Nějaká snažilka z okolí Trutnova?
Ahoj není tu nějaká snažilka z okolí Trutnova, která se chce podelit o dojmy z čekání na // ☺️☺️
@vladuska29 No hlavně dej pak vědět :D kdy máš termín ms? To budeš mit cca tak nějak jak já půjdu k dr ne?
@kac9 jelikož se mi cyklus přehodil na 30dni tak Ms by měla přijít 1.11 tak nějak teď 18.10 by měla proběhnout ovulace. Cca od zitra začínám plodny dny.
@vladuska29 Jo tak to jooo, no tak to moc držím palce 😁✊
@kac9 děkuji 😉
@kac9 budem se snazit co to pujde a budem doufat zw to vyjde 🙂🙂
Ahoj jak pak se máš? Jak se citis?
@vladuska29 Ahojda, pořád stejně, jen teď mám buď chvíle, kdy mi z pomyšlení na jídlo je zle a fuuuj a nebo chvíle, kdy bych sežrala celej barák 😂 nebo mám věcně na něco chuť, "ale domo to není" to jsem měla i s prvním synem 🙈🙊 jsem nafouklá a mám břicho jak s prvním v 5. měsíci a to bych to chtěla utajit až do vánoc, krom mojí mamky, tý to snad řekneme příští víkend 😂 tak jsem zvědavá 😊 no a co u vás? Jak probíhalo snažení? ☺
@kac9 tak na tyhle stavy se tesim taky hrozně ☺️☺️ no u mě v utery proběhla ovulace soudim podle hlenu v pondělí a bolesti podbřišku v úterý. No a sex byl v sobotu, v pondělí a ve středu takže jsme se snažily fakt poctive tak snad to vyjde už ☺️☺️☺️
@vladuska29 Tak moc držím palce, teď to bude dlouhý co? 🙈 Mě se hrozně vleče ten týden do první kontroly 😂 ale zítra by měl konečně přijet manžel po 14 dnech domů, tak víkend 100% uteče a pak už jen pondělí, úterý a ve středu jdu na to 😁
@kac9 jo no ted to bude sakra dlouhy 😞 ale zaplat buh mi ten tyden vzdycky rychle utece ☺️ tak snad to uteče rychle 😁😁
@vladuska29 Já ti mám pocit, že to až do teď utíkalo hrozně rychle, ale čím víc se to blíží, tím víc se to vleče 😁
@kac9 no mě ten týden utíká hrozně rychle. Sem každý den v práci a uz bych potrebovala volno. Teď budu mit volno v neděli ale to je jen jeden den pak mě zase čeká cely tyden v práci. Ale aspoň mi to fakt utika.
@vladuska29 Ty brďo, to chápu, že bys potřebovala volno... člověk potřebuje i odpočívat :/ tak si hlavně pořádně užij tu neděli! 😊
@kac9 no budu se snazit ale určitě zase budu vely den neco dělat jako vždycky a neodpocinu si to je u me normální
@vladuska29 To znám, jen já nechodím do práce, ale stejně pořád něco dělám, ale je fakt, že co jsem těhotná, tak se snažím hodně odpočívat 😊
@kac9 tak to ja až budu taky se taky budu šetřit. Do prace budu chodit ale už se nebudu tolik honit jako teďka. To už zvolnim pak 😁😁
@kac9 trochu jsme se dneska nudily 😁😁😁
@vladuska29 Ahooj, zrovna jeem na tebe při uspávaní myslela 😁 máte to moc krásný 😊 Nam dnes měnili okna a nechali tu hrozné díry... misto toho aby tu bylo větší teplo, tak víc táhne :(
@kac9 to je taky na prd teda. Ja ted zrovna dostrihala Paju ale jen ofinu hajzlik se nechce nechat ostříhat strojkem. I téma nůžkama je to porod 😁😁😁
@vladuska29 Jo to věřím 😁 malej jde na stříhání ve čtvrtek, ale já bych si to nelajzla 😂 kamarádka je kadeřnice, tak jdeme k ni 😁
@kac9 taky mam kamaradku kadernici právě ji musim napsat jestli by na něj měla vubec čas.
@vladuska29 Jojo, já telefonovala minulý týden... moje kamarádka kadernice je totiž momentálně na mateřské a do toho začala už pracovat a má toho bych řekla, až nad hlavu 😁 proto jsem moc ráda, že si udělala čas ☺
@kac9 ona právě převzala i ženský od kolegine tak je to taky uměni se kni dostat. Ja bych ho nejradsi vzala strojkem ale on se nechce nechat.
@vladuska29 Jasný no, tak snad bude mít kamarádka čas 😊
@kac9 jj má ve čtvrtek kni jdem po škole. Jinak jsem dneska 6den po ovulaci. Mela jsem ji minuly utery a sex byl v pondělí a ve středu tak snad to stačilo 😁😁☺️☺️
@vladuska29 To je super! Taky jdeme ve čtvrtek 😂 Tak teoreticky by to stačit mělo, tak moc držím palce 😍 budeš testovat koncem týdne, nebo chceš čekat jestli ms nepřijde?
@kac9 no nevim právě 🤔 jaknse znám tak nevydržím 😁😁teoreticky v pondělí to měl byt oplodnujici sex. A ovulace tento měsíc byla poctivá v pondělí hlen a v úterý hrozna bolest v podbřišku a ve středu jako by nic už ☺️
@kac9 tak mi to nedalo vim ze je dneska jeste hodne brzi ale zkusila jsem testnout a po zaschnutí mi prijde ze tam kde ma byt druhá carka je nejaky naznak ale je fakt hodne špatně videt musi se člověk opravdu hodne zadivat. Sance tomu zatim nedavam a dalsi test zkusim az tak v pondělí☺️☺️☺️
@vladuska29 Nooo, dneska bych řekla je fakt ještě moc brzy 😟 ale uvidíš, třeba z toho něco bude, moc držím palce 😊🍀

@kac9 snažíme se snažíme uvidime jak nam to půjde 😁😁😁