Ovu test a měření bt
Ahojky, holky měřím poprve a graf(viz.foto) je takový. A ovu testy vypadají takhle, co myslíte?
Tak snad, podle ovu kalendářů mám ovu zítra ale moc jim nevěřím, vím že je to jen orientační. Takže s tou teplotou když klesne tak uvu přijde nebo opačně? Jsem z toho jelen 😞
@jaja01k takže se s manželem máme do toho pustit už dnes 😊 mazlení proběhlo kromě včerejška každý den od 10dc 😊
@kudelkabudouci Podle teploty poznáš ovulaci zpětně, tedy že už proběhla. Po ovulaci teplota výrazně stoupne a až do menstruace se drží vysoká. ovulace je v den, kdy byla poslední nízká teplota. Testy naopak ukážou, že ovulace teprve bude. Když je pozitivní test, k ovulaci dojde asi za 24 - 48 hodin.
@kudelkabudouci Já měřila taky poprvé, graf mi skákal tak, že jsem se v něm vůbec nevyznala a ovulaci jsem v něm ani nepoznala. Až jsem měla pozitivní testy od 24DC, což mi bylo divné a ono to bylo těhotenství 🙂 Takže měř dál a uvidíš, držím palce ✊
@baru7889 no právě, graf ukazuje něco jiného a testy na ovu taky 🤪 jsem z toho celá nějaká zmatená 😄 ale tak uvidíme s manželem se mazlime každý den kromě jednoho dne, snad se zadari 😊 dekuju 👍
Já měla minulý měsíc ovulační testy několik dní sněhobílé, takže jsem počítala s tím, že ovulace teprve dorazí a pak mi další den stoupla teplota nad 37,0 a držela se nahoře a bylo po snažení☹....takže na ně už se nespoléhám...škoda, že BT ukáže až proběhlou ovulaci....no snad to tento měsíc bude lepší🙂
@kudelkabudouci Podle mě klidně ovulace být mohla a celkem ti to spolu sedí, myslím graf i testy, aůle je ještě brzo to vědět s jistotou, musíš měřit dál. Já jsem taky nikdy v životě neměla tu čárku na ovu testu tak silnou jak kontrolu a přesto jsem ovulovala, takže ty tvoje testy klidně mohly být pozitivní. To si ale musíš vysledovat sama jak to máš, a právě pomocí BT. Pokud se ti teď už bude teplota držet nahoře, ovulace byla, nejspíš1.9. Pokud klesne, teprve přijde.
@kudelkabudouci Myslím si, že ovulace byla 1. 10. Teď ale záleží, jestli teplota dál poroste a ovulace se potvrdí.

@kudelkabudouci
Ahoj, řekla bych, ze ovulace ještě neproběhla.
Já mám takové čárky.