icon

Kontryhelový čaj - o okolik dní vám zkrátil MS cyklus?

michelka01
10. led 2015

Ahojky...chci se zeptat o kolik dni vam zkratil kontryhelovy caj mestruacni cyklus.ja ho mam 32 dni pred uzivanim.ted ho uzivam teprve prvni mesic a je to uz 33.a jeste jsem to nedostala.pila jse, ho jen do ovulace.tak se chci zeptat na vase zkusenosti

cbabu
•
10. led 2015

On by se ani dyl jak do ovulace pít neměl a pak až zase od prvního dne cyklu. Ja ho piju druhý měsíc a ještě k.tomu inofolic a minulý měsíc byl cyklus 45 dní teď jsem 23 a ovu zatím nikde.Tak kdo ví.každopádně bych řekla že to nebude otazka měsíce či dvou ale byl. Nebo seš tělu 🙂

nikolab20
•
10. led 2015

Ahoj mě kontryhelový čaj akorát uškodil. Menstruaci jsem po něm mela skoro celý měsíc.

hanivasi
•
11. led 2015

ahoj, nevím o tom, že by měl zkrátit menstruaci. Já ho pila v tomto období, ale pouze kvůli bolestem, které po čaji vždy zmizely.

pajule88
•
11. led 2015

Taky jsem kontryhel vyzkoušela. Původně jsem měla cyklus 33 dní, teď jsem 41, OVU nebyla a menstruace taky nikde. Tak nevím, co si o tom mám myslet 😠

lu777
•
11. led 2015

neslyšela jsem, že by měl zkrátit ms cyklus 😕
spíš zmírnit křeče nebo tak ne?

radiz
•
15. únor 2015

kontryhelový čaj piju pravidelně už půl roku vždy od začátku ms do ovulace. Začala jsem ho pít, abych podpořila růst děložní sliznice a na bolesti břicha před ms. Normálně mám cykly 25, 26 dní, tedy celkem krátké, ale za tu dobu, co ho piju, mi kontryhel cykly opravdu nezkrátil.

g_m
•
15. únor 2015

Mně zkrátil z 31 na 28, piju ho druhý měsíc a je fakt, že ovu tento měsíc ne a ne přijít :(

teraan
•
5. dub 2015

Kontryhelový čaj piju teprve druhý měsíc, cykly jsem měla dlouhé 47-50 dní, teď poprvé MS dorazila po 36 dnech i ovu proběhla, takže účinky se snad dostavily 🙂