icon

Listopadové snažení 2022: Kdo pokračuje?

spygy
27. říj 2022

Tak kdo stále pokračuje se mnou....aneb hurá do dalšího snažení....

martina_cz
9. lis 2022

Holky, tak mi to nedalo a zkusila jsem z tý stejný krabičky ještě jeden teď večer. Obě krabičky jsou ze stejný šarže.

viki999
10. lis 2022

Holky a je tu někdo kdo se teprve chystá testovat? Nejdřív tak o vikendu.. 🤔😊

lipline
10. lis 2022

@viki999 myslíš jako ovulku nebo těh. test..?

berushe14
10. lis 2022

@martina_cz co dneska ráno?

viki999
10. lis 2022

@lipline tehotensky 🙂

lipline
10. lis 2022

@viki999 já jsem ve fázi testování ovulace právě, včera už asi byl pozitivní test, takže dnes nebo zítra by měla proběhnout 🙂

prcccek
10. lis 2022

Holky, já mám pocit, že už jen vidím všude samé čárky 🙈 už jsem z toho všeho, no chci se zeptat, vidíte nějaký progres? Pravá strana je úterý a levá dnešek. Testují dvě značky, protože jsou doma, neletěla jsem kupovat 😄 já už mám pocit, že vidím vše stejně, hlavně ten modrý mi dělá starosti 😕. Chci objektivní názory a ne chlacholive 😃 děkuji a všem mnoho trpělivosti a kapky toho štěstí 🍀

berushe14
10. lis 2022

@prcccek za me jsou silnější. A to té nechci chlacholit

martina_cz
10. lis 2022

@berushe14 zkusila jsem mamatest a zítra nebo v sobotu chci zkusit livsane pokud ms nedojde

martina_cz
10. lis 2022

@prcccek jsou silnější 😊✊🏼

berushe14
10. lis 2022

@martina_cz něco tam je a pochybuju ze jsou všechny vadné.

martina_cz
10. lis 2022

@berushe14 mamatesty už nemám, běžně mi chodila ms 7dpo ale teď jsem pila kontryhel a brala pyridoxin, tak jsem zvědavá jestli dojde nebo ne. Zítra budu podle ff 10dpo a podle premom 9dpo, tak uvidim kdy testnu. Já právě viděla na diskuzích, že holky maji čárky na mamatestu a hcg negativní. Skrz to tomu moc nevěřim 🧐

viki999
10. lis 2022

@lipline držím palce 🙂

carolineg1
10. lis 2022

@spygy ve fno to pan Šimetka dává dokupy tyhle endometriózy, nemyslím že by to nešlo řešit

spygy
autor
10. lis 2022

@carolineg1 tak ono asi vždy je nějaké řešení a taky si nemyslím, že to mám nějak velké, nepozoruju žádné změny, MS max 3 dny, nijak silná, věž bolesti, nevím, no

carolineg1
10. lis 2022

@spygy já si myslím že tam budu mít něco taky asi takového ....ale ještě to nevzdáváme jen to děláme a uvidíme dali jsme tomu do konce roku ale nemám moc čas to řešit fotím teď každý vikend

katerinaaa87
10. lis 2022

Zitra ráno testuju. BT nahoře. Bolavá prsa. Bolí mě podbřišek. To bude "vono" 😉

Je někdo stejně přesvědčený? 😀😃🙂🙃

viki999
10. lis 2022

@katerinaaa87 Ja, ale testovat chci az o víkendu… mám za sebou 3 biochemka, vždy prsa a podbrisek, čárky jo a pak fuc 🤷🏻‍♀️
V podstatě pokaždé to klapne, ale nikdy neudrží.. 😞

marketa1218
10. lis 2022

@viki999 Můžu se zeptat, hlídala jsi po tom biochemickem ovulaci? Byla vždycky normálně? Já jsem to teď měla fakt velké a bojím se, že budu mít úplně rozhazeny cyklus 🥺

viki999
10. lis 2022

@marketa1218 Ja ovulaci nehlidam, mívam ji tak 2-3 dny po tom co ukazovava aplikace, což odpovidalo těm pokusům.. teď jsem ji na sobě teda i vysloveně cítila (cítila jsem ji nějakou dobu po porodu syna, takže mi to došlo hned o co jde) a byla asi den před apkou.. takže teď se to možná trochu hnulo..

katerinaaa87
10. lis 2022

@viki999 minule to bylo stejně, nez jsem si s dcerou hrála basket, neskakala jsem, jen hazela na kos a tak me to zabolelo, az jsem si sedla...druhy den bez bolesti a do dvou dnu klesla BT. I v noci jsem mela pocit, ze me neco opousti...

Jak jsi biochem. poznala ty? Testy?

viki999
10. lis 2022

@katerinaaa87 Hlavně testy no, prsa i bricho jsem cítila ještě i když testy slably.. pak až ticho po pesine.. a pak 14 dni zpoždění, než se spustila silnější MS..

katerinaaa87
10. lis 2022

@viki999 jaaaj 😞

Ale neboj. Priroda si cesticku najde. Zkus vice odpocivat. Mozna vitaminy nebo rovnou na gyn zkusit neco napsat na udrzeni...

marketa1218
10. lis 2022

@viki999 Takže jsi pak nový cyklus odpočítávala od menstruace? Já jsem také měla pozitivní testy 14 dní, pak jsem začala krvácet a i přes to Hcg o hodně stouplo, ale na utz nic. No a pak to začalo pomalu klesat a ještě nejsem úplně na nule, ale mám pocit, že menstruaci už jsem teď měla, fakt nevím. Je to hrozný 🥺

viki999
11. lis 2022

@katerinaaa87 na gyn jsem byla po těch prvních dvou biochemkach (ne kvuli nim, ale na prevenci), Dr mi řekla ze se stava, ze kdyz jedno dítě mám, tak zjevne všechno funguje (Haha, zname ty případy tady kdy na druhy dite holky čekaly roky i přes ivf apod i když první bylo na první dobrou)… o možnosti ze by mi dala něco na udržení nebo ze by to jakkoli řešila při dalších neúspěšich nepadlo slovo..
Jinak večer při sexu mě rozbolelo bricho a v noci jsem měla pěkný křeče a teď teda necitim nic (jako nikdy to necitim permanentne, ale vis jak..) .. no tak zas pomalu hazim flintu do zita..

viki999
11. lis 2022

@marketa1218 Jj. Odpočítávala jsem pak od prvního dne MS.. resp mám aplikaci na to zadávání, takže i s tím zpožděním se to automaticky počítalo zas od začátku ms..
A tys měla tu ms jen slabou, když si nejsi jista, ze byla? 🤔

katerinaaa87
11. lis 2022

@viki999 hm... zkusila bych zajit znovu...tri biochemka uz je dost.
Me prevence ceka v prosinci, reknu, ze se snazime od zari zatim a uvidim, uz mam 35 (skolacku uz mam, do pul roku prvni tehu, zamlkle a pak 2 MS po vycisteni)..
Jinak dnes snehobilo, ale verim porad.
Flintu nehazej. Vim, ze nekdy to proste zena citi...ale dokud neni MS, sance je ,-)

viki999
11. lis 2022

@katerinaaa87 Ja nejsem úplně milovník doktoru, tak uvidím co bude dal 😂 syn mi teď pro jistotu ještě kopnul do břicha.. asi chce být jedinacek proste 😂
Ja zjistila ze testy co mám doma jsou 25 (kupovala jsem ty plastové livsane, ale neviděla jsem tam původně tu citlivost) takže musim sehnat ještě něco nižšího 😂 a vzhledem k tomu ze mám dost problém kupovat testy před lidma. 🙄😂 tak možná budu testovat až po víkendu téma 25 😂😂

viki999
11. lis 2022

@katerinaaa87 a kolik DPO jsi?

martina_cz
11. lis 2022

Ahoj holky, tak na livsane nic moc není. Počkám do pondělí. Mám už jen poslední klasickej tt a pak už jen clearblue.

Strana