icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
juliemichal
30. pro 2015

@kajka93 není vůbec za co a moc držím palečky 🙂

vapka
30. pro 2015

@juliemichal Takže to jsi ještě e zkušebce?

juliemichal
30. pro 2015

@vapka jj v kauflandu jsem ve zkušebce tak dávám výpověď a jdu do té večerky a tam taky budu mít zkušebku 3 měsíce.

vapka
30. pro 2015

@juliemichal To budeš, já jen, že budeš dávat výpověď, no a ta je s min. dvouměsíční dobou, jinak to u Kaufu je ukončení pracovního poměru ve zkušební době..... 😀

juliemichal
30. pro 2015

@vapka počkej?takže když dám výpověď teď v kaufu tak budu muset čekat 2 měsíce? 😀 jéva tak to je taky masakr 😀

vapka
30. pro 2015

@juliemichal to ne, ale pokud jsi e zkušebce, tak je to v pohodě, kdybys nebyla, tak je to problém. Jen ukončení ve zkušební době není výpověď 😀

juliemichal
30. pro 2015

@vapka aha děkuji za vysvětlení 😀 pracuji prvně na HPP 😀

pavlinpaj
30. pro 2015

@juliemichal Ja bych radeji pockala s tim, ze bych do prace nastoupila. Ono nahodou to tehu nebude a budes bez prace... Je to zajimave. Informuj 😉 ted me zajima co a jak 😀 budu drzet pesticky

juliemichal
30. pro 2015

@pavlinpaj děkuji přesně tak to máš pravdu 🙂 já tam nastoupím a uvidíme jak to potom dopadne 🙂 necháme se překvapit 🙂

pavlinpaj
30. pro 2015

@juliemichal 🙂 ale myslim na tebe 😉 nebudu nic rikat at to nezakrinem 🙂

vapka
30. pro 2015

@juliemichal v klidu nastup do nové práce a uvidíš.... jinak já jsem mzdovka, tak vím co a jak 😀 no a zítra Ti tu krev naberou všude, je normální pracovní den 😀

dzogobela
31. pro 2015

@juliemichal jo to je ještě asi brzo, máš pravdu 🙂 ale tak za 2 dny už by tam mohlo být něco vidět. Já měla skoro neviditelného ducha 10-11 DPO 🙂 a ovulační test nebyl uplně pozitivní 🙂 držím palce

juliemichal
31. pro 2015

@pavlinpaj děkuji jsi zlatíčko ♥ no dnešní tt zase negativní tak to je paf.nevadí život jde dál a je před námi Nový rok 2016 a určitě se nám zadaří 🙂

@vapka aha tak proto 😀 já to nevím já jsem jen prodavačka :D ale jsi hodná,že jsi mi napsala co a jak 🙂 no na krev podle mě nemusím a nastoupím do té nové práce,protože na tt nic není a dnes jsem 10DPO.

@dzogobela jé tak to je krásné ♥ moc gratuluji 🙂 ach jo co já bych za to dala kdybych našla dušíka na testu,ale dnes jsem 10DPO a nic tam není ☹ zkusím ještě teda za 2 dny to budu 12DPO a uvidíme 🙂 stejně musím potom vysadit utroš aby mi došla ms 🙂

elenik_
31. pro 2015

Vsem snazilkam preji,aby rok 2016 byl uspesny a my se konecne presunuly do jine skupinky 😊 A taky hlavne zdravi a lasku ❤

renmilka
1. led 2016

Dnešní ovulacek a i poslední, musím další objednat, ale budu ho brát jako dosti naznačující, že zítra, nejpozději pozitri by byl pozitivní.... No vida, jednou zase testuji a vypadá, že cyklus se umoudri ke své solidní délce, dnes 14.DC.... Ovu asi neděle, pondělí počítám....

renmilka
1. led 2016

Jinak si všímam, až dnes začala být prsa po stranách citlivá a občas pocitim u vaječníku lehke píchnuti, klasický předovulacni pocity😝 Ten minulý cyklus byl přelud😮 A hlavně všem krásný nový rok !!!🎆🎇🎉

tess007
1. led 2016

Holky? Kolikaty DPO zkusite tt?

evusa2
1. led 2016

Ahoj holky mám ted po vysazení antikoncepce většinou cyklus 34 dní. Tady jsou 2 ovulační testy. 1. je 20DC a 2. je 21DC myslíte že jsou pozitivní?

dzogobela
1. led 2016

@evusa2 ten nahore by mohl byt

luciasek1987
2. led 2016

@evusa2 nn neni pozitivni.. Carky musi byt minimalne stejne silne..

cisama
2. led 2016

Tak jsem zase opět mezi vámi dnes 1dc. Potvora červená měla přijet na silvestr nepřijeli a ani na nový rok. Tajně jsem doufala že budou // ale smůla místo těhotenskeho testů budu zase kupovat ovulační.

nada1985
3. led 2016

@renmilka ahoj chtela bych se te na neco zeptat ohledne jak mam pocitat kdyz jsem mela zmeskany menstruace jak mam pocitat na ovulaci dva mesice jsem mela po 24 dni cyklus a ted co jsem mela dosta 24.12 tak jsem mela 4 dny spozdeni a dostala jsem to pondeli 28.12 a skoncila jsem 31.12. Fakt ted nevim jak mam ted pocitat kdy mam mit ovulaci

renmilka
3. led 2016

@nada1985 Ahoj, vůbec nemysli v cyklu, na to co bylo, ale co je.....jelikož tělo není robot 😝 To znamená, jed teď dle posledního cyklu a pocitej 1.DC od 28.12.........Dnes jsi tedy 7.DC.....ale na zadní vrátka na jednu stranu myslet, co kdyby se mrse chtělo přijít zase na 24.DC....tady by polovina odpovídala někdy v pátek, ale lepší začít testovat dříve, třeba ve středu, ale pokud se bude chystat cyklus opět 28.dni a mivas ovu na polovinu, byla by stejně zhruba až příští neděli, takže středa bude na ovu test stačit, myslím.... 🙂

evusa2
3. led 2016

Tak co myslíte , že je tam něco pozitivního? Nebo mám dělat dál.

nada1985
3. led 2016

@renmilka to znamena ze od stredy 6.1, do patka 8.1. A tak rychle mam ovulace 😉tak zacnu uz od stredy 6.1 do pondeli 11.1.a kdy je lepsi mit milovani rano odpoledne vecer a testovat ovu odpoledne jsem uz zmatena stoho 😉 a beres i listovku a jeste jsem se chtela zeptat po ukonceni ms jsi mivala asi dva dny spineny?

renmilka
3. led 2016

@nada1985 jo jo, raději od středy, abys to neprosvihla... Třeba je to brzy, ale aspoň se zorientujes😊S tím snažením je to asi celkem jedno....někde jsem četla: ,,pokud jsou oba z páru zdraví, stačí styk jednou denně v období plodných dní, nebo alespoň obden....☺Testovt ovu ? Tak to zkus zlatou střední cestou jako já v 16:00h....Ráno a z první moči by se testovat nemělo... To jen těhotenske testy, naopak ráno. Beru listovku 800 myslím, vždy zobnu, jak mě napadně, jelikož beru ještě multivitamin, kde je 200 listovky také..... A můj přítel bere Selen Zinek forte z Dr.Maxe ...no, také na konci MS spinim, ale to beru k délce MS ....to tak bývá😉

nada1985
3. led 2016

@renmilka tak to je jedno jo kdy sex bud rano vecer odpoledne

evusa2
3. led 2016

@lzii máte jeste ty testy? Kolik bude stata těch 20ks?

renmilka
3. led 2016

@nada1985 Jako podle mě je to jedno, vajíčko čeká minimálně 12 hodin a zdravé spermie by alespoň jeden den, když budu hodně tolerantní, vydržet měly, jinak se ale popisuje i déle.... Takže asi fuk 😉

anonym1987
3. led 2016

@renmilka u nás spermie drží 2-3 dny .

Strana