Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@smetanovak ja ted posledni tri mesice 🙂 od te doby co piju kontryhel 🙂 tak nevim jestli predtim pul roku vubec byla 😀
@smetanovak tak at se zadari 😉 ja jsem v cekaci dobe 😀 jsem 6 DPO.
@leymea tak moc držím pesticky 🙂))
@smetanovak dekuji 🙂
Tak devcatka,snazilky,zeny....ovu testy mi nepomohli prisla nahoda. Jeste si teda pockam tyden a pak hura na potvrzeni panem lekarem.... tak snad vam k necemu budou.
@leymea tak a slo to bez ovulacu.... prave jsem dva dny pred mz zjistila ze muj jcg testik je + . Nebyl cas testovat a po tolika mesich jsem to i trosku vzdala. A ono jejda prekvapko. ☺ moc ti preji aby se zadarilo co nejdrive. Snad uz to ted bude celych 9mesicu a nedopadne to jako posledne. 😢
Holky, jaká značka je nejlepší? A kdy začít testovat? Dnes mi skončila MS, tak nevím. Jsem v tomto nováček :D PS: co znamená zkratka DC?
@lepsa nejlepší jsou asi testy od dr.Maxe, začít testovat bys měla dle délky cyklu, tabulku najdeš v návodu u těch ovulačních testů 😉 a DC je den cyklu 😉
@lepsa Testuj po skončení MS. Ovulace bývá někdy v polovině cyklu,ale každé tělo je jiné. Já měla ovulaci i 6DC.
DC-den cyklu.
Holky,diky za info 🙂 myslim si, ze vim,kdy mam ovu,ale do minuleho mesice jsem to neresila,tak se chci tak nejak ujistit a uvidime.
Ahoj holky, tak dnes zase 1dc a objednání na první IUI.
@zrofka já měla vždy první čárku silnější, takže bych taky zkusila ještě dnes zhruba ve stejný čas a uvidíš, držím pěsti, Ať se vám brzo zadaří 😉
@kastanek87 dekuji testy jsem si vcera delala dva.. ale carka zacina slabnout.. takze negativ
@zrofka tak to byla podle mě ovulace, když začíná slábnout, někomu se nemusí ukázat stejné, nebo první silnější.... pro jistotu bych stejně testovala dál, ať víš na 100% co a jak. Ale vím, že spoustu holek psalo, že nikdy neměly 100% pozitivní a otěhotněly.. ale zas můj gyndař mi řekl ať se na testy vykašlu, že spoustě ženám neukazuje správně, nebo vůbec kdy mají ovulaci, někomu naopak falešně... takže ve finále vůbec nevím jestli tomu mám věřit i když je u mě jasně pozitivní 😀 v tom aby se prase vyznalo 😅 😅 😅
Holky já se podle testu snažila 3.měsíce a vyšlo to, měla jsem ovulační testy od kamarádky a ta je má z Německa a pouze na těch jsem měla testovací čárku silnější než kontrolní. Na českých ne. Při poslední MS jsem začla brát 2x denně Macu a další MS už se nedostavila. Tak to vyzkoušejte, ublížit vám to nemůže a já na Macu slyšela jen pozitivní recenze. Je možné že je to náhoda, ale třeba taky není 🙂
Tak uvidíme s manželem jsme to pojistili 🙂 u mě je to úspěch s mym PCO 😒
Tak holky, já jsem dnes udělala první test - spíš jen tak, nedalo mi to, ale nic. Čárečka nebyla skoro vidět. No nic jiného jsem ani nečekala. Vždy na sobě příznaky pozoruji až tak mezi 10-14 dnem. Teď je to teprve 7DC :D Ale jsem nedočkavá. Takže testnu až tak za dva dny a uvidíme, co se ukáže nebo ne.

@leymea je to teprve druhy měsíc co jsme ji na sobě i poznala 🙂 tak ted dej se vůle bozi🙂