Moc mladá na miminko? Co si o tom myslíte?
Ahoj holky. Je mi 23 a vždycky jsem chtěla mimčo do 25ti. Teď se snažíme nikdo o tom neví. Tchýně nezapomene každou návštěvu zmínit že jsme moc mladý a že na to máme ještě čas. K tomu tématu se poslední dobou dostává protože sestra manžela má miminko. Já vždycky jen sedím a koukám. No a když jedeme z návštěvy domu tak je mi z toho akorát tak smutno. Co si o tom myslíte ? Jsem moc mladá ? Vždyť máme postavený dům, jsme manželé. 🙂 Co víc bych mohla udělat pro to aby změnila názor. O domácnost se starám. Každou neděli mám peceno a neustále uklizeno.
Nepiju ani nekouřím.
@nicol22 to samé.. poprvé jsem otěhotněla ve 24. letech a do druhého jsem se nehrnula. Teď je mi 32 let a máme za sebou ivf. Problém je sice na manželově straně ale já i přes dobré AMH taky neměla žádný závratný počet vajíček.
@terezkajahudka na tchýni bych se absolutně neohlížela, zřejmě má tendence do všeho ,,prndat", příště si najde zase něco jiného.
Mladá mi teda rozhodně nepříjdeš, já teda v 23letech pařila jak o závod, ale když se cítíš na miminko proč ne? a tchyně bude vždycky pindat, když ne, že jsi aktuálně moc mladá, pak třeba nad výběrem jména pro miminko, nebo kolik dětí budete mít...
Mít miminko, je jen tvoje a manželova volba, ostatním je po tom prd...
Každému je do toho prd. Mě rodiče měli ve 20ceti a v 18nácti. A jsem za to moc ráda protože jsme si byli vždycky bližší. No a teď jsou babička a děda ve 40ceti. 😀 a okolí ať si myslí co chce. Pokud se jim to nelíbí tak mi to je jedno. Máme postavený dům, jsme zabezpečený. Oba máme dostudováno a pracujeme( já teď ne). Takže se neřiď názory druhých. ☺️
Odepíšu, aniž bych četla celou diskuzi. Jde jen o můj názor. Mně je 33, snažíme se o první, dřív to neslo kvůli mým zdravotním problémům. A dala bych cokoliv za to, kdybych mohla mít dítě o 10 let dřív 😉 takže pokud se na to cítíte... ;) i když, moje mladší sestra se ve 23 letech na to necítila a taky by neměnila 😄
Ve 23 letech jsem čekala druhé dítě a té starší bylo 3.5 roku. 😊 též jsme manželé, máme domek, co do pusy také, tak co řešit. Je mi 24 a určitě bych neměnila. Užívám si,že jsem mladá maminka v plné síle 😊

Já měla v 21letech už děti dvě 😁. Teď je jim 8 a 5,5 a ještě bych chtěla do 30ti stihnout jedno. Ale partner už se na to netváří.