Může se ještě ukázat? V 6tt není nic vidět
Ženy, mám 5+6 tt., 1800 HCG, v děloze není nic vidět. Může se v děloze ještě něco ukázat? Mám za sebou zamlkle téhotenstvi v 11+ a jedno biochemické téhotenstvi. Už jsme hodně nešťastní. Doktorka řekla, že nevidí žádnou volnou tekutinu a na mimoděložní to nevypadá, ale zároveň ho nemůže ani vyloučit.
@renuliena tak mám potvrzené mimoděložní,ale na zákrok mě zatím nepošle.Počkáme jestli se to vstřebá a hcg i rychle klesá.Takže budeme bojovat dále a nevzdáme to
@markytankakajky ach jo, tak to je mi moc lito, kezby se to alespon samo vstrebalo a nemusela jsi na zákrok, tak ted bylo pohnojeno a příště se urcite zadari, moc ti držím palečky a opatruj se, ozvi se jak to dopadlo, budu na tebe moc myslet 🍀🍀🍀
@renuliena nevzdám to to je jasný i doktor říkal že ted se to povedlo tak příště to určitě vijde.Budu doufat že se to vstřebá a nebudou komplikace.
@renuliena tak ve středu mě doktor poslal ještě v noci do Plzně.ve čtvrtek na laparoskopii a revizi,dneska mě pustili domů a budu doufat že se to povede znovu a bude vše v pořádku.Nejdřív se musim celá zahojit.
@markytankakajky tak to je mi lito, alespon že to už máš všechno za sebou a můžeš být doma, neboj, urcite to vyjde když bylo teď "pohnojeno", moc ti držím palečky 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 a myslím na tebe, vysilam pozitivní energii 🤗🤗🤗
@renuliena Tak jsem byla včera po 14 dnech na kontrole v Plzni a paní doktorka my zvedla sebevědomí.Sliznici mám prej krásně dorostlou,jizvičky pěkně zahojený a dokonce mi prohlížela a našla v levém vaječníku 16 mm velkej folikul.Měsíčky bych měla dostat kolem 10. června a vše je v naprostém pořádku.Takže nevidí důvod proč by jsme se nemohli snažit o prcka.Mám prej počkat jeden cyklus a pak hurá do toho.Kdyby se to prej povedlo i ted tak se nic neděje.
@markytankakajky jeeeeeeeee, tak to je super 👌 👌, mám z tebe radost, uvidíš, to se povede, máš to i od mudr potvrzene 🤗, budu na tebe moc myslet a drzet palecky 🍀 🍀 🍀 a dej mi vědět, urcite se to zadari, takže čekám dobrou zprávu co nejdříve 🍀🍀🍀🍀🌺🌸💐😉👌🤗
@renuliena koupila jsem si dnes ovulační test a budu hídat.Byla bych moc ráda kdyby se to ted povedlo a bylo vše v pořádku.Uvidíme co na to příroda a ráda ti podám hlášení 😀
@markytankakajky budu se moc tesit 🍀🍀🍀🍀🤗🤗🤗🤗🤗
@renuliena moc ti děkuju 😀
❤
@renuliena mám na tebe dotaz.Ve středu minulej týden mi doktorka řekla že mam folikul 16 mm a že bych měla mít ovulaci.Co jsem počítala tak měla proběhnout sobotu neděli.Od čtvrtka jsem si dělala ovu testy a pořád tam mám jen jednu čárku.Myslíš že mám ještě skoušet testovat?
@markytankakajky no já si myslím že bys to do konce týdne ještě měla zkoušet, někdo tu ovulaci má opravdu pozdeji a když ne tak je možné i když ten folikul tam byl, že ovulka neproběhla z důvodu že folikul neprasknul, ale zaniknul a vyloučí se s menstruaci... Nedělala ti mudr třeba hormonální profil? Tam by to bylo poznat jestli ovulace byla či nikoliv 😉🍀😍
@renuliena hormonální profil nedělala a na kontrolu jdu ke svýmu dr ve tčvrtek ta jestli on se podívá a poví.Měla jsem v sobotu slaboulinkou čárečku spíše jako ducha tak jesti jsem testila brzo a měla jsem to ještě zkusit k večeru.Uvidím teda co mi poví ještě ve čtvrtek doktor.Jinak prsa mam zase citliví a i v podbřišku mě jako pobolívá.Uvidíme jestli přijde mrcha nebo co bude
@markytankakajky tak dej vědět co ti řekne ve čtvrtek, treba už mrcha neprijde 🤗🍀
@renuliena no moc tomu nevěřím že by nepřišla ☹
@markytankakajky ale neves hlavu, když přijde tak přijde, nepřijde třeba priste, ono si to tělo trochu po revizi odpočine a pak to přijde, já jsem jedla před tehu i inofolic a ten mi moc pomohl 😉
@renuliena já zatím baštím jen femibion 1 co mi doporušil ženskej a po první ms mi zase nasadí utrogestan.Musim jen počkat na tu ms.
@markytankakajky utrogestan je taky dobrý a femibion taky, tak mooooc držím palečky 🍀 a myslím moc na tebe, opět se ozvi, budu se těšit 😉
@renuliena tak ms nedorazila.Místo toho jsou dvě // což jsem koukala jak tydýt.Mam to potvrzené i u lékaře z testu těhu a zítra ještě uvidíme z krve
@markytankakajky waaaaaaaaw supeeeeer, pane bože já mám radost, no to je uzasne, a ve kterém jsi týdnu? Moc moc ti to přeji a a taky přeji hodně štěstí 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀těším se s tebou moc 😍😍😍
@renuliena to nevim ještě na ultrazku nic ještě vidět není ale max 3 týdny.uvidíme za 14 dní jestli už bude něco vidět,ale hcg je dost silný když jsem tak krátce a mam krásně silný dvě čárky
I doktor byl překvapenej.A to mi bral kontrolní krev 30.5 a bylo to na nule.Ted čekám kolik bude z krve,ale ještě mi nevolal výsledky tak ti dám hned vědět.
@markytankakajky super, dej vědět, budu se těšit 🤗🤗🤗
@renuliena jasný 🙂
@renuliena tak mi volal doktor a v krvy mam hcg 1038.Mam zejtra přijet že mi znovu nabere krev a podle této hodnoty by mělo bejt vidět na ultrazvuku.Ale včera tam nic nebylo tak se bojím že to zase nevijde
@markytankakajky super, všechno bude ok neboj, já to měla stejne, v den kdy jsem byla tak nebylo vidět vůbec nic, mudr mi řekla že tehu určitě nejsem a pro jistotu odebrala hcg a i při hcg 1256 nebylo nic vidět, pak až něco malinko za tři dny a opravdovou bublinku viděla až šestý den pp odběru hcg a to už jsem pak měla hcg kolem 7000 a nyní jsem ve 37tt . Takže se neboj, urcite to bude v poradku, dej mi vědět, budu na tebe moc myslet 😍😍😍

@renuliena děkuju