icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
pavlinpaj
18. pro 2015

@jitkazezulkova dekuji 🙂

andreejkaa
19. pro 2015

Ahoj holky, tak jsem se tu od vás nechala inspirovat a také začala testovat 🙂 myslím, že 17 DC byl stoprocentně pozitivní, co myslíte? 🙂

pavlinpaj
19. pro 2015

@andreejkaa ano, rekla bych ze ano 🙂

pavlinpaj
19. pro 2015

Holky mam tu lepsi foto. Pozitivni mam brat 20 DC?

anonym1987
19. pro 2015

@pavlinpaj ja bych brala jako pozitivní spíše 19 DC ;)

dzogobela
19. pro 2015

@pavlinpaj Taky mi přijde spíš 19

actiimelka
19. pro 2015

@renmilka ty brďo to už mmáš dlouhý cyklus... jééé to budou beztak // 🙂 udělej po neděli test ať víš 🙂

dzogobela
19. pro 2015

@renmilka ja nevim no,spis si myslim,ze to bude nejaka porucha cyklu. Pri tom jak mivas dlouhe cykly by uz asi aspon ten ovulak byl pozitivni... Ale zkus TT,at muzes kdyztak naklusat k doktorovi.

renmilka
19. pro 2015

@actiimelka 😀 No právě cyklus už je u mě po záruční lhůtě 😝 Už týden zpoždění z maxima... Ale právě mám takovou představu, že test bude negativní 😕 A co pak? Akorát pochyby a ještě si říkat, že to je nějaký zdravotní problém 😕

renmilka
19. pro 2015

@dzogobela No pokusim se o víkendu test sehnat, ale divné, ze já na poruchy cyklu právě netrpím, vždy pravidelný za poslední léta, ale ještě možnost, že ovu se mohla soupnout, mám maximálně 36, takže i taková možnost mě napadla, že vlastně až tak dlouhé zpoždění to není a někomu se hCG vyplavuje hodně pomalu do moci, a někdo je, co citam na druhou stranu, co se týká ovutestu na začátku těhotenství skeptický... Co člověk, to názor, teď babo rad 😝 Njn, uvidíme brzy, kdyžtak bych pak zašla k dr.

juliemichal
19. pro 2015

tak dnešní testík je ten vrchní a včerejší spodní

pavlinpaj
19. pro 2015

@anonym1987
@dzogobela 19DC Je delany prvni v 11h a pak dryhy v 19h. Dekuju 🙂 bylo by to lepsi. Tam jsme se lepe pojistili 😀

dzogobela
19. pro 2015

@renmilka na to asi nemusis trpet,to muze proste jednou prijit,podle me 🙂 rozhodne Ti nechci brat nadeje,jen mi to jako tehu moc neprijde no... Ale nejak extra zkusena nejsem,tak kdo vi 🙂

renmilka
19. pro 2015

@dzogobela Jo, to je v pohodě, teď můžeme všichni odhadovat, spekulovat 😒 Mě je zas zajímavé, že mě začalo pobolivani prsou asi až před třemi dny, no uvidíme😊

tess007
19. pro 2015

Holky, zkušenější, chytřejší...poraďte, prosím....Tohle ještě ovulace není, že ne? Předpokládám, že nastane tak za dva dny..Je to tak? Jsem začátečník 😅

renmilka
19. pro 2015

@tess007 Jo, tak za ty dva dny by mohly obě rýhy být stejně tmavé, pak se teprve jedna o pozitivní ovutest, po kterém, na to pozor a jistit, nastává vlastní ovu za 6-48h.😊

renmilka
19. pro 2015

Tak začalo svetlounke spineni😮😮 Asi fakt nic, ale břicho neboli a 43.DC ? Tomu nerozumím...

tess007
19. pro 2015

@renmilka No tak to je prima! Beru clostilbegyt, takže ovulace konečně přichází! Juchuůůů🙂 Manžel má dovču, takže to se nezastaví 😎 chachááá...Díky!!!!

juliemichal
19. pro 2015

@renmilka ach jo tak to je mi líto ☹

renmilka
19. pro 2015

@tess007 není zač😊

renmilka
19. pro 2015

@renmilka Já jsem si pořad nesnažila naštěstí veliké naděje dělat... Ty TT jak byly negativní, mi bylo trochu divné, ale co si o tom myslis, že mi cyklus funguje, minulý měsíc 29, ale teď až takhle pozdě, to mám počítat, že se mi ještě ke všemu rozese*e cyklus😮 😤?

juliemichal
19. pro 2015

@renmilka a nemohla jsi mít tento cyklus anovulační?a proto jsi měla tak dlouho zpoždění?

renmilka
19. pro 2015

@juliemichal To je jedna z možností, co mě napadla, zrovna jsem netestovala ovu 😒 A myslela jsem právě, že anovulaky u mě značí ty zatím nejdelší cykly 36....že by nakonec byl jeden z anovulacnich až teď ? No, napadlo mě i tak zkusit pro potvrzení, že se nic nedělo TT, dnes jedem nakoupit... No a jedině zkusit, až pak bude čas zkusit gyndu, ať mě pořádně prohlédne a vyloučí třeba cystu a poradit se tam ještě celkově...

anonym1987
19. pro 2015

Co vy na to druhá ovu každý den sílí :D už se z toho zbázním,ale ovu už proběhla 16.12 nakonec dle BT

dzogobela
19. pro 2015

@anonym1987 Ovulce 16.12. odpovidaj i ty testy 🙂 nejsilnejsi 15., takze ovulace do 24 hodin nebo do kolika to pisou 🙂 Tak ted cekat, drzim palce! Ale myslim, ze jen 3 DPO by asi ani ovulacni test nic nenaznacil 🙂

515ka
19. pro 2015

Ahoj holky. Dnes jsem 15DC, doteď všechny ovu testy negativní (sněhobílo) a dnes prvně se objevila čárečka (viz foto). Vím že to eště není pozitivní ale kdy tak myslíte že to bude pozitivní? cca?

anonym1987
19. pro 2015

@dzogobela jsem zvědavá celý cyklus pouze jedna čárka ,ale ,že to sílí jinak 3 sny bílý Výtok/Hlen . Jsem úplně KO pořád spím a do toho z boku prsa.Možná je to jenom pocit,ale i pred tím když jsem čekala syny tak jsem to věděla dříve než tt.Jinak Píchání v levém vaječníku.No hold čekat a čekat což je teď to nejhorší :D

tess007
20. pro 2015

Holky, dneska už jasně pozitivní, že?
Takže souložit dalších 48 hodin v jednom kuse?

juliemichal
20. pro 2015

@tess007 no tak to je krásně pozitivní 🙂 a ano 48 hodin v kuse souložit 😀 a držím moc palečky 🙂

juliemichal
20. pro 2015

holky tak takto dopadl dnešní.myslíte si,že si mám ještě dnes udělat další?anebo stačí zítra?spodní je včerejší a vrchní je dnešní.

Strana