icon

Listopadové snažení 2022: Kdo pokračuje?

spygy
27. říj 2022

Tak kdo stále pokračuje se mnou....aneb hurá do dalšího snažení....

viki999
7. lis 2022

@marketa1218 Ahojky, mám za sebou 3 biochemka ze 4 pokusu.. vim o čem mluvíš.. ty pochyby o sobě same jsou příšerné..
Teď jsem 5DPO a opět cítím prsa a simrani v břiše… už se bojím doufat 😞

siima12
7. lis 2022

Holky zkoušela jsem dnes jiné značky těhu testů. Chtěla jsem mamatest ale nemohla jsem sehnat. První test je woman secret, tam mi připadá že toho barviva je málo. Máte zkušenosti? A druhý LIVSANE 😊

berushe14
7. lis 2022

@siima12 livsane je jeden z nejlepších testu. Má méně barviva než mamatest ale je daleko spolehlivější a ten mas krásný. Kez bych takový měla za par dni

siima12
7. lis 2022

@berushe14 Děkuji moc🙏☺️ Ale mate mě ta první značka. 😁 Právě jsem slyšela samou chválu na LIVSANE test. Tak jsem ho chtěla vyzkoušet.😊 Určitě se i vám zadaří ✊

berushe14
7. lis 2022

@siima12 já jsem druhy den po transferu dvou embryí tak uvidíme za týden.

siima12
7. lis 2022

@berushe14 Tak držím palečky ať se zadaří ✊😊

marketa1218
8. lis 2022

@prcccek Testy silily úplně ukazkově, clearblue ukazoval +1-2., byla jsem objednaná na kontrolu až někdy za 14 dní., mezitím jsem cca po 10 dnech začala divně krvácet, doktor na utz nic neviděl. Další kontrolu utz nic, ale hcg vyskočilo přes 1000, nechápu. Po pár dnech to začalo klesat, teď chodím ještě na krev, abychom viděli, že je všechno pryč. Blbý zážitek 🥺

marketa1218
8. lis 2022

@viki999 Ach jo, to mě moc mrzí. Držím moc palce ať se zadari 🍀

prcccek
8. lis 2022

Holky, já nevím, zda tam nevidím jen to, co bych chtěla vidět. Sílí to? Mamatest, ale i Dr.Max. měla jsem jich v zásobě ze šíleného období 🙈

viki999
8. lis 2022

@prcccek sili ukázkove ❤️

bertik20
8. lis 2022

@berushe14 tak jste do toho šli hned znova🍀🍀 tak držím vše co mám, aby vyšlo. U nás nic, takže zkusíme znova.... aspoň "dodržíme" ty dvě ms po revizi kdyby se povedlo🤪

berushe14
8. lis 2022

@bertik20 tak určitě. Já myslím, ze vám to půjde🙏🍀❤️

prcccek
8. lis 2022

Kdy jdete na 1. Utz, kolik dnů meškání MS?

berushe14
8. lis 2022

@bertik20 jinak jsem čekala tři měsíce než jsme do toho šli.

bertik20
9. lis 2022

@prcccek nejlíp tak v 6-7 tt, aby bylo ❤️

martina_cz
9. lis 2022

Ahoj holky, udělal Vám někdy mamatest pěknou čárku a dr.max a livsane nic? Zkoušela jsem ovulační test a spíš ze srandy udělala mamatest a teď teda nevim co si o tom myslet, čárka je krásně vidět žádnej vykoukanej duch. Bt se taky drží.

martina_cz
9. lis 2022

Každý je z jiný krabičky, další zkusim v pátek ale beru to jako vadný.

spygy
autor
9. lis 2022

Tak u mě dnes na gynekologii zjištěn problém 🙁 adenomyoza

lipline
9. lis 2022

@spygy fíha to mě moc mrzí....😲😢 tyjo příjde mi že v dnešní době otěhotnět přirozeně je fakt zázrak na nejvyšší příčce.... naštěstí je medicína už mocná a dokáže zázraky místo přírody. Je to blbý, na druhou stranu je lepší vědět na čem jsi. Drž se! 🍀🙏

viki999
9. lis 2022

@martina_cz proč vadný? Obecně se ví ze mama má víc barviva, tzn to ze ukáže a drmax ani livsane nic neznamená, ze je nutné vadnej 🤷🏻‍♀️
Proste za par dnů udelej zas a uvidíš..

martina_cz
9. lis 2022

@viki999 moc se mi tomu nechce věřit když na jiných značkách není ani náznak. Mě ani nenapadlo, že by tam něco mohlo být. Zase je pravda, že se objevila ihned. Zkusim za 2 dny.

spygy
autor
9. lis 2022

@lipline jj taky jsem ráda, tě aspoň vím, ale byla bych raději, kdyby bylo vše ok, tak uvidíme, nyní otěhotnět he u spoustu lidí zázrak.

katerinaaa87
9. lis 2022

@martina_cz to jsou ukázkové čárky. Když jsou dva ze dvou různých balení tak bych tomu věřila.
Držím ať to dobře dopadne!

katerinaaa87
9. lis 2022

@prcccek když zavoláš na objednání, sestra si to spočítá... některý Dr. vidí už v 5 tt a někdy až v 7-8tt...
Gratulace taky 🙂

katerinaaa87
9. lis 2022

@spygy alespoň víš a nemusíš být každý měsíc zklamaná. Určitě se brzy domluvíte na dalším postupu a taky se dočkáš

martina_cz
9. lis 2022

@katerinaaa87 děkuju, ale zatim tomu nevěřím jelikož na jiný značce ani náznak.

dejjna25
9. lis 2022

Ahoj taky cekam na vysledek jsem po ivf, z prvniho transferu mam syna 16m. Ted jsem 5den po transferu. Jakoby 10dpo. Na livsane mam neviditelnyho ducha po limitu, tak jsem zvedava

berushe14
9. lis 2022

@dejjna25 já jsem čtvrtý den po transferu a na livsane taky neviditelný duch a na Mama už viditelný lehce.

dejjna25
9. lis 2022

@berushe14 na mama neni nic u me

berushe14
9. lis 2022

@dejjna25 ten má více barviva ale čárka to není

Strana