Listopadové snažení 2022: Kdo pokračuje?
Tak kdo stále pokračuje se mnou....aneb hurá do dalšího snažení....
@carolineg1 já začala opět kapičkuuu špinit. Počkám do zítra, jestli se to nerozjede, tak koupím test. 1 DC mám mít zítra 😵💫
@lipline já upřímně mám nějaký pocit těhotenství nějak cítím že by to vyjít mohlo taky mám mít zítra nebo pozítří tak kdyžtak uvidím ale rozhodla jsem se pokud to nevyjde dělat od nového roku zkusit kurz pro duly
@lipline já právě taky buď měla sněhobílo nebo čárky co rostly ale poslední měsíce mám snad duchy na všech je to celkem na prd
A pokud je pravda že první je pozitivní ovu test a až pak tehu tak já mám ovu test úplně negativní takže určitě zas jen falešné duchy
@carolineg1 zkusim zîtra ráno
@carolineg1 ja to zrovna dnes zkousela a jeden den po vynechane MS mi opravdu vysel uplne tučny pozitivni ovu test :/
@rybicka2022 takže pecka zase nic už se půjdu zahrabat fakt mě to sere
A to sem si sakra tak myslela že to vyšlo tento měsíc
@carolineg1 promin, to jsem nechtela te tak rozhodit :( treba to neukazuje vsem, uvidis a zkus a nebo digi clearblue, to jsi nechtela zkusit?
@carolineg1 me ovulák zesílil, sle prej sni to nemusí nic znamenat..
@carolineg1 u mě zatim nic, ale je brzo.
@martina_cz aha no já četla že ve většině případů zesílí a pak už je i TT pozitivní ale já asi nic. No co ze mě to nepřekvapuje zase jen rozhozený cyklus
U mě holky včera 1DC. Dneska už špiním víc, takže se mi ms rozjede…. 😑 tak se uvidíme v dalším měsíci 🍀
@nicoleluan já ještě nespinim ale tt negativní takže taky jdu další
@nicoleluan ja nevim, jestli to pisu dobre, co doktor to jiny nazor asi, ale mi bylo receno, ze 1.DC mam pocitat az jak je cervena krev, spineni pry pocitat nemam.
@rybicka2022 to už jsem taky slyšela. Ale ona se rozjedeee, holka 😁😁
Co používáte na podporu otěhotnění?
Mě doktorka řekla, že stačí obyčejná kyselina listová a hlavně vitamín D.
Piju teda ještě kontryhel
@nicoleluan mě bylo řečeno že nejlepší je sex 🤣🤣🤣
@nicoleluan já u prvního i teď beru Femibion a teď jsem ještě zkoušela ten kotryhel
@nicoleluan já brala od 1DC do 9DC malinik a od 10DC kontryhel a pak od dr maxe vitaminy, maji dobre slozeni a cenove levnejsi nez ty proflaknute znacky. Ale nevim zda to pomohlo, tezko rict
@carolineg1 u mě takhle, ale zase je to ten blbej mamatest co mi tu zbyl.. takže to moc v potaz neberu.
@martina_cz mě osobně mama test neukázal nic a ostatní testy duchy. Dnes 1DC, takže za mě mama test lepší jak nějaké Pepino nebo Facelle z Rossmannu
@nicoleluan mě tohle ukázal i minulý cyklus a na ostatních nic.
@martina_cz
1DC
@martina_cz já měla ty duchy falešné...záleží kolik si DPO
@carolineg1 vítej v klubu, já taky
@carolineg1 to mě mrzí, jsem 10dpo a špinim.
@nicoleluan nevadí jedeme dál
Holky myslíte, že hlen s krví může být uhnizďování?

@carolineg1 já nevím čím to je, ale já mám vždycky sněhobílo... lae absolutní, prostě ani náznak něčeho.... a vždycky přemýšlím čím to je ty falešný čárky, nebo jestli to jsou těh. který se neudrží? Jaký na to máš názor, myslíš že to jsou prostě špatný testy, nebo se v tom těle něco odehrálo?