Listopadové snažení 2022: Kdo pokračuje?
Tak kdo stále pokračuje se mnou....aneb hurá do dalšího snažení....
@prcccek Testy silily úplně ukazkově, clearblue ukazoval +1-2., byla jsem objednaná na kontrolu až někdy za 14 dní., mezitím jsem cca po 10 dnech začala divně krvácet, doktor na utz nic neviděl. Další kontrolu utz nic, ale hcg vyskočilo přes 1000, nechápu. Po pár dnech to začalo klesat, teď chodím ještě na krev, abychom viděli, že je všechno pryč. Blbý zážitek 🥺
@viki999 Ach jo, to mě moc mrzí. Držím moc palce ať se zadari 🍀
Kdy jdete na 1. Utz, kolik dnů meškání MS?
Ahoj holky, udělal Vám někdy mamatest pěknou čárku a dr.max a livsane nic? Zkoušela jsem ovulační test a spíš ze srandy udělala mamatest a teď teda nevim co si o tom myslet, čárka je krásně vidět žádnej vykoukanej duch. Bt se taky drží.
@martina_cz proč vadný? Obecně se ví ze mama má víc barviva, tzn to ze ukáže a drmax ani livsane nic neznamená, ze je nutné vadnej 🤷🏻♀️
Proste za par dnů udelej zas a uvidíš..
@viki999 moc se mi tomu nechce věřit když na jiných značkách není ani náznak. Mě ani nenapadlo, že by tam něco mohlo být. Zase je pravda, že se objevila ihned. Zkusim za 2 dny.
@martina_cz to jsou ukázkové čárky. Když jsou dva ze dvou různých balení tak bych tomu věřila.
Držím ať to dobře dopadne!
@prcccek když zavoláš na objednání, sestra si to spočítá... některý Dr. vidí už v 5 tt a někdy až v 7-8tt...
Gratulace taky 🙂
@spygy alespoň víš a nemusíš být každý měsíc zklamaná. Určitě se brzy domluvíte na dalším postupu a taky se dočkáš
@katerinaaa87 děkuju, ale zatim tomu nevěřím jelikož na jiný značce ani náznak.

@marketa1218 Ahojky, mám za sebou 3 biochemka ze 4 pokusu.. vim o čem mluvíš.. ty pochyby o sobě same jsou příšerné..
Teď jsem 5DPO a opět cítím prsa a simrani v břiše… už se bojím doufat 😞