Listopadové snažení 2022: Kdo pokračuje?
Tak kdo stále pokračuje se mnou....aneb hurá do dalšího snažení....
@spygy já čekám ale nevím
@spygy 4 dny do ms a kremovity výtok
@carolineg1 já to samé mám teď. Jsem 5-6 DPO
Ahoojky, muzu se pridat? MS ocekavam 30.11. A dnes jsem asi 7DPO. Je na tom nekdo podobne? 🤔
MS mám dostat v pondělí a test dnes ráno sněhobílý, tak zas příští měsíc 😊
@rybicka2022 já stejně
@nicoleluan mám to jak krem no
@carolineg1 já taky. Spíš mi to přijde jako špinění. Má to vyloženě i krémovou barvu 😑 ale další týden jdu na gyndu. 2 měsíce zpět biochemko a to jsem přesně taky takhle týden před ms špinila.
@carolineg1 a ty sis nejak merila ovulaci, budes testovat driv nebo pockas az do terminu MS, mozna ze jsi to psala, tak promin, ale ja uz procitala tolik diskuzi, ze mi to vse splyva
@nicoleluan aha no tak já to mám fakt jako krém, přirovnala bych to k indulone a je toho dost
@rybicka2022 nemerim nic, ovulace dle všeho byla 13-15 DC dnes sem 24 takže počkám do neděle a pak testunu
@siima12 to nevadí na začátku je to nejisté to měření srovná se to
Holky kdo čekáte semnou? Jsem 3-5dpo
@martina_cz dnes asi 7dpo
@carolineg1 a budeš testovat před ms? Já chtěla původně v pátek, ale ff mi hodil že budu teprve 9dpo tak na to asi prdim a počkám do 5.12. to mám i termín ms.
@martina_cz no možná jo v pondělí
Holky, tak ja jsem to nevydrzela a testovala jsem, mam 10-11DPO a na testu mam hezkou druhou carku, az sama koukam, ze jde hezky videt, tak vam vsem preji abyste co nejdrive nasly take //.
Já dnes 9 dpo a spíš nic
@carolineg1 9dpo je brzo, já měla u dcery pidi dušíka 10dpo
@martina_cz ja dělala teď a nějakého ducha se mi zdá že tam fakt vidím
Ale je to Pepino po limitu skočím zítra do benu pro ten jejich
Zkusím nafotit ale teď je tu chlap nechci před ním slíbila sem že nebudu zatím testovat
@martina_cz sex byl 18.11 zatím to beru jako rysku uvidím jak bude nebo nebude sílit já mám teď s gynexem tu ms nepravidelnou
@carolineg1 vidím ji, vypadá růžově. Zase skrz limit bych se k tomu asi moc neupínala. Já mám testy pregnant 10 a benu plasťáky, u dcery jsem mela krásnou čárku už 10dpo 😊✊🏼

@carolineg1 ne, nebyla potřeba, MS dorazila přesně na den.