Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@rejni neboj ono se zadari... V utery bych mela mit ovu tak kdo vi treba mi v srpnu rekne ze jsem tehu :D i kdyz tomu sama neverim
@luciasek1987 jednou jo snad 🙂 každý měsíc je šance tak moc moc držím palce ať se štěstí usměje 🙂
@markiiska držím pěsti, ať to vyjde!!!! 😉
@kastanek87 dekuju,bylo by to super,ale asi aji celkem stesti,kdyz zkousime poprve 🙂
Ahoj má někdo zkušenost jak vypadá test fertil control ligt po otěhotnění ????? co je tam za změnu nebo stejné jako při ovulaci ????. Díky Denisa 🙂 🙂
Jeee fertil control mi prijde zitra domu, jste s nim spokojena, nebaví me furt kupovat papírkovy testy a vyjde to hrozne draze 🙂
Já neměla ovulaci po vysazení 4 měsíce, bez vyvolávačky a hormonů jsem neměla ani menstruaci.... 5.měsíc vypadal ovulační test takto 🙂 poprvé v životě na něm nebyl duch nebo bílo. Moc mi pomohly bylinky 🙂 hodně štěstí všem!!
To ja naopak po vysazeni mela prvni mesic ukázkovou po 28 dnech, ale tahle ukazkova menstruace trvala necele dva mesice :D ted mi ta posledni zacala 19 den cyklu, takze zase brzo, takze ja mam spis opacny problem.... A doktorka mi rekla, ze mam pco, coz mi prijde divny, kdyz vsude pisi, ze u toho neni menstruace vubec :D tak nevim, ale beru gynex, mazu citovitalem beru fertility blend, tak uvidim jaka bude dalsi, pokud mi tahle nebude trvat zase dva mesice :D
Holky,pokud mate ovulaci a cekate na vysledek tt,tak nepijete?melo by vliv pivko na neco?
@jarmulka ještě nevím, jsem 7 dní od ovulace, cca 8 dní od testu. Měla jsem hrozně rozházený cyklus, žádnou MS po vysazení HA, vyvolávačku, hormony, bylinky.. tohle byla moje první ovulace po 5 měsících od vysazení, tak budeme doufat, že se to povedlo... 🙂 snad nebudeme zklamaní, kdyžtak to vyjde třeba příště 🙂
Holky FertilityFriend mi ukázal možnou ovu 21/7 a i 21/7 byl sex. Trefili jsme to a nebo kdyby sex byl 20/7, bylo by to ještě lepší? Dík moc.
Jeřáb ptačí a inofolic 🙂
@tuzemka jojo dnes... Ale dobre ze jste pojistili jiz vcera 🙂
Vlítnout na to dnes nebo az zítra? Mam dilema 🙂 Jinak děkuji za odpovědi 😉

@markiiska není úplně, ale ta hladina se rychle mění, takže během dneška bude určitě... 🙂 - tzn. počítej tak za 12-36 hodin, že se uvolní vajíčko 😵