icon

Listopadové snažení 2022: Kdo pokračuje?

spygy
27. říj 2022

Tak kdo stále pokračuje se mnou....aneb hurá do dalšího snažení....

lipline
1. pro 2022

@carolineg1 já nevím čím to je, ale já mám vždycky sněhobílo... lae absolutní, prostě ani náznak něčeho.... a vždycky přemýšlím čím to je ty falešný čárky, nebo jestli to jsou těh. který se neudrží? Jaký na to máš názor, myslíš že to jsou prostě špatný testy, nebo se v tom těle něco odehrálo?

nicoleluan
1. pro 2022

@carolineg1 já začala opět kapičkuuu špinit. Počkám do zítra, jestli se to nerozjede, tak koupím test. 1 DC mám mít zítra 😵‍💫

carolineg1
1. pro 2022

@lipline já upřímně mám nějaký pocit těhotenství nějak cítím že by to vyjít mohlo taky mám mít zítra nebo pozítří tak kdyžtak uvidím ale rozhodla jsem se pokud to nevyjde dělat od nového roku zkusit kurz pro duly

carolineg1
1. pro 2022

@lipline já právě taky buď měla sněhobílo nebo čárky co rostly ale poslední měsíce mám snad duchy na všech je to celkem na prd

carolineg1
1. pro 2022

A pokud je pravda že první je pozitivní ovu test a až pak tehu tak já mám ovu test úplně negativní takže určitě zas jen falešné duchy

martina_cz
1. pro 2022

@carolineg1 zkusim zîtra ráno

rybicka2022
1. pro 2022

@carolineg1 ja to zrovna dnes zkousela a jeden den po vynechane MS mi opravdu vysel uplne tučny pozitivni ovu test :/

carolineg1
1. pro 2022

@rybicka2022 takže pecka zase nic už se půjdu zahrabat fakt mě to sere
A to sem si sakra tak myslela že to vyšlo tento měsíc

carolineg1
Autor odpověď smazal
rybicka2022
1. pro 2022

@carolineg1 promin, to jsem nechtela te tak rozhodit :( treba to neukazuje vsem, uvidis a zkus a nebo digi clearblue, to jsi nechtela zkusit?

martina_cz
1. pro 2022

@carolineg1 me ovulák zesílil, sle prej sni to nemusí nic znamenat..

martina_cz
2. pro 2022

@carolineg1 u mě zatim nic, ale je brzo.

carolineg1
2. pro 2022

@martina_cz aha no já četla že ve většině případů zesílí a pak už je i TT pozitivní ale já asi nic. No co ze mě to nepřekvapuje zase jen rozhozený cyklus

carolineg1
Autor odpověď smazal
nicoleluan
2. pro 2022

U mě holky včera 1DC. Dneska už špiním víc, takže se mi ms rozjede…. 😑 tak se uvidíme v dalším měsíci 🍀

carolineg1
2. pro 2022

@nicoleluan já ještě nespinim ale tt negativní takže taky jdu další

rybicka2022
2. pro 2022

@nicoleluan ja nevim, jestli to pisu dobre, co doktor to jiny nazor asi, ale mi bylo receno, ze 1.DC mam pocitat az jak je cervena krev, spineni pry pocitat nemam.

nicoleluan
2. pro 2022

@rybicka2022 to už jsem taky slyšela. Ale ona se rozjedeee, holka 😁😁
Co používáte na podporu otěhotnění?
Mě doktorka řekla, že stačí obyčejná kyselina listová a hlavně vitamín D.
Piju teda ještě kontryhel

carolineg1
2. pro 2022

@nicoleluan mě bylo řečeno že nejlepší je sex 🤣🤣🤣

ende
2. pro 2022

@nicoleluan já u prvního i teď beru Femibion a teď jsem ještě zkoušela ten kotryhel

rybicka2022
2. pro 2022

@nicoleluan já brala od 1DC do 9DC malinik a od 10DC kontryhel a pak od dr maxe vitaminy, maji dobre slozeni a cenove levnejsi nez ty proflaknute znacky. Ale nevim zda to pomohlo, tezko rict

martina_cz
3. pro 2022

@carolineg1 u mě takhle, ale zase je to ten blbej mamatest co mi tu zbyl.. takže to moc v potaz neberu.

nicoleluan
3. pro 2022

@martina_cz mě osobně mama test neukázal nic a ostatní testy duchy. Dnes 1DC, takže za mě mama test lepší jak nějaké Pepino nebo Facelle z Rossmannu

martina_cz
3. pro 2022

@nicoleluan mě tohle ukázal i minulý cyklus a na ostatních nic.

carolineg1
3. pro 2022
carolineg1
3. pro 2022

@martina_cz já měla ty duchy falešné...záleží kolik si DPO

nicoleluan
3. pro 2022

@carolineg1 vítej v klubu, já taky

martina_cz
3. pro 2022

@carolineg1 to mě mrzí, jsem 10dpo a špinim.

carolineg1
3. pro 2022

@nicoleluan nevadí jedeme dál

martina_cz
3. pro 2022

Holky myslíte, že hlen s krví může být uhnizďování?

Strana