Mladé snažilky. Můžeme si vyměnovat zážitky, zkušenosti
Ahoj holky v září mi bude 24 a s přítelem sme se pomalu začali snažit o mimčo...nechcete se přidat a vyměňovat si zkušenosti a zážitky? 🙂

•
10. led 2013No nic holky, včera 12 DPO krásnej duch...dnes už téměř nic...fakt to nechápu a už mě to s prominutím s..e ]-(
0
@kackaku nevěš hlavu kačko :-| vypni,nedělej si žádný testy a mysli co budeš dělat o víkendu hm...nebo takhle se z toho zblázníš :-|
Já tu byla celý dopoledne a odpoledne holkyyy...a vy nikde ]-( Jinak začínám špinit, takže MS přijde přesně na den-tj. 29 DC. Jako celkem si oddechnu, protože jsem začívala teď nervy jako blázen a řekla jsem si, že takhle už šílet nebudu, bylo to hrozný. Začnem se prostě milovat bez ochrany, nebudeme nic hrotit a nebudeme nic počítat, protože cyklus mám přesný.. 15 DPO a MS 29 DC...Takhle to dál nejde. Stejně jsme se chtěli začít snažit až v létě a jsem mladá...takže ,,vo co go" :-o Nebudu z toho dělat kovbojku a začnem si to pořádně užívat. Snažili jsme se teprve 1.měsíc pořádně a já šílím jako kdybychom se to nedařilo 2 roky. Co
@jarka88 @kackaku ahojyk holky no už jsem si myslela jak jsme to vychytali a jak mě včera vyletěla teplota,že to asik vyšlo....no a dneska mě zase spadla takže zase nic...ale začínají mě zase těžce bolet záda tak ta ovulka přijde asi až teď a to před tím byly asi jen zaražený prdy 😃 ...no trošku mě to zklamalo 😞 ....Jari koukám,že už máš potvrzený těhu,mocinky gratuluju 😉 ...Kačko přesně takovej přístup k tomu,jinak bys skončila někde u chocholouška,neboj jednou se nám to musí povést,je super,že máš cyklus jak hodinky 😉
@beandy na prd tohle počasí,hlavně se co nejrychleji vylež 😉 ...paralen vůbec nevadí,klidně si ho dát můžeš,ale brala bych max 1 denně
@zuzkazuzu88 děkuji 🙂 no tak hlavně pravidelné tulení a vše bude ok, hlavně žádný stres a nesmíš pro jistotu nastydnout 🙂
@zuzkazuzu88 Zuzu a kolik jsi DC? A ovu testíky jsi nedělala?...Já už špiním, tak snad se MS do rána rozjede..a budu 30 DC, posunulu se mi mrška o půl dne.
@jarka88 to my naštěstí nehrozí .)...jsem pořád zachumlaná v teple,dvoje ponožky na nohách a zabalený záda 😃 ...už jsem dneska tomu svýmu oznámila,že ho večer nenechám spát 😃
@kackaku dneska jsem 16 DC,minule přišla ovu až 23DC tak teoreticky máme ještě čas 🙂 ,nn ovu testíky jsem nezkoušela,měřím tu teplotu a ta mě napoví co a jak 😉 ale stejně ju máš krásně pravidelně,vím jak se cítíš,když už m přijít tak hned aby to bylo co nejdřív za tebou 😃
@jarka88 pane bože "mi" s měkkým ne tvrdým 😃
@jarka88 pane bože "mi" s měkkým ne tvrdým 😃
@fachy a testíky si nezkoušela? uvidíš no jak to dopadne,přeju aby to dopadlo jak si přeješ 😉
@jarka88 všichni mají ze mě dost,chodí po doma v krátkých tričkách a já tričko,mikynu,zabalenej krk no hotovo 😃
holky celkem mě dneska pobolívá bříško a teď to přidává na intenzitě,jak nachlazenej močák,ale tak trošku jinak :-| a mám bílej tažnej výtok,nevíte co to může být? =-)
@jarka88 právě,že není úplně průhledný,spíš zakalený průhledný :-| nevím jak to popsat 😃
Začni psát odpověď...

Odešli