Nějaká snažilka z okolí Trutnova?
Ahoj není tu nějaká snažilka z okolí Trutnova, která se chce podelit o dojmy z čekání na // ☺️☺️
@kac9 dobre rano🙂 no paráda nádherná dalnice 😘😘😘
@kac9 uvidíš že bude 😉😉😉
@vladuska29 Snad jo no ❤😍 teď ještě aspoň 14dní vydržet a nejít k dr 😅🙈
@kac9 to určitě dáš 😉😉😉 ja budu muset jit hned jak to zjistím kvuli ty moji krvi
@vladuska29 Jasný no ☺ to já právě nemusím hned a nechci jít brzy, abych se pak nestresovala, že ještě tohle není a tamto není, chci jít až na jistotu 🙂 nejradši bych šla až 24. 10. to už by mohlo být i něco vidět 🙂 (mamka bude mít 27. 10. narozeniny, tak bych jí chtěla dát fotečku k narozeninám 😊)
@kac9 jee to by bylo krásný. Tak uvidíš jestli tak dlouho vydrzis. Me by to zitra mělo zkoncit tak se pak na přítele vrhnu 😁😁😁
@vladuska29 Snad vydržím, ale bude to boj 😂 každopádně tam nejdřív zavolám :D
Jojo, žádný slitovani s ním :D ale u nás to bylaje čirá náhoda, protože manželovie vždycky v plodný dny nechtělo 😂😂😂
@kac9 to příteli to ted v záři nějak v ty plodny dny nešlo.😁😁😁
@vladuska29 A že jim to vždycky nejde, nebo se jim nechce právě v plodný dny 😂😂😂
@kac9 jo vid ted bude muset i kdyby nechtěl 😁😁😁😁
@vladuska29 Já k tomu manžela jednou za celou dobu plodnych dní donutila a asi to i k něčemu bylo 😍😂
@kac9 podle testu je to videt 😉😉😉😁😁😁
Ahoj tak uz mi to konecne zkoncilo takze dneska prvni snazeni o Elišku nebo o Ondráška 😁😁😘😘
@vladuska29 Ahojda, tak parada 😁 Ondráška máme doma taky 😁😍 tak ať to jde 😁❤
@kac9 bude muset i kdyby nechtelo 😁
@kac9 ahojda tak dneska a ani vcera z toho nic nebylo. Ja nevim asi to ma přítel psychicky protože to zase prestalo jit. Podle me se boji ze by to zase dopadlo špatně kdyz by se zadari nebo uz nevim cim by to mohlo byt. Nebo ma nekde jinou ale porad tvrdi ze to neni pravda ze jinou nema
@vladuska29 Ahoj, tak to mě mrzí 😶 manžel to měl stejně... zkuste si o tom promluvit, u nás to pomohlo
@kac9 to jsem zkoušela ale on semnou o tom nechce mluvit. Minuly mesic to bylo to sami 😞😞😞 tak jsem mu i rikala ze to nevadi kord kdyz mi rikal ze to byla jwho vina. Ted mi rikal ze se bude snazit vic tak jsem mu na to taky rikala ze az se zadari tak se zadari ze je jedno kdy to bude
@vladuska29 Achjo... a pak že my ženský jsme složitý 🙈
@kac9 že jo jsem z toho už zoufala 😞😞
@vladuska29 To chápu... u nás pomohl čas... jen prostě to nechat být a pak manžel přišel s tím, že chce a šlo to 😊
@kac9 to ja ted taky čekám kdy chce přítel kord kdyz vim ze byly ted tyhle problemi. Dneska rano pritel prave chtel sam ale i tak to nedopadlo. Nevim proc mu to nejde 😞😞
@vladuska29 ty jo, achjo, nevím jak pomoct 😞
@kac9 neni jak on musi se sebou neco delat
Ahoj těhulko tak jak se cítíš?
@vladuska29 Ahooj, hele, krom toho, že je mi občas trochu zle, tak v pohodě 😊 vypadám teda jako bych čekala paterčata, můžu být tak v 7.tt a, břicho mám jak ve 4.měsíci s prvním 😁 k dr jsem objednana na 24.10. tak už se těším 🙂 a co ty? Jak to u čas teď probíhalo?
@kac9 hele u nas na pohodu. Sex funguje a uz jsme se dostali k tomu proč to nešlo. On se bál ze to finančně neutahnem ale ted jsme se domluvily ze to zvladnem a je to v poho. Zrovna mam plodny dny tak souložime co to jde 😂😂😂😂
@vladuska29 Jee, tak to je jasný, hlavně že jste si to vyříkali 😊 tak souložit a množit :D

@kac9 ok budi napnute čekat 😁😁😁😁