Nějaká snažilka z okolí Trutnova?
Ahoj není tu nějaká snažilka z okolí Trutnova, která se chce podelit o dojmy z čekání na // ☺️☺️
@jasemin26 ještě nezoufej ještě se ti // ukázat můžou ještě jsou 3dny čas 😉😉
@vladuska29 tak uvidime...modlim se za dve carky porad.... snad tobe se zadarilo..dejte vedet...take 1 pisnu😉 drzim palce
@jasemin26 no zkousela jsem test ted ale porad sneho bilo. No uvidime ve čtvrtek jestli Ms prijde. Určitě dej vědět taky držím palečky 😉😉
@vladuska29 taky dejte vedet😉
@jasemin26 určitě dám 😉
@vladuska29 ahoj tak co jak to zvladas? Ja uz jsem nervozni...co ty
@jasemin26 ahoj no je to hrozný už aby byl čtvrtek 😁 ani si ještě nezkoušela test?
@vladuska29 noo priznam se zkoušela😟 ale ani naznak....asi uz mrcha dorazi..ale vcera mi bylo blbe ale asu nerv😟
@vladuska29 covty? Testila jsi
@jasemin26 no ja jsem zkousela taky dneska a přijde mi je tam stin ale nevim jestli to neni tim ze ho tam vidět chci 😞😞 jeste nezoufej jeste je čas 😉😉
@vladuska29 faakt tak udelej foto😉
@jasemin26 na fotu je to špatně vidět ale i kámoška psala ze tam něco vidi na fotce
@vladuska29 jo tak uvidíš...jo kdyz se fotka priblizi možná se tam neco malo rýsuje..budu drzet palce aby sililo 😉
@vladuska29 vlastně taky cekas ve čtvrtek vid?
@jasemin26 jj taky čekám ve čtvrtek. Nejsem zrovna lovec duchu a ani stinu ale tenhle jsem viděla. No uvidim zkusím zase další zitra rano a uvidím
@vladuska29 to ja uz si jako lovec pripadam (u sebe) tak drzim moc a moc palecky...a dej vedet... ja se taky pokusim ve ctvrtek ozvat jrstli se driv nezblaznim😁 strasne nerada na neco cekam
@jasemin26 to ja taky nerada čekám 😁😁 ja nikdy na testu nic neviděla i když ostatni jo 😁😁 určitě vědět dej budu držet palečky 😉😉😘😘
@vladuska29 napodobne👍 urcite se ozvu 😉 doufám že i ty👍😉
@jasemin26 určitě vědět dám 😉😉
Dobré ráno tak se mi dneska rano rozjela Ms o den dříve 😞😞
@vladuska29 dobre rano,to jsi me prekvapila,chtela jsem ti napsat to same👎😟 .. taky jsem rozmrzela👎 ....snad se brzy dockame
@jasemin26 taky jsi to dneska dostala? Ja jsem zklamana ale zase vim ze to budem zkouset dal.
@vladuska29 dnes jsem zacala spinit,do vecera pocitam se to rozjede,take jsem moc zklamana...ale nevzdam se a budeme to zkouset dal
@jasemin26 ja rano byla na zachode a nic a nez sem odesla do prace tak me tak pichlo nad pipinou ze sem musela az sednout tak jsem sla jeste radsi na zachod a už jsem spinila
@kac9 ahojky tak jak pak ti je? A jak to stebou vypada? U nás tento měsíc zase nic. Dneska jsem to dostala 😞😞
@vladuska29 no taky jsem to tak mela😟 to se mi zas pujde na odpolední👎 uz jsem tomu davala sance a zase nic.... uz to chci resit na 15 jsem obednana k mudr a uvidim co mi povi... uvidis ze to dopadne a dockame se obe
@jasemin26 my už jsme to všechno s doktorem řešily. Po těch 2 potratech nas honil na všechny možný vyšetření. A vse5je relativně v pořádku není tam nic co by se muselo léčit. Když se nam nezadaří do konce roku přítel půjde na kontrolní spermiogram. A když se nezadaří do půl roku tak už nás pošle do centra říkal.
@vladuska29 aha nemile...to ja byla u doktorky 3 mesice po vysazeni antikoncepce a rikala ze za ni muzu az kdyz se budeme snazit rok...tak jsem se ted obednala a uvidim...snazime se o prvni tak mam strach abych byla v ppradku...pritel se na spermio obedna v lednu
@vladuska29 tak snad se vam zadari..moc bych vam to prala

@jasemin26 no tak mě je právě už od čtvrtka po jidle špatně a mám i bradavky citlive na dotek. Nikdy tohle před Ms nemivam a je mi to už takovy nepříjemný bojim se cokoli sníst je mi pak po tom na zvraveni. Zkoušela jsem ale nic neukazuje takze se spíš přikláním k tomu ze to bude neco jiného. Ale i si říkám co kdyby. V předešlých 2 těhotenství mi test slabou čárku ukazal at den před Ms. Ale nikdy mi nebylo pred tim takhle špatně