icon

Které ovu testy byste mi doporučily?

anicka1211
11. dub 2015

Zdravím, máte prosím zkušenosti, který z nabízené škály ovu testů na dnešním trhu je stoprocentně přesný? většinou jsem si kupovala predictor a teď jsem zkusila ještě Lady Max od Dr. Max, ale miminko se nám nepovedlo. Podle ovu testů jsem ale ovulaci měla každý měsíc a poslední dokonce 3 dny za sebou. Budu ráda za jakékoli typy a názory 🙂

werumka
11. dub 2015

Přesné jsou všechny testy. Liší se akorát citlivostí. Jistotu, že ovulace proběhla dá ale až vzestup bazální teploty. Pokud máš testy pozitivní déle, než dva dny, pak je lepší koupit méně citlivé testy (ne 20 IU/ml, jako má Dr. Max, ale třeba 25 IU/ml). Výhodná balení i s výběrem citlivosti jsou na www.ebay.co.uk

ivastefancova
11. dub 2015

Holky a po jaké době se to počítá?myslím když ho namočím je silnější a po nějaké době zeslabne.

shynne
11. dub 2015

Za mě jsou nej z dr.max 🙂 nejdřív jsem měla z ebaye,ale byly tam i vadné kusy. Poslední měsíc jsem koupila maxe a povedlo se 😉

nov.tere
11. dub 2015

měla jsem od Maxe a otěhotněla hned první měsíc co jsem testovala. 🙂 Jinak pokud se ti zdají pozitivní tři dny tak můžeš jít k DR a on ti udělá ultrazvuk a zjistí jestli ovulace je nebo není a kdy cca bude 🙂

kickes
12. dub 2015

Ahojky holky,také mám dobrou zkušenost s Dr.Maxem. Ja tedy testovala asi půl roku dopředu a věděla jsem pak v podstatě přesně kdy ovu chodí. Také sem v tom měla zmatek jelikož testy ukazovaly třeba 3 dny čárku a ja měla zmatek,kdy teda vlastně je ;). Mohu doporučit za sebe,ze hned jak sem měla první pozitivní test vlitli jsme na to,byl to 16.den cyklu a ovu sem měla mít 19.,říkala sem si ze to asi neklapne a ono klaplo. Ovu sem opravdu cítila 19.den. Takže za sebe doporučuji hned jak mas čárku skočit na to ;)

heluskal
12. dub 2015

ahoj, já před 3 měsíci zkusila ovu test, už ani nevím značku a ikdyž podle teploty a bolestí ovu byla, nic neukázaly a dnes jsme koupila Dr. maxe (jsem dnes 12DC) a krásné dvě čárky,takže dnes hurá do "akce" 🙂, doufám, že se s Maxem povede, jinak nevím jestli doporučit nebo ne, ale podle názorů u z jiných skupin,ovu těhu testy z maxe jsou spolehlivé 🙂..holky co se snažíte, přeji ať se nám brzo zadaří a vy co už čekáte, tak hodně zdraví 🙂

pincola
12. dub 2015

Holky kolik prosím stojí ty testy od Dr.Maxe?

xxxslunickoxxx
13. dub 2015

90 Kč 7 ks Dr.Max

strawberr
19. dub 2015

mam už od dr.maxe asi 4. Balení a udělám změnu ☹ . Neustále mi ukazuje jen sotva viditelnou čárku ☹ . Dálnice jsem se s jimi ještě nedočkala :(