Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@petru23 jojo, je pozitivní 😉 držím pěsti, ať to vyjde!
@hualenka nejsilněji vypadá ten 12DC, ale nelam si s tím hlavu, doktor mi řekl, že testy jsou na nic, že někomu to ukazuje blbě, někomu vůbec i když ovulaci má. Takže já už ty ovulační beru s rezervou 🙂
@kastanek87 jinak než s rezervou to ani nejde, ale škoda peněz měla jsem si radši udělat něčím radost... 🙂
@hualenka nejspolehlivejsi je podle me merit bt 😃ja nikdy o u testy nedelala a tento cyklus jo a znytecne me to mate 😃pokud mas pravidelmy cyklus nevyhazovala bych penize je to nekdy zbytecne a hlavne to stresuje .mer si bt a snazte se v plodnych dnech a jednou to vyjde 😉
@petulle1986 🙂 kolik má ta teplota být ?
No měli jsme sex včera tak snad bude stačit zítra nebo raději i dnes? 🙂 🙂
Tak drzte pěstě. Snad se podaří a budu se moct pochlubit pozitivním těhu testíkem🙂 🙂
@hualenka no ono to s tou bazalni teplotou je to kapku slozitejsi .zkus na netu vyhledat mereni bazalni teploty a vyjede spousta diskuzi 😉musis merit kazdy den ve stejnou dobu,driv nez vstanes z postele a kazdy den si zapisovat.prvni faze je predovulacni teploty jsou nizko pak po ovulaci teplota stoupne o cca 0,3 a vic a tak se drzi az do ms nebo tehu 😉
@lucy915 ja bych hodila dneska i zitra prosichr 😃 a pak obden
A ještě taková otázecka; několikrát jsem na diskuzích zahlédla že ovu test dokáže projevit těhotenství, neslyšela jste některá nebo nemáte zkušenost ?
@hualenka ano je to pravda, musí být ale jasně pozitivní, nebo hodně silná ta testovací čárka. nebo když bys dělala víc dní po sobě, tak aby sílila. Ale dle mě pokud bude na ovu hodně silná, už to ukáže už i těhotenský test.
holky prosím o zkušenost- kdo to tak z Vás také měl??? Mám cyklus 25-26 dní. Vždy 11 DC mám opravdu pozitivní OVU test, žádné přimhouření očí atd, ale opravdu silný čárky obě dvě minimálně stejně. Jako potvrzení si vždy ještě udělám vždy DIGI OVU test, ten to vždy potvrdí. Bylo tomu i tak tento cyklus. V neděli dostanu MS a protože mě bolí břicho - vaječník, tak jsem si JEN TAK zkusila udělat OVU test - dva dny před MS a tohle na mě ,,vylezlo,,. To jako FAKT budu mít druhou OVU tesně před MS ??? 😕 ...
@jarmulka a co tak zkusit tehu testik mohla bys byt tehotma 😉
Holky tehu test je opravdu totálně bílý.... Ten už více negativní být nemůže 🙂

Ahoj, holky jsem 9.den cyklu, teploty měřím od února a od vysazení antikoncepce. Podle dnešního hlenu bych měla být někde kolem ovulace, ale ovulační testy mi ovulaci prostě neukázaly nikdy, a to jsem jich za posledních 5 měsíců pár vyzkoušela, vždy třeba jen slabá čárka nebo duch, nikdy nebyla silná ☹ stalo se vám některé, že ovulační testy prostě ovulaci neukazovaly? Beru duphaston, jeřáb, piju kontryhel a teď kolem ovula e piju grapový džus. Po 5 měsících od vysazení mám konečně poprvé pocit, že ovulace proběhne v blízkých dnech, ale ty testy ukazují jen ducha nebo slabou čárku. Děkuji 🙂