icon

Listopadové snažení 2022: Kdo pokračuje?

spygy
27. říj 2022

Tak kdo stále pokračuje se mnou....aneb hurá do dalšího snažení....

carolineg1
28. lis 2022

@martina_cz já mám 8-9 dpo a z odpolední moči neupinam se už jsem se smířila že nic..ale hezky by to zas bylo

martina_cz
28. lis 2022

@carolineg1 já budu v pátek 9-11dpo tak to asi taky nevydržim.. džim palce ✊🏼

carolineg1
Autor odpověď smazal
carolineg1
28. lis 2022

@martina_cz tak zkus taky zítra ráno já zkusím z raní

martina_cz
28. lis 2022

@carolineg1 podle ff budu teprve 6dpo, tak ještě vydržim. Nejradši bych vydržela do toho pátku, možná zkusim ve středu ale zkusim to vydržet 😁
Tenhle cyklus jsem teda dost podrážděná..

carolineg1
28. lis 2022

@martina_cz mě tenhle cyklus strašně svědí prsa, nic abnormálně podezřelého neregistrují akorát tohle a vystouplé bradavky...a zrovna ten sex byl spíš rychlovka během malování obýváku....sakra já bych tak chtěla ať to klapne,

martina_cz
28. lis 2022

@carolineg1 to věřím, u nás byl ten první v tomhle cyklu takovej jinej než obvykle a okolo plodných dnů jsme se nešetřili 😁 mě bolely včera dost prsa až mě to k ránu budilo, ale dneska nic moc ani břicho mě dneska moc nebolí narozdíl od včerejška, ale mám bolesti v zádech jako na ms 🤷🏻‍♀️ a vyskočila mi tenhle cyklus víc teplota 🙏🏼

carolineg1
28. lis 2022

@martina_cz já si teplotu nemerim ale přijde mi porce ten duch na testu kupodivu i dobře viditelný ale ten druh testu neznám tak nevim

ende
28. lis 2022

@siima12 No nakonec mi to nedalo a Volala jsem hned dneska, doktor mi poslal recept na utrogestan a fraxiparin nebo co to je 😁 a na kontrolu jdu tedy už 9. Tak uvidíme

martina_cz
28. lis 2022

@carolineg1 já jo, ale tenhle cyklus jsem začals měřit pozdě, tak to asi nemusí být uplně přesný. Běžně mi ff vyznačuje ovulaci v den pozitivního testu (6dc) a teď až (9dc) tak to beru taky s rezervou všechno. Jo a ještě màm pocit těžkých s plných prsou i chlap si všímá. Mám víc testů než jsem myslela, tak možná zkusim ten pregnant 😁

carolineg1
28. lis 2022

@martina_cz já jsem zatím v klidu ale byla bych šťastná kdyby to vyšlo

martina_cz
28. lis 2022

@carolineg1 to já taky 😊 jsem zvědavá jak to dopadne.

carolineg1
29. lis 2022

@martina_cz mám dnes už PMS takže asi to je nějaký falešný

carolineg1
29. lis 2022

@martina_cz
@martina_cz ale dělala jsem i druhý z krabičky a duch tam je i v limitu

martina_cz
29. lis 2022

@carolineg1 ukaž fotku 😊 já nakonec netestovala, dneska u mě byla asi nidace to vypadá.

carolineg1
29. lis 2022

@martina_cz stejný jak tamten po zaschnutí já fotce nic moc má mám mít za 4 dny nakonec dle výpočtu, chci ještě koupit jiný test
Jestli třeba jen nedělá falešné duchy

katerinaaa87
29. lis 2022

Tu se testuje uz. Parada... drzim pesti!✊️✊️🙏🙏

Ja dnes 14DC takze jsme v te nejlepší části 😄😄😄

martina_cz
30. lis 2022

@carolineg1 u mě z toho taky nic nebude..

carolineg1
30. lis 2022

@martina_cz proč dorazila ms? U mě ještě ne a druhý test udělal úplně stejného ducha...tak ještě flintu do žita nehazu třeba adventní čas má v sobě nějakou magii

martina_cz
30. lis 2022

@carolineg1 nedorazila, ale tenhle měsíc jsem začala studovat čípek a mám ho uplně měkký.

carolineg1
30. lis 2022

@martina_cz to je prý celkem na hovno každý to má údajně jinak já se ničím takovým neřídí. Jen hlen a sex

nicoleluan
30. lis 2022

Holky má někdo zkušenost s tt Facelle z Rossmannu? 👀 Klasické proužky, né plastový

martina_cz
30. lis 2022

@carolineg1 no uvidime, teď mi přijde zase tuhej 🤷🏻‍♀️

carolineg1
30. lis 2022

@martina_cz tak vidíš tohle je nejasná indicie si myslím

carolineg1
30. lis 2022

@nicoleluan vůbec nevím ja mám maybebaby nějaký co vypadá jak Pepino na obou duch v limitu ale neupinam se

nicoleluan
30. lis 2022

@carolineg1 no mě právě dnes facelle taky. Mám 2 dny před ms.

carolineg1
30. lis 2022

@nicoleluan já taky bolí mě prsa a mám l normálně ms bolesti

carolineg1
30. lis 2022

@nicoleluan tak uvidíme já sem zvědavá ale ty falešný duchové mě serou sakra buď má byt bílo nebo pozitivní ale takhle mě to štve

nicoleluan
30. lis 2022

@carolineg1 já mám taky bolesti v kříži a v podbřišku.
Napíšu zprávu

carolineg1
1. pro 2022

@nicoleluan
@martina_cz tak kdy trestujem?

Strana