icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jarmulka
20. črc 2016

@markiiska není úplně, ale ta hladina se rychle mění, takže během dneška bude určitě... 🙂 - tzn. počítej tak za 12-36 hodin, že se uvolní vajíčko 😵

markiiska
20. črc 2016

@jarmulka jeee to doufam,dekuju 🙂

jarmulka
20. črc 2016

@markiiska vůbec není zač... přeji, ať se zadaří a za 14 dní najdeš ty dvě vytoužené čárky na těhotenském testu 🙂 😵

luciasek1987
20. črc 2016

@rejni neboj ono se zadari... V utery bych mela mit ovu tak kdo vi treba mi v srpnu rekne ze jsem tehu :D i kdyz tomu sama neverim

rejni
20. črc 2016

@luciasek1987 jednou jo snad 🙂 každý měsíc je šance tak moc moc držím palce ať se štěstí usměje 🙂

salenas
20. črc 2016

@markiiska vypadá hodně nadějně !!!

markiiska
20. črc 2016

@salenas jojo delala sem jeste jeden odpo a silnejsi byt nemuze 🙂 tak zkusime a budeme cekat 🙂

kastanek87
20. črc 2016

@markiiska držím pěsti, ať to vyjde!!!! 😉

markiiska
20. črc 2016

@kastanek87 dekuju,bylo by to super,ale asi aji celkem stesti,kdyz zkousime poprve 🙂

denise987
21. črc 2016

Ahoj má někdo zkušenost jak vypadá test fertil control ligt po otěhotnění ????? co je tam za změnu nebo stejné jako při ovulaci ????. Díky Denisa 🙂 🙂

ivavana
21. črc 2016

Jeee fertil control mi prijde zitra domu, jste s nim spokojena, nebaví me furt kupovat papírkovy testy a vyjde to hrozne draze 🙂

hualenka
21. črc 2016

@ivavana co je to ?

ivavana
21. črc 2016

@hualenka to je ten maly mikroskop na sledovali ovupace ze slin, vyšel i s postovnym na 650 kc, ale u me se vyplati mam to nepravidelné, tak testuju od konce menstruce do zacatku a to se prodraží 🙂

misina01
21. črc 2016

Já neměla ovulaci po vysazení 4 měsíce, bez vyvolávačky a hormonů jsem neměla ani menstruaci.... 5.měsíc vypadal ovulační test takto 🙂 poprvé v životě na něm nebyl duch nebo bílo. Moc mi pomohly bylinky 🙂 hodně štěstí všem!!

misina01
21. črc 2016
jarmulka
21. črc 2016

@misina01 a zadarilo se??? Test byl ukázkový!!!

ivavana
22. črc 2016

To ja naopak po vysazeni mela prvni mesic ukázkovou po 28 dnech, ale tahle ukazkova menstruace trvala necele dva mesice :D ted mi ta posledni zacala 19 den cyklu, takze zase brzo, takze ja mam spis opacny problem.... A doktorka mi rekla, ze mam pco, coz mi prijde divny, kdyz vsude pisi, ze u toho neni menstruace vubec :D tak nevim, ale beru gynex, mazu citovitalem beru fertility blend, tak uvidim jaka bude dalsi, pokud mi tahle nebude trvat zase dva mesice :D

markiiska
22. črc 2016

Holky,pokud mate ovulaci a cekate na vysledek tt,tak nepijete?melo by vliv pivko na neco?

vercanika
22. črc 2016

@markiiska nemelo ... Vzdyt jsou holky co piji a o tom ze jsou tehu nevi ... A vse v cajku ... Jedno nebo vic nez jedno pivo jeste nikoho nezabilo

misina01
22. črc 2016

@jarmulka ještě nevím, jsem 7 dní od ovulace, cca 8 dní od testu. Měla jsem hrozně rozházený cyklus, žádnou MS po vysazení HA, vyvolávačku, hormony, bylinky.. tohle byla moje první ovulace po 5 měsících od vysazení, tak budeme doufat, že se to povedlo... 🙂 snad nebudeme zklamaní, kdyžtak to vyjde třeba příště 🙂

svobodka86
23. črc 2016

Holky FertilityFriend mi ukázal možnou ovu 21/7 a i 21/7 byl sex. Trefili jsme to a nebo kdyby sex byl 20/7, bylo by to ještě lepší? Dík moc.

minareta
23. črc 2016

@misina01 jake bylinky pomohly prosim??

misina01
23. črc 2016

Jeřáb ptačí a inofolic 🙂

luciasek1987
24. črc 2016

Holky jak to vypada? Zitra nebo pozitri by mohl byt uz pozitivni ze... Mivam pozitivni 16dc. Mame od patku pust. Je lepsi na to vlitnout uz dnes vecer nebo az zitra? Dekujuuuu ;)

tuzemka
24. črc 2016

Ahojky holky, pozitivní asi až dneska že? Ja už myslela, že včerejší byl pozitivní, tak sme na to vlítli, ale vypadá to až na dnešek 🙂

luciasek1987
24. črc 2016

@tuzemka jojo dnes... Ale dobre ze jste pojistili jiz vcera 🙂

markiiska
24. črc 2016

@tuzemka taky myslím, že až dnes...ještě na to vlítněte zítra a držím palce at to vyjde 🙂

tuzemka
24. črc 2016

Vlítnout na to dnes nebo az zítra? Mam dilema 🙂 Jinak děkuji za odpovědi 😉

dasa.77
24. črc 2016

@tuzemka nejlépe když budete mít chuť

Strana