Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

ahojte kupim ovu testy začíname pracovať na dieťatku ďakujem
@luciasek1987 mě můj doktor říká že spermie by tam už měli čekat na to vajíčko 🙂
@kastanek87 ted jsi me zaskocila 🙂) mame na to vlitnout uz dnes vecer? ;))
pozitivní ovu test ukazuje, že během 24 až 36 hod dorazí ovu a praskne vajíčko 🙂 takže největší pravděpodobnost otěhotnění je během dvou následujících dní od okamžiku, kdy byl zaznamenán pozitivní výsledek ovulačního testu.
@salenas dekujuuu 🙂 testnu zitra znovu a uvidim co z toho vyleze 🙂)
@luciasek1987 rozhodně 😉 moc držím pěsti!
Ještě doplním že jsem měla dva foliky kazdej na jedné straně,takze by to bylo tím?
@kastanek87 ten posledni test ukazuje,ze bude ovulka
@salenas no mně právě přijde že i ten 13DC dopoledne je stejnej, je to jen světlejší protože je to focený až později a ten 13DC večer když jsem si test dělala jsem před tím dost pila, takže to může být zkreslený. Ve středu 20.7. 10DC jsem byla na utz a folíci měly 17mm a 18mm, tak je divný že by furt nic. Řekl mi že ovu bude v sobotu. No budu zkoušet dál, stejně se snažíme pořád bez ohledu na ovulaci 😀 ale jen mě to zajímalo kdy teda dojde, když jsem si nenechala píchnout pregnyl.
@smetanovak pokud víš že jsi měla určitě ovu 18DC, přikláněla bych se spíše k tomu, že jsi možná těhu 😀 😉 zkusila jsi těhotenský test?
@luciasek1987 no už to vypadá slibně 😉 tak hupsněte na to a když nebude ovulace, aspoň jste si zpříjemnili večer 😅
@kastanek87 pravé poslední měsíc jsem ovu nemela a tenhle taky pravé ne pred cca 40 dni jsem dostala prášky na vyvolání ms kterou jsem nemela 60 dnu. Takže tenhle cyklus jsem ovu určitě nemela to na sobě poznám 🙂 a graf mam teda divoký :-/
@smetanovak Také mě dvakrát v měsíci bolely vaječníky a to druhé už značilo těhotenství. Zkus test 😉
@kastanek87 Ahojky, taky jsem je měla dlouho silné. Dost podobné jako ty 😉
@tuzemka no dnes dopoledne oper pozitivní ale večer už naštěstí negativní. Tak snad zítra už teplota půjde nahoru. Myslíte že když bych mela opravdu dvě ovulace ze teplota stoupne az po Te druhé? Protoze opravdu když js si je dala všechny pod sebe tak mne přijde že byla i ten 13dc.
@kastanek87 a teplota kolem te zminovane prvni ovulace nestoupla?
@dasa.77 no byla jsem zrovna na chatě takže v sobotu jsem nemerila ale další den byla nizka.
@kastanek87 tak pokud teplota do ted nestoupla,tak nejspis k ovulaci jeste nedoslo....to byva smerodatne 😉
@kastanek87 já jsem měla tenhle měsíc po půl roce od vysazení díky bylinkám krásnou ovulaci 🙂 a na teplotě jsem to poznala krásně. Pořád byla 36.4.-36.5. den po ovulaci vyletěla na 37.1. a tam už zůstala 🙂 bylo to 15DC
@smetanovak já jsem měla teplotu dost podobně lítavou, když jsem měřila 🙂 a podle mě to byly anovulační cykly po vysazení HA. Aby byla ovulka, nemá to takhle skákat 🙂
@smetanovak pokud dobře chápu,tak TEĎ kolem toho 20DC Tě bolel podbřišek jako na ovulaci? Když se dívám na ten graf,tak mi připomíná trošku můj.Taky jsem to tak jednou měla.Ale s tím,že nebyl takový pokles.Lítalo to před ovulací,pak viditelný vzestup a následně až cca 10 dní po ovulaci teplota začala den co den kolísat,jako by tělo s něčím bojovalo 😉 A po nezvykle dlouhé LF přišla menstruace.
U Tebe si myslím,že k OVU došlo až jak Ti ji graf vyznačil,tam ta teplota pomaličku stoupá a pokud se udrží,tak by měla být za pár dní potvrzena.
Držím palečky
@dasa.77 tento měsíc jsem ovu ten 20 dc neměla. Měla jsem jí kolem toho 20 DC před měsícem a Dvouma měsíci. Tento měsíc nic.(měla jsem to potvrzený testem a doktorkou) Pak jsem nedostala ms 60 dnů až po nasazení léků. Až těď mi to takhle vyskočilo. Tento cyklus.
Bolest vaječníků jsem cítila 23 a 24.7 což je 30 a 31 DC. To jsem zvědavá co z toho bude teda jestli vůbec něco:D

Tu máme pořád 🙂