Mladé snažilky. Můžeme si vyměnovat zážitky, zkušenosti
Ahoj holky v září mi bude 24 a s přítelem sme se pomalu začali snažit o mimčo...nechcete se přidat a vyměňovat si zkušenosti a zážitky? 🙂
@jarka88 No já jsem teď doma na neschopence, ale ve čtvrtek mi končí a v pátek mám jít do práce, tak se bojím tam jít, protože za prvé mám hroznou šéfovou, co je na mě naštvaná, že tam teď nejsem a vzkázala mi, že se mám na co těšit. Je to prostě kráva šikanátorská a za druhé pracuji na logistice - kamionová přeprava, takže jsem pořád v kontaktu s řidiči když si příjdou pro dokumenty a se spoustu lidmi tak se bojím abych teď něco nechytla.
Jinak holky já jsem tak neskutečně unavená a podrážděná...vůbec nevím, čím to je. Nejraději bych celý den ležela s knížkou v ruce 😖
@kackaku No já jsem si to právě myslela taky! 🙂 Měla jsem to tak spočítané podle MS, ale s přítelem jsme se milovali i mimo plodné dny a taky když mi končila MS ... teď mi bylo pár dní špatně, měla jsem závratě a tak tak jsem si udělala test abych viděla že tam nic není a přestala si vsugerovávat že mi je špatně ... No a byl tam duch 😀 😀 včera jsem to žmoulala v ruce celý dopoledne a nechápala jsem!

@beandy
@kackaku
@zuzkazuzu88
@jarka88 holkyyyy,ani dušík ☹ a to jsem lítala od okna k oknu,natáčela na světlo a nic ☹ uvidím,co mi dneska řekne gynekoložka,ale už cítím,že ms příjde během dne..