Kolik toužíte mít dětí? Diskutujte o svých plánech!
Mám jednoho syna 8m. Vždy jsem chtěla děti dvě, ale nyní se mi nějak mění názory a ráda bych dokonce i 3. I když by to do mě asi nikdo moc neřekl. 😀
Jak to máte vy? 🙂
Jako dospívající jsem si přála velkou rodinu, čtyři pět dětí. Pak se nedařilo ani vztahy, později ani těhotenství, vypadalo to bledě. Teď mám dvě děti a některé dny si říkám, že to je přesně o dvě víc, než snesou moje nervy. Nicméně, díky Bohu za ně a myslím, že stačí ❤️
Bohate stačí 2 😂
Jako jedinacek jsem chtela čtyři děti. Mám jedno a příští rok 40let, takže asi zůstane jen u jednoho no. S otcem mého syna jsme se rozešli v jeho roce, pak jsem byla sama nebo se placala v pseudovztazich. Teď mám chlapa do života, ale už další děti nechce, sám jedno z minulého vztahu má. Člověk míní, život mění :(
Šest 🙂
Chybí už jen jedno 😃
Nechtěla jsem ani jedno....Po narození malé čekáme druhé, ale tím končíme 😉
Mám 3 děti blízko po sobě a jsem spokojená. Cítím, že jsme kompletní 🙂. Manžel by šel ještě do jednoho prcka, ale já se na to už necítím. Pokud se nestane nějaká nehoda přes antikoncepci, tak zůstaneme u 3.
Vždycky jsem chtěla 3, manžel 1. Máme kompromis 2. Nicméně mám pořád pocit, ze to jedno tu ještě chybí. Uvidíme, je mi 31, třeba manžela za cca 5 let ještě přesvedcim.
Chtěla jsem 3, ale mladší je takový satan, že i dvě jsou občas moc. 🙈
Říkali jsme si, že 2 je málo, 5 je moc. Teď víme, že tři nám absolutně stačí a vyhovují. Na další už fyzicky a možná i psychicky nemám.
Chtěla jsem dvě, mám dvě. Občas je to na palici, ale když vidím, jak se na druhou stranu mají rádi a jak si vyhrají, jsem ráda. Navíc dcera je taková povaha, že kdyby byla jedináček, byl by z ní neskutečný sobec. Přitom s bráchou jako kdyby se dost změnila, k lepšímu. Takže máme splněno, i ten páreček, kteří všichni berou za ideál a který já vlastně nikdy ani nechtěla. Na další nemáme ani věk, ani finance (3 děti, to chce větší byt jak 3+1, větši auto...)
Chtela jsem dve, mam dve. Ale obcas bych nejradsi nemela zadne 😄
Já chtěla 3 děti, manžel také. Ale... Máme jedno 4lete,a stačí...
Chtěla jsem tři, mám tři holky a občas mám pocit, že to ještě není všechno. Ale další rodicak, už ne, manžel už by další asi taky nedal a věk tedy taky na další už není, ani místo doma ani v autě. Jen ten občasný pocit, co ještě toho kluka(na tuty by to zas byla holka)
Já jsem chtěla původně tak jedno, ale aby měl parťáka máme z rozumu dvě blízko u sebe a je to fajn. Třetí bych brala, kdybych nemusela být těhotná a rodit. Oboje byla dost katastrofa, takže jedině bez toho..
Jedno 😁a mám tři.
Já chtěla vždycky dvě, manžel jedno. Když teď to naše satáně usnulo, já tady sedím vyřízená v obýváku plným hraček, čeká mě vaření na zítřek a menší úklid, říkám si že druhé takové a jebne mě. 😃 Asi zůstaneme u jednoho.
Vzdy jsem chtela dve deti. Po problemovem tehotenstvi, porodu a vzhledem k narocnosti syna jsem si rikala, ze uz nikdy. Pred jeho tretima narozeninama jsem se hecla a mame jeste dceru. Sice je to obcas narocne, ale jsem rada, ze jsem do toho sla.
Dřív jsem říkala, že chci alespoň dvě. Po porodu první dcery se to změnilo na čtyři. Porod byl hnusný, ale miminko úžasné. Teď mám dvě a třetí má u nás dveře otevřené, tak uvidíme, kdy přijde 🙂
Chtěli jsme vždycky dvě, máme dvě, ale čím dál častěji máme s manželem myšlenky na třetí 🙂 mladšímu se blíží dva roky, pro nás nejvyšší čas, ale hodně věcí nás drží zpátky, takže nejspíš zůstaneme u těch dvou 🙂
Mám teď 4. a je to užádnééé, ty malinké se tak milují a je to úžasné pozorovat ! láska...
Miluju děti, baví mě se o ně starat, vidět je dělat pokroky, ten šrumec velké rodiny atd. Vždy jsem chtěla minimálně 4, to už bohužel věkově nestihneme a ani manžel nechce, tak i se 3 bude legrace dost. Přinejhorším začnu pracovat v MŠ 🙂
Původně jsem toužila po třech a momentálně mám doma jedno. Ovšem v pátek se mi jich šest vrátí ze skautského tábora. Takže jich bude doma všech sedm 🙂.
Já chtěla 2, a ty jsem taky měla, kluka a holku. No ale osud tomu chtěl jinak a máme 3. A sem tam mi proběhne myšlenka na 4. ale to už nedám.😄
@marimanta bracha má 6 dětí 😉 pěkně po sobě 3 kluky a pak 3 holky..14,12,6,4,2 a 7 měsíců 🤣
Čekám druhé, vnitřně jsem nakloněna i číslu tři, ale chlap ted řekl ne ale je mi "teprve "29, takže pár let na přehodnocení máme. . Pokud by přišlo Osudem, zůstane.
Ja som chcela 0. Po prvom 1. Po druhom 2. Ale mam pocit, ze mi chyba holcicka a vazne chcem mat dceru. Dalsie tehotenstvo ale nedam a aj tak by to bol chlapec. Tak uvidime casom, ci si k nam ta holcicka nejako najde cestu.

Do 25 jsem nechtěla žádné, potom to přehodnotila na jedno. Manžela ukecala na druhé, a nejradši bych tři, ale nezvládám ty dva, takže končím na dvou. A vnitřně mě to furt mrzí.