Může mi ovu testík ukázat případně těhotenství a kdy?
Ahoj mam otazecku mam týden pred MS a dozvěděla sem se ze mi ovu testik může ukázat případně tehu je to pravda?? Pokud ano kdy ho muzu udelat
@alexkisss gratuluji, já jsem dneska taky zkoušela těhu a nic☹ takže zase nic ☹
@misicka455 urcite to taky vyjde ja se zatim nějak neraduji pockam do MS zda přijde nebo ne
Me ovu test ukazal tehu. Zkousela jsem tehu test(byl + II) a ovulacni taky +//
Každopádně sem si ted dělala druhy test tehu a je tam stejném duch jako na tom prvnim
@alexkisss tak to je super, že už je dušík.... ale jak už někdo psal, tak dušík je prostě jen dušík.... už také nebudu testovat před MS.... protože jsem měla čárku, krásně viditelnou a pak MS dorazila s čím jsem už nepočítala, že? Takže to bylo děsné, naprosté zklamání.... budu testovat už jen po termínu, držím palce
@vendelinka08 ja už ted na to taky prdim MS ma přijít .15.1 do te doby pockam ale stejne mi neco říká ze se to povedlo celou dobu cca od druheho dne po ovu me poboliva podbřišek a to sem nikdy pred MS nemela
@alexkisss tak to je super, intuice neklame a ty cítíš nejlépe, že je něco jinak... tak hlavně ať se mimčo řádně zavrtá a čárka sílí....
@vendelinka08 taky v to doufam
@kockakacka no me taky boli od ovu břicho tak na testiku mam ducha tak uvidime
@alexkisss drzim palce 👍🏻
@kockakacka kolik dni od ovu mate dělané testy
Tak ted sem trochu vyplasena celi den v klidu od vcera a ted vecer pred chvilkou zase troska krve na toaletnim papíru sakra co to muze byt
@alexkisss slabší ruzovy 11dpo, silnejsi 14dpo, digital taky 11dpo
@alexkisss tak snad to bude dobrý a jen trochu špiníš to se někdy na začátku může stát
@misicka455 dobre rano tak sem si udělala testik z ranní moci a je mnohem výraznější carka tak sem trochu zajasala dnes si jedu pro test z krve ale udělám az budu 12dpo dnes je to 8dpo
@alexkisss super, já se chystám na test zítra jestli mrcha nedojde
@misicka455
@alexkisss Holky jsem z toho jelen...zkusila jsem ovutestik jiny kus a toto 10dpo
@misicka455 no vidis na ovu testiku je proužek parada ja si jela koupit digitalni tak zkusim pozitri
@alexkisss
@misicka455 No...bojim se,ze zas nic...ale nezbyva nez pockat..
@maice ano 🙂
@maice vidím 🙂)))

@norna moc se neraduji jeste je brzy