechny náročnosti máme 3 úžasné dcerky a čtvrté čekáme. Jsem za to moc vděčná a ráda. Je mi 42 let, a i díky přístupu manzela myslím, že je to děťátko poslední. Jsem šťastná, že nám ještě bylo dáno.
Mám první mimčo syna 7m a už přemýšlím nad tím jaký to bude mít 2 děti 😅🤷🏻♀️
Ja chtela 2. Po prvnim uz jsem chcela 3. Ted kdyz cekam druhe uz nechci dalsi. Tohle tehotenstvi je hodne narocne. Taky Financne by sme to uz neutahli, chyby mi prace uz ted a dalsi 2 roky doma uz fakt byt nechci. Pak chci uz na dovolenou co kdyby sme meli treti dite by zas neslo a do toho zase potraty a zklamani to uz bych nedala.

Jedno. A když už by to "musely" být dvě děti, tak s větším věkovým rozdílem aspoň 5 let.
Takže mám dvě 15m po sobě. 🤦