icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
marla86
26. kvě 2016

@dasa.77 tyjo kéž by, už mi to leze na mozek 😀 😝

kastanek87
26. kvě 2016

@marla86 já mivam vzdy pozitivní 2dny po sobě,a utebe to taky tak vidím. Ty dva 3. a 4. Od konce jsou pozitivní,ty poslední dva už mi nepřijdou..

dasa.77
26. kvě 2016

@marla86 nejhorší je,když to začne lézt na mozek 😀 pak se třeba už jen proto nedaří....snaž se to tolik nevnímat,prostě změříš a nepřemýšlíš nad tím 😉

misina01
27. kvě 2016

Holky, prosím, myslíte, že mám ovulaci nebo ne? Testy mi ukazují jen slabého ducha během cyklu. Mám 3.měsíc po vysazení HA, teď pár dní beru duphaston, piju 14 dní kontryhel a kapu jeřáb. Vyznáte se někdo v těch teplotách? Tohle je můj graf zakreslený minulý měsíc do menstruačního kalendáře. Co myslíte? Děkuji

petru23
27. kvě 2016

Tak jsem testování ovulace už skoro vzdala, a ejhle ve středu 27DC konečně změna od negativních testů. Včera prostřední test nejsilnější, dnes již slabší. V březnu jsem prodělala samovolný potrat, a MS přišla po 6,5 týdnech, takže cykli se asi hezky protáhly.

leymea
27. kvě 2016

@petru23 krasny, takovou nikdy nemam ;-D

lepsa
28. kvě 2016

Holky, zajímalo by mě, jak dlouho už testujete? Snažíme se teprve druhý měsíc, první nic, tak teď chci zkusit testy (hlavně abych se ujistila, jestli ovu probíhá). Říkám si, že kdybych testovala každý měsíc, tak mě to bude hrozně stresovat, kdyby se to pak nepovedlo. I tak jsem si říkala, že to nebudu hrotit, no a co dělám ? :D Zkouším testy a koupila jsem gel na podporu početí :D

kastanek87
28. kvě 2016

@lepsa my se snažíme od listopadu. Začátek jsem nechala být, nepovedlo se, takže teď to bude 4mesic co testuju a zatím taky nic. Testovani mě nestresuje,stresuje mě doba od ovu po MS 😀 to mi přijde že den má tak 80hodin a vůbec čas neubiha 🙂 ale pořád se tomu snažím nepropadat... Pořád to není tak hrozný ta doba snažení.

marla86
28. kvě 2016

@kastanek87 novidíš, a já to mám naopak 😀 Já stresuju, kdy bude ovu, jestli vůbec bude, abysme se trefili, aby nebyl muž zrovna někde na služební cestě..., když je po ovu, tak sice jsem nervozní, jak to dopadne a jsem zklamaná, když je tt negativní, ale po ovu už vím, že s tím nic nenadělám, že jsem udělala co jsem mohla a ted už to neovlivním ;) Ale je to taky kvůli tomu, že mám nepravidelný a dost dlouh cykly, tak je to vždycky takový napínavý 🙂

kastanek87
28. kvě 2016

@marla86 to já mám taky nepravidelný,měla jsem i cyklus 43dni. Začala jsem pít kontryhel a taky Macu a cyklus se mi zkrátil a taky ovulace místo 20den je okolo 13dne 🙂 teď jsem měla cystu,tak v pondělí jdu na kontrolu jestli zmizela a rovnou se podívá kdy bude ovu. Ted jsem 10den cyklu a zatím nebyla,ale chci zkusit tento měsíc sex pravidelně ob den,ovulace neovulace a uvidíme. Do teď jsme se snažili hodně okolo ovulace jinak nic moc,jelikož jsme oba utahani z práce. Tak kéž by se zadařilo 😀 i tobě držím pěsti. Kolikátý den cyklu jsi?

marla86
28. kvě 2016

Já jsem bez kontryhelu na ovulaci čekala donekonečna 😀 a s kontryhelem mám cykly okolo 40 dnů... No a ted jsem podle všeho 2DPO - doufám! Joo, sex ob den si taky vždycky teoreticky naplánujem, ale moc to neklape 🙂
Tak jestli budeš mít ovulaci zase 13, tak nebude daleko od sebe. Jsem zvědává 🙂
Pfuj pfuj!

kastanek87
28. kvě 2016

@marla86 jo? Tak držím pesticky,snad se vám zadařilo 🙂 já hlavně v pondělí zjistim co ta cysta,pak se uvidí. Dle jakési metody (teď si nemůžu vzpomenout) mám šanci na otěhotnění 1.6. Den dětí 😀 moc tomu nevěřím,ale co kdyby 😀 navíc bych teoreticky měla mít tu ovulaci... No nezbývá než doufat 🙂

advera
30. kvě 2016

@kastanek87 1.6. to 100% vyjde!!! Věřím tomu 😘 S kým bych pak vozila? 😉

kastanek87
30. kvě 2016

tak hlásím, že cysta je pryč 😀 folikul měl 16mm, takže teoreticky bych měla mít ovulaci ve čtvrtek dle doktora, ale nezdála se mu sliznice, že měla jen 4mm a měla by mít prý tak aspoň 6mm, jsem dnes 12DC. No vzal mi krev a mám si ve čtvrtek zavolat na výsledky, tak teď budu ještě do čtvrtka trnout, ale snad to bude v pohodě 🙂

kastanek87
30. kvě 2016

@advera tak budem věřit spolu 😀 a když nic, tak budu i tak vozit s tebou, budeš mi ho půjčovat 😀 😀 😀 😉

lepsa
30. kvě 2016

Tak holky, dnes jsem zase testla... 11DC a druhá čárka je tak slabá, že není ani vidět.... Tak zkusím asi zase až třeba ve středu nebo se může ukázat ta druhá čárka jen tak? Myslím to tak, že by ta druhá byla pořád skoro neviditelná a najednou tam byla? 😠

andreaandrejka
30. kvě 2016

@lepsa Jestli to nemáš ještě vychytané, tak bys měla testovat ideálně třeba i 2x denně každý den. Čárky by měli být samozřejmě stejné. Tam záleží na tom hormonu, který už třeba druhý den být zase nemusí.
Jinak já testovala jen první měsíc, abych zjistila, jestli ovulaci vůbec mám. Pak jsem přestala. Každoměsíční testování je naprosto dle mě zbytečné a plánování sexu ještě horší 🙂

kajunka01
30. kvě 2016

holky dnes ovu test zase pozitivní,kdy teda bude ovulka?? už včera byl pozitivní

lepsa
30. kvě 2016

@andreaandrejka určitě nebudu testovat každý měsíc :D jen tento, chci to zkusit a uvidíme. Jak jsem tu už psala, myslím, že u mě Ovu probíhá, mám takové ty příznaky a podle předchozích měsíců, bych měla mít ještě pár dní čas ( až tak koncem týdne). Tak uvidím 🙂 a plánovaný sex vůbec, do toho se nechce ani mě a ani manžílkovi 🙂 ale děkuji za rady 🙂

kajunka01
31. kvě 2016

Holky když mi zeslábl ovu test který jsem dělala před cvilkou mužů už nasadit duphaston?? Vcera byl ještě silný test ale od oběda bolest v podbřišku az do večera

djn
1. čer 2016

Omlouvám se, že vstupuju do rozjeté debaty, ale zajímalo by mě, jestli o vašem testování vědí vaši partneři a jak jsou ochotni spolupracovat - sex přesně v den ovu.
@andreaandrejka @lepsa

andreaandrejka
1. čer 2016

@djn Dobrý den. Já psala, že jsem si ovu testy dělala jenom proto, abych věděla, zda li u mě ovulace probíhá. Rozhodně jsme se podle toho s manželem ale neřídily. A samozřejmě, manžel o tom věděl.

kastanek87
1. čer 2016

@djn jasně že to ví 😀 sice vždycky na mě hledí jak na mimoně co zase dělám 😅 😅 ale jelikož mám nepravidelné cykly, tak si dělám testy, ale stejně mi už dochází a nové kupovat nebudu, takže tento měsíc testuju naposledy. A dělám je abychom měli sex v době ovu, jelikož býváme častěji unavení (spíš teda já 😀 ) takže aby jsme to neprošvihli... ale stejně zatím je to k ničemu, testuju tuším 3 měsíc (snažíme se už teď 8měsíc) a zatím nic... jo ale pokud mám ovulaci, tak nejdu za ním a neřeknu a teď jdem na to, jen jsem okolo ovulace více akční než obvykle 😀 😀

lepsa
1. čer 2016

@djn tak u me o tom manzel nevi, delam je tento mesic poprve a taky naposled.Nechci mu prikazovat,tak ted mam ovu,jdeme na to. To by se mu asi pak nechtelo :D

terkakerka
4. čer 2016

Dneska by to šlo!! NÉÉÉÉ, prosila bych ovulko až tak za rok! Dnes kalhotky na zámek a NIC!! :D

leymea
6. čer 2016

@terkakerka az 5 dni pred ovulaci muzes otehotnet 😉

kato83
6. čer 2016

Holky tak dnes me boli brucho jak kdybych mela nachlazeny mocovy měchýř..
I test vypada nadejne 😉

lepsa
6. čer 2016

Tak děvčata, dnes jsem 18DC a druhá čárka byla světlounká. No přiznám se, že jsem poslední dělala 11DC a to byla taky světlá. Všechny příznaky Ovu jsem měla o víkendu a to bylo spoustu lásky 🙂 Tak kašlu na testy a uvidíme 🙂

leymea
6. čer 2016

@kato83 presne takhle mam carku dneska. Bolesti uz mam teda od patka, ale jsem zvedava jestli zejtra bude silnejsi 🙂 dnes 17DC, pokud nebude anovulacni cyklus tak se mi prodlouzi cyklus ☹ pokazdy ovulku mam prave 17DC. Ted si dava na cas 😀

luhol
7. čer 2016

Holky já jsem z těch ovulačních testů už zmatená. Takže pokud dnes mám pozitivní test tak jistit dnes nebo až zítra 🙂 Moc děkuji

Strana