icon

Moje zkušenost.

makob
19. dub 2020

Ahoj, chtěla jsem se podělit o zkušenost,třeba tím někomu odpovím na jeho otázky. Dva roky se snažíme o miminko. První dítě napoprvé. Už chodím k odborníkovi. Manžel je v pořádku. Já zatím vše v pořádku, mělo se mi zkontrolovat žluté tělísko, ale protože je situace jaká je, tak vše se pozastavilo.Před rokem jsem měla biochemické a tenhle měsíc opět. Piju kontryhel, před ovulací maliník, zobu bromelain a drmek forte. Po prvním měsíci se zadařilo, ale po čtyřech dnech zpoždění je po všem. Pila jsem už čaj Mojžíšové atd. Testy mi sílily, digi test negativní. Čípek celou dobu tvrdý, ale pak se trochu víc pootevřel a hlen byl vodnatý a už to bylo jasné. Všem přeji, ať se vám co nejdřív zadaří. Nemyslet na to, fakt nejde😣

Strana
z3
katka9184
21. dub 2020

@lenickamimi Já mám ale při ovulaci bolesti jako na MS, tentokrát byla vážně bolestivá, asi nejhorší, co jsem měla a to že mě jen tak nic nerozhazí. Beru měsíc ten gynex, tak to mohl způsobit on... Nevím.
Držím palce, aby se Ti tělo dalo dohromady a konečně si našla své //😘.
Já jsem si objednala spoustu věcí, dneska by měl dorazit kurýr, tak se vrhnu s chutí na další cyklus🤦‍♀️😁

lenickamimi
21. dub 2020

@katka9184 děkuji doufám že už a tobě přeji to samé 🍀🍀

katka9184
21. dub 2020

@lenickamimi Děkuji moc 🙏. Tak moc bych si to přála, aby se další cyklus zadařilo.
Říkala jsem si, jednoho prcka doma už mám, tělísko nehormonální, přijdu si zdravě... Mno... A stejně nic.

lenickamimi
21. dub 2020

@katka9184 to chce asi vážně čas ona příroda určitě se ozve ale jen kdy taky jsem nedočkava no

tervi
21. dub 2020

@makob Jako že tvá imunita ti brání dítě počít nebo donosit.

Strana
z3