Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Holky tak ja hlasi ze zase nic, v utery mam termin MS a na testu bílo...
Pres pul roku a vzdy si merim bazalni teplotu i ovu testy.. dle doktorky jsem v poradku,
tak zkuste spermiogram,my jsme se snažili přes půl roku,neměla jsem ovulaci brala jsem clostil a duphaston ale az po pul roce a neco jsme byli na spermiogram a dopadl špatně,dostal vitamíny ale to už dávno bylo mimčo uhnízděné a za týden jsem zjistila že čekám miminko 🙂 dúležitá je aj duševní pohoda vím že je to těžké na to nemyslet ale pomáhá to.Zkus se zeptat dr na tu žádanku na spermio ,říká se že se tam chodí po roku ale my jsme šly taky dříve už jen kvůli tomu že jsem brala clostil a nevěděla jsem jestli ho beru zbytečně.Zkus se s ní poradit 🙂 Hodně štěstí držím moc pěsti
@kato83
@salenas řekla bych, že jsi měla ovulaci 11-12DC, některým se neukazuje úplně jasně pozitivní a mají ovulaci a mě se třeba ukazoval jasně pozitivní každý měsíc a přesto jsem prý měla anovulační cykly...
@kastanek87 tak tulení bylo 11,12 a 13 :D
@salenas tak v tom případě držím pěsti ať to vyjde 😉
@ luciasek1987 Hlen je příznakem ovulace, takže když máš hlen, máš plodný den, když už hlen není skončila ovulace.
No prave ze ja to mam zmateny vysadila jsem prasky v dubnu pak dva mesice v kuse jsem spinila. 2.7 prisla normalni menstruace a skoncila po 5 ti dnech, spravny ovulacni hlen jsem mela uz 11dc s mega bolestma leveho vajecniku, ani chodit jsem nemohla, musela jsem si vzit den volna. A ted zase od vcera nejdriv spineni s hlenem a ted to vypada na normalni menstruci ale hodne slabou, tak nevim.
A menstruaci jsem mela mit az asi 30.7
@laura1972
@luciasek1987 Já mívám plodný hlen i dva dny před ovulací.. Potvrzeno na folikulometrii.. Dokonce se o něm zmínil Dr jestli jsem si všimla 😀 🙈 a ten den měl folik 20mm,za dva dny jsem byla znovu na utz a byla ovu.. Ale každá to může mít jinak.. I s ovu testy..Holky psaly, že mívali ovulaci i v den pozitivního testu..zase u každé může být hladina LH jiná na prasknutí foliku.. 🙂
@rejni jsem objednana na gyndu na 22.8. To bych mela byt 14 dc pokud ms prijde jak ma.. Uz jsem jednou na foliku byla a 13 dc jsem mela 24 mm. No a 15 dc tam porad byl .. Takze si myslim ze 16 dc praskl a to mivam pozitivni ovu test.. Tak ja nevim :((
@luciasek1987 a testovala si ovu zrovna ten den, cyklus co jsi byla na té folikulometrii jj? Je určitě možné, že LH se projeví na testu v den ovulace.. Pojistila bych to v den pozitivního testu a dva dny po 🙂 Já si ovu testy s folikulometrii nedělala, jsem si říkala, že nepřesnější to mám stejně přes utz..ale minulý cyklus 20DC měl folik 20mm,pregnyl, 22DC měl 24,5mm takže ovu asi v ten den max druhý..potvrzeno jen za týden nárůstem žlutého tělíska..A tenhle cyklus už bez folikulometrie..pozitivni ovu test 15DC 😂🙈 já už jsem z toho jelen! Teď jsem 30DC, MS zatím nikde ale pozitivní TT taky ne 😟 už 17tý měsíc snažení 🙈 teď už čekáme na imunologii..

ahoj holky.. mam dotaz... cyklus mam cca 29 dni.. +- 1 den .. ovulacni testy mivam pozitivni 16 dc.. ale plodny hlen mam 14 dc.. vim ze po pozitivnim testu muze ovulace prijit az za 24 hodin.. je ale mozne ze ovu mam primo ten den pozitivniho testu? diky za kazdou radu..