icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
smetanovak
16. kvě 2016

@leymea je to teprve druhy měsíc co jsme ji na sobě i poznala 🙂 tak ted dej se vůle bozi🙂

leymea
16. kvě 2016

@smetanovak ja ted posledni tri mesice 🙂 od te doby co piju kontryhel 🙂 tak nevim jestli predtim pul roku vubec byla 😀

leymea
16. kvě 2016

@smetanovak tak at se zadari 😉 ja jsem v cekaci dobe 😀 jsem 6 DPO.

smetanovak
16. kvě 2016

@leymea tak moc držím pesticky 🙂))

leymea
16. kvě 2016

@smetanovak dekuji 🙂

kaca027
17. kvě 2016

Tak devcatka,snazilky,zeny....ovu testy mi nepomohli prisla nahoda. Jeste si teda pockam tyden a pak hura na potvrzeni panem lekarem.... tak snad vam k necemu budou.

kaca027
17. kvě 2016

@leymea tak a slo to bez ovulacu.... prave jsem dva dny pred mz zjistila ze muj jcg testik je + . Nebyl cas testovat a po tolika mesich jsem to i trosku vzdala. A ono jejda prekvapko. ☺ moc ti preji aby se zadarilo co nejdrive. Snad uz to ted bude celych 9mesicu a nedopadne to jako posledne. 😢

leymea
17. kvě 2016

@kaca027 moc gratuluji. A preji at to tentokrat dobre dopadne 🙂 ja budu testovat v patek 🙂

kaca027
17. kvě 2016

@leymea hodne stesticka i tobe. 😉 a urcite to brzy dobre dopadne. Jak rikam ja zapomnela testovat a resila jine veci a slo to nejak samo. A celkem prijemne necekane. 😀

leymea
17. kvě 2016

@kaca027 ja nemam bohuzel co resit 😀

kaca027
17. kvě 2016

@leymea no ja resim stehovani,urady atp. V sexu jsme za posledni mesic vic abstinovali nez se snazili jak jsme byli unaveni z cestovani a litani. Ani plodne dny jsem tentokrat nestihala hlidat 😀😀😀

leymea
17. kvě 2016

@kaca027 tak hlavne, ze se zadarilo 🙂

lepsa
23. kvě 2016

Holky, jaká značka je nejlepší? A kdy začít testovat? Dnes mi skončila MS, tak nevím. Jsem v tomto nováček :D PS: co znamená zkratka DC?

beruska1889
23. kvě 2016

@lepsa nejlepší jsou asi testy od dr.Maxe, začít testovat bys měla dle délky cyklu, tabulku najdeš v návodu u těch ovulačních testů 😉 a DC je den cyklu 😉

andreaandrejka
23. kvě 2016

@lepsa Testuj po skončení MS. Ovulace bývá někdy v polovině cyklu,ale každé tělo je jiné. Já měla ovulaci i 6DC.
DC-den cyklu.

lepsa
23. kvě 2016

Holky,diky za info 🙂 myslim si, ze vim,kdy mam ovu,ale do minuleho mesice jsem to neresila,tak se chci tak nejak ujistit a uvidime.

zrofka
24. kvě 2016

ahojky, můžu se zeptat, dneska jsem dělala poprvé ovu test..je nebo není pozitivní?? zítra zkusím další

leymea
24. kvě 2016

@zrofka vypada to dobre, uvidis zejtra jestli bude silnejsi a nebo uz bude slabnout 😉

pisislatko
25. kvě 2016

Ahoj holky, tak dnes zase 1dc a objednání na první IUI.

kastanek87
26. kvě 2016

@zrofka já měla vždy první čárku silnější, takže bych taky zkusila ještě dnes zhruba ve stejný čas a uvidíš, držím pěsti, Ať se vám brzo zadaří 😉

zrofka
26. kvě 2016

@kastanek87 dekuji testy jsem si vcera delala dva.. ale carka zacina slabnout.. takze negativ

kastanek87
26. kvě 2016

@zrofka tak to byla podle mě ovulace, když začíná slábnout, někomu se nemusí ukázat stejné, nebo první silnější.... pro jistotu bych stejně testovala dál, ať víš na 100% co a jak. Ale vím, že spoustu holek psalo, že nikdy neměly 100% pozitivní a otěhotněly.. ale zas můj gyndař mi řekl ať se na testy vykašlu, že spoustě ženám neukazuje správně, nebo vůbec kdy mají ovulaci, někomu naopak falešně... takže ve finále vůbec nevím jestli tomu mám věřit i když je u mě jasně pozitivní 😀 v tom aby se prase vyznalo 😅 😅 😅

advera
26. kvě 2016

Holky já se podle testu snažila 3.měsíce a vyšlo to, měla jsem ovulační testy od kamarádky a ta je má z Německa a pouze na těch jsem měla testovací čárku silnější než kontrolní. Na českých ne. Při poslední MS jsem začla brát 2x denně Macu a další MS už se nedostavila. Tak to vyzkoušejte, ublížit vám to nemůže a já na Macu slyšela jen pozitivní recenze. Je možné že je to náhoda, ale třeba taky není 🙂

dasa.77
26. kvě 2016

@zrofka testovací je malilinko slabší,ALE jsou holky,které nikdy nemají čárku silnější než kontrolní a přitom k ovulaci dochází. 😉

zrofka
26. kvě 2016

Tak uvidíme s manželem jsme to pojistili 🙂 u mě je to úspěch s mym PCO 😒

lepsa
26. kvě 2016

Tak holky, já jsem dnes udělala první test - spíš jen tak, nedalo mi to, ale nic. Čárečka nebyla skoro vidět. No nic jiného jsem ani nečekala. Vždy na sobě příznaky pozoruji až tak mezi 10-14 dnem. Teď je to teprve 7DC :D Ale jsem nedočkavá. Takže testnu až tak za dva dny a uvidíme, co se ukáže nebo ne.

marla86
26. kvě 2016

Holky, stalo se vám někdy, že jste měly pozitivní ovu test několik dní? Co prosím říkáte na mé testy?

dasa.77
26. kvě 2016

@marla86 ..že 28.DC večer je ten pravý 🙂

marla86
26. kvě 2016

@dasa.77 Díky, já si to myslím taky, jenže měřím i bt a ta nestoupla :( Tak snad vylítne zítra... Testovala jsem takhle jen jednou a to jsem měla hned následující den jen slabounkýho ducha, tak mě to dost mate...

dasa.77
26. kvě 2016

@marla86 pokud 30DC je dnes,teplota může stoupnout až zítra,protože cca do 48h po pozitivním testu dojde k ovulaci

Strana