Listopadové snažení 2022: Kdo pokračuje?
Tak kdo stále pokračuje se mnou....aneb hurá do dalšího snažení....
@katerinaaa87 nemyslím, ze mám… občas mívám premen spineni.. na uhnizdovani to bylo pozdě a moc asi zas 🤷🏻♀️ Nezkousela jsem, sama sebe presvedcuju ze jsem smirena s tím ze to neklaplo.. takže už jen fyzicky cekam na to až MS přijde… kdyby nepřišla zítra, tak bych v pátek zkusila test… ale teď mi to přijde jako plýtvání..
@katerinaaa87 tak nemám ani MS ani čárku 🙄
@viki999 hm...fakt zvlastni 😞 a to spineni bylo fakt tak slabe, ze to nemohla byt MS? Mozna bych zkusila zmerit BT... co kdyz se natahl cyklus a bylo to uhnizdivani?
@katerinaaa87 teď už došla MS… takže 1DC
Holky berete někdo gynex? Nějaký tip jak ten hnus spolknout? 😂😂
@viki999 to neznam... jim jen nejakou smes s listovkou od femibionu.
Ahoj holky, jak to s vámi vypadá? Já jsem 9DPO, test zatím nic, do MS mám 7 dní, tak snad se zadaří. Byl by to krásný dárek k Vánocům pro tchánovce 😊
@vercaaevzen mě má MS dorazit v úterý, tak uvidím
@spygy já mám do ms týden...
@viki999 já beru gynex a ještě jeden a ten je mnohem hnusnější má růžový přebal a tím gynexem ho zapijim 🤣🤣
@martina_cz tak buď máš ovu dřív nebo si otěhotněla před ms a budeš tehotna
Tak já včera ráno šílenou migrénu a dnes taky takže na mě leze taky něco úžasného pošlu chlapa pro kovid test
@carolineg1 už zeslábnul, takže asi ta ovulace 😊
@carolineg1 tvl Ja jeden cyklus brala kontryhel a už to byl hnus, ale ten gynex 🤢🤢🤢🤢 nedokážu si představit něco ještě horšího 😂😂
@viki999 tak mě takhle chuť nevadí....
Měla jste někdo z vás kovida? Ty migrény jsou úplně debilni ráno je mi dobře pak narozove se mi zamlzi před očima a začnou bolet oči a hlava. Do hoďky to přejde a za tři hodiny zas stejný postup je to totálně debilni
@viki999 za mě je kontryhel větší hnis jak gynex...
@carolineg1 no mě hodně vadil ze začátku, ale už jsem si zvykla.. ale Ja jsem hrozná. Mě vadi i zubní pasta 😂
Jinak covid jsem měla, ale Ja na migreny trpím i normálně. Poslední dva roky téměř neprerusovane.. takže pro mě žádná změna 😞
@viki999 já to mám od včerejška ale divné je že nárazově brnění rukou mžitky a migréna a do 39 min zas jako by mi nic nebylo a za 3 hodiny to samé
@spygy držím palce, aby nedorazila 😊 já už mám MS bolesti 🤷♀️
@spygy hojoy testovala jsi?
Holky mám cca 5 dní do ms a dneska mám takový kremovity hustý výtok bílý. Fakt jak krem...měla jsem dnes kalíšek protože mě bolelo břicho a musela sem pryč a nasbíralo se toho tam celkem dost...nechci si fandit...ale měla to některá a pak byla tehule

@viki999 porad mas sanci? Tak super, ne? Zkouselas test? Budu držet ✊️✊️