icon

Negativní testy a vynechaná menstruace. Kdy navštívit lékaře?

esterak20
7. kvě 2026

Ahoj holky, prosím vás snažíme se o miminko , jsem rok a půl po mimoděložním těhu , ale k věci , ms jsem měla 1.3. Potom 3.4. A teď je 7.5. A včera i předevčírem jsem si dělala testy a negativní , ty testy obyčejný z Dmka ☺️ co myslíte mám už řešit nějak s gyndou že třeba zdravotní stav nebo stalo se vám to ? Já sem trošku z toho zmatená čekala jsem že když testy nic že Ms dorazí a nic ale v tom případě bych si přála ten test pozitivní 🫣

klokanka31
7. kvě 2026

@esterak20 Já ms měla naposled 15.2. Když 15.3. ms nedorazila, udělala jsem test, negativní. Ale 17.3. už byl pozitivní a teď jsem 11+4tt 😊 Tak si zkus udělat dneska nebo zítra nový test.

esterak20
autor
7. kvě 2026
@klokanka31

@esterak20 Já ms měla naposled 15.2. Když 15.3. ms nedorazila, udělala jsem test, negativní. Ale 17.3. už byl pozitivní a teď jsem 11+4tt 😊 Tak si zkus udělat dneska nebo zítra nový test.

@klokanka31 zkusím🫣

levandule_k
7. kvě 2026

Jenom kvůli tomu, že mám zpoždění a negativní test tak, bych to na gynekologii neřešila, tělo není stroj, občas nastane výkyv, ale na druhou stranu předpokládám, že se snažíte už déle, když jsi 1,5 roku po mimoděložním těhotenství. To už bych na gynekologii řešila.

esterak20
autor
7. kvě 2026
@levandule_k

Jenom kvůli tomu, že mám zpoždění a negativní test tak, bych to na gynekologii neřešila, tělo není stroj, občas nastane výkyv, ale na druhou stranu předpokládám, že se snažíte už déle, když jsi 1,5 roku po mimoděložním těhotenství. To už bych na gynekologii řešila.

@levandule_k ano to já vím to máte pravdu, ale přesně jak říkáte plus ktomu teda bohužel 2x zamlklé tak už si dávám majzla

esterak20
autor
7. kvě 2026
@klokanka31

@klokanka31 pepino test mi ukázal toto

klokanka31
7. kvě 2026
@esterak20

@klokanka31 pepino test mi ukázal toto

@esterak20 To bude vadný test. Ta čárka by měla být blíž ke kontrolní. Nemáš možnost mamatest?

esterak20
autor
7. kvě 2026
@klokanka31

@esterak20 To bude vadný test. Ta čárka by měla být blíž ke kontrolní. Nemáš možnost mamatest?

@klokanka31 teď bohužel sehnala jsem jenom tyto :/

klokanka31
7. kvě 2026
@esterak20

@klokanka31 teď bohužel sehnala jsem jenom tyto :/

@esterak20 Tak zkus druhý 🤔

esterak20
autor
7. kvě 2026
@klokanka31

@esterak20 Tak zkus druhý 🤔

@klokanka31 se až bojím zkusit druhy🤣😅jak jsem ve stresu z toho uz x dni

klokanka31
7. kvě 2026
@esterak20

@esterak20 Lepší to zkusit než být ve stresu 😉

levandule_k
7. kvě 2026
@esterak20

@esterak20 nechala bych to na ráno

esterak20
autor
7. kvě 2026
@levandule_k

@esterak20 nechala bych to na ráno

@levandule_k no zkusila sem nevydržela jsem a nevim no 😅 v reálu něco málo tam vidim ale nic extra

anonym_20671e
8. kvě 2026
@esterak20

@levandule_k no zkusila sem nevydržela jsem a nevim no 😅 v reálu něco málo tam vidim ale nic extra

@esterak20 nic tam není ne vždy za to že nepřišla Ms může tt tělo není stroj dej te mu čas

levandule_k
10. kvě 2026
@esterak20

@levandule_k ano to já vím to máte pravdu, ale přesně jak říkáte plus ktomu teda bohužel 2x zamlklé tak už si dávám majzla

@esterak20 Tykej mi prosím, tady se tyká, diskuze jsou neformální. Tohle už je podle mě na řešení s gynekologem a řekla bych i návštěvu nějakého centra asistované reprodukce. Možná by to chtělo víc vyšetření než jen hormonální profil, ale třeba i genetiku.