icon

Na ultrazvuku dutinky v děloze. Co by to mohlo znamenat?

lenickamimi
22. kvě 2020

Dobrý den děvčata prosím o radu dnes jsem byla u lékaře protože mi ještě MS nedorazila je to už 22 dní po dobrani Duphastonu a na ultrazvuku mi ukázal malé dutinky sám si nebyl jistý tt je negativní nasadil mi znovu Duphaston nevíte někdo co by to mohlo znamenat 🤷‍♀️😲

Strana
z6
zelenaesmolda
24. kvě 2020

@clo1 treba generacni rozdily,do prvni tridy povede dite babicka vekem.Starsi rodice nemaji uz tolik sily na batole a pak dite a jeho aktivity.A resit v 25 nebo ve 30 ze rodice uz treba dlouho nebudou zit je taky nic moc.

loylii
24. kvě 2020

@lenickamimi jak dopadl dnes tt?🙂

lenickamimi
autor
24. kvě 2020

@loylii nijak musím ho koupit ráno tady je drogerie zavřená

lexa2000
24. kvě 2020

Teď jsem si přečetla diskuzi a moc Vám držím palce ať se Vám miminko brzo zadaří ☺ myslím si v pozdějším věku to potrvá ale déle ale mě osobně bude 21 a o mimi jsme se snažili 7 měsíců 🙏 takže ono možná věk není úplně to hlavní. Já měla sice ms pravidelnou ale ten 7. měsíc jsem pila bylinky na ovulaci a šup, bylo to. Takže to chtělo asi pořádnou ovulaci☺

lenickamimi
autor
24. kvě 2020

@lexa2000 no to je ovu test ze včerejška to je divné že ovu pozitivní a MS celý měsíc nikde ani Duphaston ji neprivolal 😲🤷‍♀️

lenickamimi
autor
24. kvě 2020

@lexa2000 moc děkuji za podporu a naději zítra skočím pro tt a modlím se ať tam je

lexa2000
24. kvě 2020

@lenickamimi no četla jsem tady na konikovi že nejakym holkám ovu test ukázal // před příchodem ms a bylo z toho mimco.. Ale když už máš takové zpozdeni🤷‍♀️
Zkus ještě ten tehu test, klidně kup i nějaký dražší, třeba clear blue co ukazuje i týdny tehu 🙂

lenickamimi
autor
24. kvě 2020

@lexa2000 ano koupím a když bude negativní tak zrovna dnes ovulace bude nebo zítra co mi tady holky psali že do 48 hodin po pozitivním testu

lexa2000
24. kvě 2020

@lenickamimi jojo většinou když máš tu druhou silnou tak do 48 hodin by měla být ovulace. Tak kdyby byla teď tak třeba za 2 týdny by ti test snad něco ukázal. Já měla druhou carku už 7 dní před příchodem ms

lenickamimi
autor
24. kvě 2020

@lexa2000 každopádně jsme to ještě dnes ráno pojistili a děj se vůle boží 🙏🙏

lenickamimi
autor
24. kvě 2020

@lexa2000 a co ty jak jsi na tom

lexa2000
24. kvě 2020

@lenickamimi budu držet palce 🥰 my měli sex ob den většinou tak jsem si říkala že to se snad musíme trefit do ovu :D dej pak vědět jak dopadl tehu test

lexa2000
24. kvě 2020

@lenickamimi no ja jsem 7-8 tyden tehu. Ale bohuzel krvacim takze mam neschopenku a na kontrolu jdu 1.6 tak uvidime 🥰

lenickamimi
autor
24. kvě 2020

@lexa2000 určitě dám a když nic tak budeme pokračovat ve snažení nechám si udělat znovu kompletni vyšetření a uvidíme

lenickamimi
autor
24. kvě 2020

@lexa2000 jee tak držím všechny 👍ať to zvládnete a dobře to dopadne ❤️🍀

lexa2000
24. kvě 2020

@lenickamimi a muzu se zeptat, pokud to neni moc osobni. Proc nechces zkusit do ivf?
Děkuji, mám nějaké kapky tak snad bude vše ok 🙂

lenickamimi
autor
24. kvě 2020

@lexa2000 nevím tak nějak to necháváme na přírodě doplňujeme s manželem oba vitamíny a zdravě vařím vždy hodně zeleniny a ovoce tak si myslím že pro to mimi děláme to co je potřeba no jak říkám je to teď v božích rukou 🙏

lexa2000
24. kvě 2020

Jasně tak tomu rozumím ☺ jen by jste to možná měli rychleji 🙂 každopádně držím palce 🙂

lenickamimi
autor
24. kvě 2020

@lexa2000 ja si myslím že pokud je nám ještě mimi souzeno tak to přijde a taky se nemá na nic tlačit pak to jde moc na psychiku 😔

lexa2000
24. kvě 2020

To je taky pravda :/ ale tak třeba by vám tam něco doporučili, popř. dali nějaké kapky léky atd.. Ale samozřejmě jen můj názor 🙂

lenickamimi
autor
24. kvě 2020

@lexa2000 však mi bereme oba vitamíny ja femibion a gynex a chlap Macu a b komplex a zinek

clo1
24. kvě 2020

@lenickamimi jestli ale bude teď ovulace, je zvláštní, že tam dr neviděl ten folikul. Co dnešní ovu test, zkoušela jsi ještě?

lenickamimi
autor
24. kvě 2020

@clo1 neříkal nic ze by teď někdy měla ovulace probehnout

lenickamimi
autor
24. kvě 2020

@lenickamimi ovu test jsem měla už poslední

jarmarca
24. kvě 2020

@lenickamimi koukni sem, zvysene LH muzes mit i pred prechodem, cimz nechci rict, ze uz v prechodu jsi, ale preci jen ve Tvem veku uz ty hormony muzou asi obcas kolisat... kazdopadne Ti drzim palce, at se miminko podari🙂

clo1
24. kvě 2020

@lenickamimi ale ty pozitivní ovu testy už jsi měla několikrát a ms stále nikde, to je fakt divné. Ono je fakt možné, že se blíží přechod. Zkus zítra těh.test, pokud by byl negativní, zkus ovulační a schválně pár dnů testuj.

pellullinka
24. kvě 2020

Leni, zacni merit bazalni teplotu a uvidis, zda ovulujes, jak probiha cyklus. Po 3-4 mesicich uvidis. Hele me ve 30 udelali v CARu hormonalni profil a zjsitili mi AMH (zasoba folikulu) 0,1 coz je hodnota, kterou mivaji zeny pred prechodem... mam proste strasne malo vajicek uz. Takze o veku to nebude, alespon ne vzdy. Ale urcite bych si zasla na konzutaci do CARu a fakt merila bazalni teplotu ;)

lenickamimi
autor
25. kvě 2020

No dobře může to být cokoliv nezbývá než udělat tt a pak to řešit dál děkuji vám za názory 👍

lenickamimi
autor
25. kvě 2020

Teploty měřím už od ledna vždy se mi zvedli kolem 19dc a drželi se min 14 dní akorát teď ty dva měsíce co sem začala s Duphastonem tak už MS nedorazila vůbec vím jistě že se ovulace mohla buť bloknout nebo posunout

lenickamimi
autor
25. kvě 2020

Tady jsou různé grafy za poslední dva měsíce

Strana
z6