icon

Může se ještě ukázat? V 6tt není nic vidět

evcachcemiminko
8. bře 2018

Ženy, mám 5+6 tt., 1800 HCG, v děloze není nic vidět. Může se v děloze ještě něco ukázat? Mám za sebou zamlkle téhotenstvi v 11+ a jedno biochemické téhotenstvi. Už jsme hodně nešťastní. Doktorka řekla, že nevidí žádnou volnou tekutinu a na mimoděložní to nevypadá, ale zároveň ho nemůže ani vyloučit.

Strana
z3
markytankakajky
3. kvě 2018

@renuliena děkuju

priefi
3. kvě 2018

@renuliena neni to moc, ja mela 100 a nevyslo to 😉

renuliena
3. kvě 2018

@priefi ale 100 už není biochemické ne? To už se tam nějak hnízdí ale neudrží, alespon mne řekla mudr že biochemické je tak cca do 40, ale asi co doktor to jiný nazor 😊

priefi
3. kvě 2018

@renuliena ja to myslela tak,.ze mi dr.rekla, ze to bylo malo a proto to po 6tt odeslo. Nevim, jaka je presna definice biochem, ale na utz se nic nenaslo, teda mozna, ale ani dr.si nebyla jista. U me to uz byl SP

renuliena
3. kvě 2018

@priefi Ahaaa, tak to jo 😉

markytankakajky
4. kvě 2018

@renuliena tak mám potvrzené mimoděložní,ale na zákrok mě zatím nepošle.Počkáme jestli se to vstřebá a hcg i rychle klesá.Takže budeme bojovat dále a nevzdáme to

renuliena
4. kvě 2018

@markytankakajky ach jo, tak to je mi moc lito, kezby se to alespon samo vstrebalo a nemusela jsi na zákrok, tak ted bylo pohnojeno a příště se urcite zadari, moc ti držím palečky a opatruj se, ozvi se jak to dopadlo, budu na tebe moc myslet 🍀🍀🍀

markytankakajky
5. kvě 2018

@renuliena nevzdám to to je jasný i doktor říkal že ted se to povedlo tak příště to určitě vijde.Budu doufat že se to vstřebá a nebudou komplikace.

markytankakajky
12. kvě 2018

@renuliena tak ve středu mě doktor poslal ještě v noci do Plzně.ve čtvrtek na laparoskopii a revizi,dneska mě pustili domů a budu doufat že se to povede znovu a bude vše v pořádku.Nejdřív se musim celá zahojit.

renuliena
13. kvě 2018

@markytankakajky tak to je mi lito, alespon že to už máš všechno za sebou a můžeš být doma, neboj, urcite to vyjde když bylo teď "pohnojeno", moc ti držím palečky 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 a myslím na tebe, vysilam pozitivní energii 🤗🤗🤗

markytankakajky
24. kvě 2018

@renuliena Tak jsem byla včera po 14 dnech na kontrole v Plzni a paní doktorka my zvedla sebevědomí.Sliznici mám prej krásně dorostlou,jizvičky pěkně zahojený a dokonce mi prohlížela a našla v levém vaječníku 16 mm velkej folikul.Měsíčky bych měla dostat kolem 10. června a vše je v naprostém pořádku.Takže nevidí důvod proč by jsme se nemohli snažit o prcka.Mám prej počkat jeden cyklus a pak hurá do toho.Kdyby se to prej povedlo i ted tak se nic neděje.

renuliena
24. kvě 2018

@markytankakajky jeeeeeeeee, tak to je super 👌 👌, mám z tebe radost, uvidíš, to se povede, máš to i od mudr potvrzene 🤗, budu na tebe moc myslet a drzet palecky 🍀 🍀 🍀 a dej mi vědět, urcite se to zadari, takže čekám dobrou zprávu co nejdříve 🍀🍀🍀🍀🌺🌸💐😉👌🤗

markytankakajky
24. kvě 2018

@renuliena koupila jsem si dnes ovulační test a budu hídat.Byla bych moc ráda kdyby se to ted povedlo a bylo vše v pořádku.Uvidíme co na to příroda a ráda ti podám hlášení 😀

renuliena
24. kvě 2018

@markytankakajky budu se moc tesit 🍀🍀🍀🍀🤗🤗🤗🤗🤗

markytankakajky
24. kvě 2018

@renuliena moc ti děkuju 😀

markytankakajky
29. kvě 2018

@renuliena mám na tebe dotaz.Ve středu minulej týden mi doktorka řekla že mam folikul 16 mm a že bych měla mít ovulaci.Co jsem počítala tak měla proběhnout sobotu neděli.Od čtvrtka jsem si dělala ovu testy a pořád tam mám jen jednu čárku.Myslíš že mám ještě skoušet testovat?

renuliena
29. kvě 2018

@markytankakajky no já si myslím že bys to do konce týdne ještě měla zkoušet, někdo tu ovulaci má opravdu pozdeji a když ne tak je možné i když ten folikul tam byl, že ovulka neproběhla z důvodu že folikul neprasknul, ale zaniknul a vyloučí se s menstruaci... Nedělala ti mudr třeba hormonální profil? Tam by to bylo poznat jestli ovulace byla či nikoliv 😉🍀😍

markytankakajky
29. kvě 2018

@renuliena hormonální profil nedělala a na kontrolu jdu ke svýmu dr ve tčvrtek ta jestli on se podívá a poví.Měla jsem v sobotu slaboulinkou čárečku spíše jako ducha tak jesti jsem testila brzo a měla jsem to ještě zkusit k večeru.Uvidím teda co mi poví ještě ve čtvrtek doktor.Jinak prsa mam zase citliví a i v podbřišku mě jako pobolívá.Uvidíme jestli přijde mrcha nebo co bude

renuliena
29. kvě 2018

@markytankakajky tak dej vědět co ti řekne ve čtvrtek, treba už mrcha neprijde 🤗🍀

markytankakajky
29. kvě 2018

@renuliena no moc tomu nevěřím že by nepřišla ☹

renuliena
29. kvě 2018

@markytankakajky ale neves hlavu, když přijde tak přijde, nepřijde třeba priste, ono si to tělo trochu po revizi odpočine a pak to přijde, já jsem jedla před tehu i inofolic a ten mi moc pomohl 😉

markytankakajky
29. kvě 2018

@renuliena já zatím baštím jen femibion 1 co mi doporušil ženskej a po první ms mi zase nasadí utrogestan.Musim jen počkat na tu ms.

renuliena
29. kvě 2018

@markytankakajky utrogestan je taky dobrý a femibion taky, tak mooooc držím palečky 🍀 a myslím moc na tebe, opět se ozvi, budu se těšit 😉

markytankakajky
11. čer 2018

@renuliena tak ms nedorazila.Místo toho jsou dvě // což jsem koukala jak tydýt.Mam to potvrzené i u lékaře z testu těhu a zítra ještě uvidíme z krve

renuliena
12. čer 2018

@markytankakajky waaaaaaaaw supeeeeer, pane bože já mám radost, no to je uzasne, a ve kterém jsi týdnu? Moc moc ti to přeji a a taky přeji hodně štěstí 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀těším se s tebou moc 😍😍😍

markytankakajky
12. čer 2018

@renuliena to nevim ještě na ultrazku nic ještě vidět není ale max 3 týdny.uvidíme za 14 dní jestli už bude něco vidět,ale hcg je dost silný když jsem tak krátce a mam krásně silný dvě čárky
I doktor byl překvapenej.A to mi bral kontrolní krev 30.5 a bylo to na nule.Ted čekám kolik bude z krve,ale ještě mi nevolal výsledky tak ti dám hned vědět.

renuliena
12. čer 2018

@markytankakajky super, dej vědět, budu se těšit 🤗🤗🤗

markytankakajky
12. čer 2018

@renuliena jasný 🙂

markytankakajky
12. čer 2018

@renuliena tak mi volal doktor a v krvy mam hcg 1038.Mam zejtra přijet že mi znovu nabere krev a podle této hodnoty by mělo bejt vidět na ultrazvuku.Ale včera tam nic nebylo tak se bojím že to zase nevijde

renuliena
12. čer 2018

@markytankakajky super, všechno bude ok neboj, já to měla stejne, v den kdy jsem byla tak nebylo vidět vůbec nic, mudr mi řekla že tehu určitě nejsem a pro jistotu odebrala hcg a i při hcg 1256 nebylo nic vidět, pak až něco malinko za tři dny a opravdovou bublinku viděla až šestý den pp odběru hcg a to už jsem pak měla hcg kolem 7000 a nyní jsem ve 37tt . Takže se neboj, urcite to bude v poradku, dej mi vědět, budu na tebe moc myslet 😍😍😍

Strana
z3