Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@andreejkaa ano, rekla bych ze ano 🙂
@pavlinpaj ja bych brala jako pozitivní spíše 19 DC ;)
@renmilka ty brďo to už mmáš dlouhý cyklus... jééé to budou beztak // 🙂 udělej po neděli test ať víš 🙂
@actiimelka 😀 No právě cyklus už je u mě po záruční lhůtě 😝 Už týden zpoždění z maxima... Ale právě mám takovou představu, že test bude negativní 😕 A co pak? Akorát pochyby a ještě si říkat, že to je nějaký zdravotní problém 😕
@dzogobela No pokusim se o víkendu test sehnat, ale divné, ze já na poruchy cyklu právě netrpím, vždy pravidelný za poslední léta, ale ještě možnost, že ovu se mohla soupnout, mám maximálně 36, takže i taková možnost mě napadla, že vlastně až tak dlouhé zpoždění to není a někomu se hCG vyplavuje hodně pomalu do moci, a někdo je, co citam na druhou stranu, co se týká ovutestu na začátku těhotenství skeptický... Co člověk, to názor, teď babo rad 😝 Njn, uvidíme brzy, kdyžtak bych pak zašla k dr.
@anonym1987
@dzogobela 19DC Je delany prvni v 11h a pak dryhy v 19h. Dekuju 🙂 bylo by to lepsi. Tam jsme se lepe pojistili 😀
Tak začalo svetlounke spineni😮😮 Asi fakt nic, ale břicho neboli a 43.DC ? Tomu nerozumím...
@renmilka ach jo tak to je mi líto ☹
@renmilka a nemohla jsi mít tento cyklus anovulační?a proto jsi měla tak dlouho zpoždění?
@juliemichal To je jedna z možností, co mě napadla, zrovna jsem netestovala ovu 😒 A myslela jsem právě, že anovulaky u mě značí ty zatím nejdelší cykly 36....že by nakonec byl jeden z anovulacnich až teď ? No, napadlo mě i tak zkusit pro potvrzení, že se nic nedělo TT, dnes jedem nakoupit... No a jedině zkusit, až pak bude čas zkusit gyndu, ať mě pořádně prohlédne a vyloučí třeba cystu a poradit se tam ještě celkově...
@anonym1987 Ovulce 16.12. odpovidaj i ty testy 🙂 nejsilnejsi 15., takze ovulace do 24 hodin nebo do kolika to pisou 🙂 Tak ted cekat, drzim palce! Ale myslim, ze jen 3 DPO by asi ani ovulacni test nic nenaznacil 🙂
@dzogobela jsem zvědavá celý cyklus pouze jedna čárka ,ale ,že to sílí jinak 3 sny bílý Výtok/Hlen . Jsem úplně KO pořád spím a do toho z boku prsa.Možná je to jenom pocit,ale i pred tím když jsem čekala syny tak jsem to věděla dříve než tt.Jinak Píchání v levém vaječníku.No hold čekat a čekat což je teď to nejhorší :D
@tess007 no tak to je krásně pozitivní 🙂 a ano 48 hodin v kuse souložit 😀 a držím moc palečky 🙂

@jitkazezulkova dekuji 🙂