Na ultrazvuku dutinky v děloze. Co by to mohlo znamenat?
Dobrý den děvčata prosím o radu dnes jsem byla u lékaře protože mi ještě MS nedorazila je to už 22 dní po dobrani Duphastonu a na ultrazvuku mi ukázal malé dutinky sám si nebyl jistý tt je negativní nasadil mi znovu Duphaston nevíte někdo co by to mohlo znamenat 🤷♀️😲
@lenickamimi jak dopadl dnes tt?🙂
@loylii nijak musím ho koupit ráno tady je drogerie zavřená
Teď jsem si přečetla diskuzi a moc Vám držím palce ať se Vám miminko brzo zadaří ☺ myslím si v pozdějším věku to potrvá ale déle ale mě osobně bude 21 a o mimi jsme se snažili 7 měsíců 🙏 takže ono možná věk není úplně to hlavní. Já měla sice ms pravidelnou ale ten 7. měsíc jsem pila bylinky na ovulaci a šup, bylo to. Takže to chtělo asi pořádnou ovulaci☺
@lexa2000 no to je ovu test ze včerejška to je divné že ovu pozitivní a MS celý měsíc nikde ani Duphaston ji neprivolal 😲🤷♀️
@lexa2000 moc děkuji za podporu a naději zítra skočím pro tt a modlím se ať tam je
@lenickamimi no četla jsem tady na konikovi že nejakym holkám ovu test ukázal // před příchodem ms a bylo z toho mimco.. Ale když už máš takové zpozdeni🤷♀️
Zkus ještě ten tehu test, klidně kup i nějaký dražší, třeba clear blue co ukazuje i týdny tehu 🙂
@lexa2000 ano koupím a když bude negativní tak zrovna dnes ovulace bude nebo zítra co mi tady holky psali že do 48 hodin po pozitivním testu
@lenickamimi jojo většinou když máš tu druhou silnou tak do 48 hodin by měla být ovulace. Tak kdyby byla teď tak třeba za 2 týdny by ti test snad něco ukázal. Já měla druhou carku už 7 dní před příchodem ms
@lexa2000 každopádně jsme to ještě dnes ráno pojistili a děj se vůle boží 🙏🙏
@lexa2000 a co ty jak jsi na tom
@lenickamimi budu držet palce 🥰 my měli sex ob den většinou tak jsem si říkala že to se snad musíme trefit do ovu :D dej pak vědět jak dopadl tehu test
@lenickamimi no ja jsem 7-8 tyden tehu. Ale bohuzel krvacim takze mam neschopenku a na kontrolu jdu 1.6 tak uvidime 🥰
@lexa2000 určitě dám a když nic tak budeme pokračovat ve snažení nechám si udělat znovu kompletni vyšetření a uvidíme
@lexa2000 jee tak držím všechny 👍ať to zvládnete a dobře to dopadne ❤️🍀
@lenickamimi a muzu se zeptat, pokud to neni moc osobni. Proc nechces zkusit do ivf?
Děkuji, mám nějaké kapky tak snad bude vše ok 🙂
@lexa2000 nevím tak nějak to necháváme na přírodě doplňujeme s manželem oba vitamíny a zdravě vařím vždy hodně zeleniny a ovoce tak si myslím že pro to mimi děláme to co je potřeba no jak říkám je to teď v božích rukou 🙏
Jasně tak tomu rozumím ☺ jen by jste to možná měli rychleji 🙂 každopádně držím palce 🙂
@lexa2000 ja si myslím že pokud je nám ještě mimi souzeno tak to přijde a taky se nemá na nic tlačit pak to jde moc na psychiku 😔
To je taky pravda :/ ale tak třeba by vám tam něco doporučili, popř. dali nějaké kapky léky atd.. Ale samozřejmě jen můj názor 🙂
@lexa2000 však mi bereme oba vitamíny ja femibion a gynex a chlap Macu a b komplex a zinek
@lenickamimi jestli ale bude teď ovulace, je zvláštní, že tam dr neviděl ten folikul. Co dnešní ovu test, zkoušela jsi ještě?
@clo1 neříkal nic ze by teď někdy měla ovulace probehnout
@lenickamimi ovu test jsem měla už poslední
@lenickamimi koukni sem, zvysene LH muzes mit i pred prechodem, cimz nechci rict, ze uz v prechodu jsi, ale preci jen ve Tvem veku uz ty hormony muzou asi obcas kolisat... kazdopadne Ti drzim palce, at se miminko podari🙂
@lenickamimi ale ty pozitivní ovu testy už jsi měla několikrát a ms stále nikde, to je fakt divné. Ono je fakt možné, že se blíží přechod. Zkus zítra těh.test, pokud by byl negativní, zkus ovulační a schválně pár dnů testuj.
Leni, zacni merit bazalni teplotu a uvidis, zda ovulujes, jak probiha cyklus. Po 3-4 mesicich uvidis. Hele me ve 30 udelali v CARu hormonalni profil a zjsitili mi AMH (zasoba folikulu) 0,1 coz je hodnota, kterou mivaji zeny pred prechodem... mam proste strasne malo vajicek uz. Takze o veku to nebude, alespon ne vzdy. Ale urcite bych si zasla na konzutaci do CARu a fakt merila bazalni teplotu ;)
No dobře může to být cokoliv nezbývá než udělat tt a pak to řešit dál děkuji vám za názory 👍
Teploty měřím už od ledna vždy se mi zvedli kolem 19dc a drželi se min 14 dní akorát teď ty dva měsíce co sem začala s Duphastonem tak už MS nedorazila vůbec vím jistě že se ovulace mohla buť bloknout nebo posunout

@clo1 treba generacni rozdily,do prvni tridy povede dite babicka vekem.Starsi rodice nemaji uz tolik sily na batole a pak dite a jeho aktivity.A resit v 25 nebo ve 30 ze rodice uz treba dlouho nebudou zit je taky nic moc.