icon

Nějaká snažilka z okolí Trutnova?

vladuska29
23. zář 2018

Ahoj není tu nějaká snažilka z okolí Trutnova, která se chce podelit o dojmy z čekání na // ☺️☺️

vladuska29
autor
13. říj 2018

@kac9 snažíme se snažíme uvidime jak nam to půjde 😁😁😁

kac9
13. říj 2018

@vladuska29 No hlavně dej pak vědět :D kdy máš termín ms? To budeš mit cca tak nějak jak já půjdu k dr ne?

vladuska29
autor
13. říj 2018

@kac9 jelikož se mi cyklus přehodil na 30dni tak Ms by měla přijít 1.11 tak nějak teď 18.10 by měla proběhnout ovulace. Cca od zitra začínám plodny dny.

kac9
13. říj 2018

@vladuska29 Jo tak to jooo, no tak to moc držím palce 😁✊

vladuska29
autor
13. říj 2018

@kac9 děkuji 😉

vladuska29
autor
13. říj 2018

@kac9 budem se snazit co to pujde a budem doufat zw to vyjde 🙂🙂

vladuska29
autor
18. říj 2018

Ahoj jak pak se máš? Jak se citis?

kac9
18. říj 2018

@vladuska29 Ahojda, pořád stejně, jen teď mám buď chvíle, kdy mi z pomyšlení na jídlo je zle a fuuuj a nebo chvíle, kdy bych sežrala celej barák 😂 nebo mám věcně na něco chuť, "ale domo to není" to jsem měla i s prvním synem 🙈🙊 jsem nafouklá a mám břicho jak s prvním v 5. měsíci a to bych to chtěla utajit až do vánoc, krom mojí mamky, tý to snad řekneme příští víkend 😂 tak jsem zvědavá 😊 no a co u vás? Jak probíhalo snažení? ☺

vladuska29
autor
18. říj 2018

@kac9 tak na tyhle stavy se tesim taky hrozně ☺️☺️ no u mě v utery proběhla ovulace soudim podle hlenu v pondělí a bolesti podbřišku v úterý. No a sex byl v sobotu, v pondělí a ve středu takže jsme se snažily fakt poctive tak snad to vyjde už ☺️☺️☺️

kac9
18. říj 2018

@vladuska29 Tak moc držím palce, teď to bude dlouhý co? 🙈 Mě se hrozně vleče ten týden do první kontroly 😂 ale zítra by měl konečně přijet manžel po 14 dnech domů, tak víkend 100% uteče a pak už jen pondělí, úterý a ve středu jdu na to 😁

vladuska29
autor
18. říj 2018

@kac9 jo no ted to bude sakra dlouhy 😞 ale zaplat buh mi ten tyden vzdycky rychle utece ☺️ tak snad to uteče rychle 😁😁

kac9
18. říj 2018

@vladuska29 Já ti mám pocit, že to až do teď utíkalo hrozně rychle, ale čím víc se to blíží, tím víc se to vleče 😁

vladuska29
autor
19. říj 2018

@kac9 no mě ten týden utíká hrozně rychle. Sem každý den v práci a uz bych potrebovala volno. Teď budu mit volno v neděli ale to je jen jeden den pak mě zase čeká cely tyden v práci. Ale aspoň mi to fakt utika.

kac9
19. říj 2018

@vladuska29 Ty brďo, to chápu, že bys potřebovala volno... člověk potřebuje i odpočívat :/ tak si hlavně pořádně užij tu neděli! 😊

vladuska29
autor
19. říj 2018

@kac9 no budu se snazit ale určitě zase budu vely den neco dělat jako vždycky a neodpocinu si to je u me normální

kac9
19. říj 2018

@vladuska29 To znám, jen já nechodím do práce, ale stejně pořád něco dělám, ale je fakt, že co jsem těhotná, tak se snažím hodně odpočívat 😊

vladuska29
autor
19. říj 2018

@kac9 tak to ja až budu taky se taky budu šetřit. Do prace budu chodit ale už se nebudu tolik honit jako teďka. To už zvolnim pak 😁😁

vladuska29
autor
21. říj 2018

@kac9 trochu jsme se dneska nudily 😁😁😁

kac9
21. říj 2018

@vladuska29 Ahooj, zrovna jeem na tebe při uspávaní myslela 😁 máte to moc krásný 😊 Nam dnes měnili okna a nechali tu hrozné díry... misto toho aby tu bylo větší teplo, tak víc táhne :(

vladuska29
autor
21. říj 2018

@kac9 to je taky na prd teda. Ja ted zrovna dostrihala Paju ale jen ofinu hajzlik se nechce nechat ostříhat strojkem. I téma nůžkama je to porod 😁😁😁

kac9
21. říj 2018

@vladuska29 Jo to věřím 😁 malej jde na stříhání ve čtvrtek, ale já bych si to nelajzla 😂 kamarádka je kadeřnice, tak jdeme k ni 😁

vladuska29
autor
22. říj 2018

@kac9 taky mam kamaradku kadernici právě ji musim napsat jestli by na něj měla vubec čas.

kac9
22. říj 2018

@vladuska29 Jojo, já telefonovala minulý týden... moje kamarádka kadernice je totiž momentálně na mateřské a do toho začala už pracovat a má toho bych řekla, až nad hlavu 😁 proto jsem moc ráda, že si udělala čas ☺

vladuska29
autor
22. říj 2018

@kac9 ona právě převzala i ženský od kolegine tak je to taky uměni se kni dostat. Ja bych ho nejradsi vzala strojkem ale on se nechce nechat.

kac9
22. říj 2018

@vladuska29 Jasný no, tak snad bude mít kamarádka čas 😊

vladuska29
autor
22. říj 2018

@kac9 jj má ve čtvrtek kni jdem po škole. Jinak jsem dneska 6den po ovulaci. Mela jsem ji minuly utery a sex byl v pondělí a ve středu tak snad to stačilo 😁😁☺️☺️

kac9
22. říj 2018

@vladuska29 To je super! Taky jdeme ve čtvrtek 😂 Tak teoreticky by to stačit mělo, tak moc držím palce 😍 budeš testovat koncem týdne, nebo chceš čekat jestli ms nepřijde?

vladuska29
autor
22. říj 2018

@kac9 no nevim právě 🤔 jaknse znám tak nevydržím 😁😁teoreticky v pondělí to měl byt oplodnujici sex. A ovulace tento měsíc byla poctivá v pondělí hlen a v úterý hrozna bolest v podbřišku a ve středu jako by nic už ☺️

vladuska29
autor
23. říj 2018

@kac9 tak mi to nedalo vim ze je dneska jeste hodne brzi ale zkusila jsem testnout a po zaschnutí mi prijde ze tam kde ma byt druhá carka je nejaky naznak ale je fakt hodne špatně videt musi se člověk opravdu hodne zadivat. Sance tomu zatim nedavam a dalsi test zkusim az tak v pondělí☺️☺️☺️

kac9
23. říj 2018

@vladuska29 Nooo, dneska bych řekla je fakt ještě moc brzy 😟 ale uvidíš, třeba z toho něco bude, moc držím palce 😊🍀

Strana