icon

Mladé snažilky. Můžeme si vyměnovat zážitky, zkušenosti

yesu
3. črc 2011

Ahoj holky v září mi bude 24 a s přítelem sme se pomalu začali snažit o mimčo...nechcete se přidat a vyměňovat si zkušenosti a zážitky? 🙂

jarka88
18. led 2013

@beandy já doufám, že se nám ukáže příští týden 🙂

zuzkazuzu88
18. led 2013

ahojky holky tak já dneska takto 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/41c0b3 a dokonce mě začínají pobolívat bradavky 🙂 @beandy má nedorazit kolem 23.

jarka88
18. led 2013

@zuzkazuzu88 krásně stoupá, tak ať se tam drží 🙂

beandy
18. led 2013

Když si to vezmu zpětně, tak jsem měla před tím (asi 4 dny) než jsem si dělala test teplotu, trvala asi 2 dny.

zuzkazuzu88
18. led 2013

@jarka88 včera jsem měla aji ten vodnatej výtok zase,bolela mě v práci aji hlava ale dneska už je to dobrý 🙂 copak ty? jak se cítíš?

jarka88
18. led 2013

@zuzkazuzu88 no tak u nás pořád to samé, nevolnosti, únava a pujdu navštívit obchod se spodním prádlem, nějak mi začíná být těsné 😀

beandy
18. led 2013

Mám pocit že mám zas teplotu. ☹ Kdy se může brat paralen aby to neohrozilo miminko? Až když mám 38°?

zuzkazuzu88
18. led 2013

@jarka88 :D a pomáhají ti trošku ty lízátka?

jarka88
18. led 2013

@zuzkazuzu88 absolutně ne ...možná první dvě 😀

zuzkazuzu88
18. led 2013

@beandy já mám pocit,že přes den jak jsem v práci tak mám asi taky trošku teplotu ale nevím neměřím...myslím si,že pokud je zvýšená tak si ho můžeš vzít,do nějakýho třetího měsíce by to nemělo uškodit

jarka88
18. led 2013

@beandy já jsem ted na tom stejně, včera jsem už byla u obvodní, že mi to nechce slést a mám brát normálně paralen a dostala jsem acc long na kašel..když to do 2 dnu nepřejde, tak už mi dá nějaká antibiotika, co můžu ..ale těm už se bráním :/ paralen můžes, ten ti nic neudělá, ale jen tu 500, žádné vylepšené

zuzkazuzu88
18. led 2013

@jarka88 fakt ne? :D to mě mrzí ☹ mě když je třeba špatně až na zvracení tak mi pomáhají žvýkačky,ale nevím jestli to může pomoct i v těhu 😀

zuzkazuzu88
18. led 2013

@kackaku ahojky Káti jakpak je? 🙂

kackaku
18. led 2013

@beandy Krásný testík, mám hroznou radost 😵 ..Já jsem teprve na začátku Andrejko, myslim že nějakých 7 DC 😀

beandy
18. led 2013

@jarka88 Děkuju za radu, koupim nějakej paralen 500. Doufám že ta teplota plodu neublíží, mám strach aby se tam udržel. ☹

jarka88
18. led 2013

@zuzkazuzu88 jo to nvm....prý by mi mělo pomoct i studené mléko, tak to zkusím

kackaku
18. led 2013

@zuzkazuzu88 Ahoj Zuzí ten grafík je ale kráááásnej, já myslím, že to klidně mohlo vyjít 😵 Super!!Už chodíš do práce??Já mám dneska volno, jupí..... 🙂 Kolikoak že jsi DC?

jarka88
18. led 2013

@beandy teplota nikdy neublizi, to se neboj...horší je, když máš kašel a bolesti svalů

kackaku
18. led 2013

@jarka88 A kdepak se dá takový kočárek sehnat? Teda to zvracení ti nezávidím, na to se vůůůbec netěším 😖

jarka88
18. led 2013

@kackaku my ho budeme mít z taka, to je přímo jejich kočárek 🙂 no já jsem to s malým vůbec nepoznala, to mi bylo skvěle...nějaké nechutenství nebo nevolnosti, mi nic neříkalo...za to teď :/ na tohle jsem nějak nebyla připravená 😀

zuzkazuzu88
18. led 2013

@kackaku doufejme,že jo 🙂..jj chodím od středy,ještě teda nevím jak půjdu příští týden ale asi zase jen dva dny 😒 to volno ti závidím,dneska se mi vůbec nechce nic dělat nejraději bych seděla u telky i když tam nic nedávají 😒 ...podle grafu bych měla být 6DC ale pokud byla ovu toho 9. tak 9DC

beandy
18. led 2013

@jarka88 Tak to jsi mě trochu uklidnila.. A mám si paralen vzít až budu mít přes 38, nebo můžu třeba i 37,5? já vim že se ptám jak debil, 🙂 Ale radši se zeptám než abych něco udělala špatně.. 😒

beandy
18. led 2013

@kackaku Děkuju moc. 🙂 Jééé tak to jedeš nanovo. Tak šupky dupky ob den a vyjde to! 😀

jarka88
18. led 2013

@beandy no já bych si při nižší udělala čaj se zázvorem, ten taky sráží, koupia jsem si ho včera normálně v tescu asi za 50 kč a je od firmy BERCOFF KLEMBER...je přímo proti chřipce a paralen až v nejhorším případě, ja se mu taky stranim, jen když už cítím, že mě pálí vše co se dá a vše mě bolí, tak si ho vezmu, abych se i prospala

kackaku
18. led 2013

@janinha Janičko neomlouvej se, ono jak mi to každej pořád říkal, ať si to rozmyslím, tak jsem toho měla plnou hlavu 😖 Já jsem o listovce taky přemýšlela, ale nakonec jsem se na ni vykvajzla, protože už tak beru nějaké léky a ještě teď ty laktobacílky, tak snad to nebude moc vadit...Zas si říkám, že moje mamča nic nebrala a počali mě ani neví jak 😀 Já tě obdivuju, že jsi taková aktivka🙂Já budu zas v létě snad...V zimě jsem takovej medvěd brtník 😀

kackaku
18. led 2013

@zuzkazuzu88 Počkej, snad 9 DPO, ne?🙂 Tak držím palce, jsem zvědavá 🙂

zuzkazuzu88
18. led 2013

@kackaku doufejme že to vyjde nemůžu se dočkat 🙂 děkuju 🙂 a vy na to pomalu hupsnite 😉

kackaku
18. led 2013

@beandy No jo, nanovo...ale celkem to utíká, už je to zas 7 dnů od MS...pohoda🙂Musim to brát pozitivně🙂

kackaku
18. led 2013

Holky moje a co říkáte na volby? Já tim teď docela žiju...nikdy mě politika nezajímala, ale teď jsem tomu nějak propadla 😠

zuzkazuzu88
18. led 2013

@kackaku já si toho snažím nevšímat...v práci to pořád poslouchám v rádiu a už mě z toho jde hlava kolem :(

Strana