Mladé snažilky. Můžeme si vyměnovat zážitky, zkušenosti
Ahoj holky v září mi bude 24 a s přítelem sme se pomalu začali snažit o mimčo...nechcete se přidat a vyměňovat si zkušenosti a zážitky? 🙂
Vypadám jak v pubertě, taky to na mě mamka poznala že sem těhotná. 😀 Jsem jak zombík.
@beandy no taky v to doufám 🙂 já jsem se s malým taky nejdrív tak cítíla, pak najednou ten pocit přecházel v chlapečka a hlavně mi to všichni i tvrdili, ptze mi to prý hrozně slušelo a přibrala jsem jen v břiše 🙂) a ted se na to radsi nesoustředím, sice mi neco řiká, že čekám holku, ale raději to nechci sama v sobě zakřiknout, aby si to ten brouček ve mě ještě náhodou nerozmyslel 😀D a vy chcete holčičku?
Holky moje, to je na palici...Včera se mi hodně rozjela mykoza....Takto jsem to neměla snad od léta, mě z toho hrábne:-/Na vině je nejspíš stres v poslední době. Ale proč zrovna v době plodných dnů? Ach jo...Sice Mudr.říkal, že to otěhotnění nebrání, ale mě to dobře teď dostalo do depky...A to jsem na snažení tento cyklus vůbec nemyslela, ani nemyslím...
@kackaku nemysli na to,pokud dr řekl,že to nijak nevadí 😉 vím,že je to asi nepřijémný,ale bude to zase dobrý 🙂
@zuzkazuzu88 Fňuk 😠 ☹
@kackaku To mě mrzí, mykóza je vopruz, já na to taky dost trpím, ale teď mám už docela delší dobu pokoj, beru wobenzyn a myju se jenom neparfémovaným antibakteriálním mýdlem, nesmím si dát do vany ani pěnu abych to hned nechytla. Tak ti přeju aby ses toho brzo zbavila a mohli jste na to hupsnout 🙂 Jinak mě ještě na mykozu zabíraj čípky Gynopevaryl nebo tak nějak se to jmenuje, jsou na tři dny a většinou mi hned zaberou.

@jarka88 Jééé tak gratuluji, snad to vyjde. 🙂 Já osobně si myslím že taky budeme mít holčičku. Nějak se tak na ni cítím 🙂