Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Test nadále negativní, ale ne úplně z první moči, ale zas jsem skoro nic nepila dnes...takže asi.....Nic 😒
Holky tak na gynde všechno ok, dle UZ jsem 6+1, srdíčko tluče, vše jak má být 🙂
Ahoj mam dotaz..tento mesic poprve zkousim ovu testy..zacala jsem 13DC obvykle mam 32 dni..prvni dva dny bilo a ted 5 dnu po sobe lehky duch vsechny dny stejny. .ted mi testy dosli a do lekarny se nedostanu..myslite si ze ovu muze teprve prijot behem toho tydne? Nebo ze mohla byt driv nez jsem testovala i kdyz ted tam mam slaby duchy?
@renmilka no já jsem jaksi bez příznaků... krom neustálého bolení břicha... ale jinak nic... takže si myslím, že začne další kolo snažení...ale nečekala jsem ani, že by se mohlo hned napoprvé zadařit... tak ještě stále můžu doufat,ale myslím, že nic...
@luciasek1987 za mě ještě ne musí by stejně silná jako kontrolní
@keny123 děkuji za názor 🙂 mám bolesti v podbřišku... ale asi to tedy vypadá na zítřek 🙂
@luciasek1987 me se ale zda ze mas vysokou bt? Meris si ji dlouho mas ji s cim porovnat?
@valeri10 nn dnes jsem měřila poprvé... kolik má být BT?
@luciasek1987 Ještě negativní, ale viděla bych to brzy😉
@renmilka včera bylo sněhobílo... a dnes tohle...
@luciasek1987 je to ruzne ale vetsina zen ma okolo 36 před ovu a po ovu pres 37.
@luciasek1987 To se u ovulacnich testů stává, zítra už také může být pozitivní😊

@anonym1987 Tak s citlivostí testů ti neporadím. Já chodím na utz a až podle toho dělám někdy testy. Minulý cyklus mi test neukázal ani náznak čárky den před ovu (každý cyklus je jinýnež minulý cyklus). Při zjišťování ovu se doporučuje kombinovat více metod. Příští cyklus ty testy nemusíš mít vůbec takové jaké je máš teď.