icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
tuzemka
24. črc 2016

Tu máme pořád 🙂

06lienocka
24. črc 2016

ahojte kupim ovu testy začíname pracovať na dieťatku ďakujem

kastanek87
24. črc 2016

@luciasek1987 mě můj doktor říká že spermie by tam už měli čekat na to vajíčko 🙂

luciasek1987
24. črc 2016

@kastanek87 ted jsi me zaskocila 🙂) mame na to vlitnout uz dnes vecer? ;))

salenas
24. črc 2016

pozitivní ovu test ukazuje, že během 24 až 36 hod dorazí ovu a praskne vajíčko 🙂 takže největší pravděpodobnost otěhotnění je během dvou následujících dní od okamžiku, kdy byl zaznamenán pozitivní výsledek ovulačního testu.

luciasek1987
24. črc 2016

@salenas dekujuuu 🙂 testnu zitra znovu a uvidim co z toho vyleze 🙂)

krysa34
24. črc 2016

Ahoj.Je možné aby se blížila další ovulace?Ovulaci jsem měla 8.7.

markiiska
24. črc 2016

@krysa34 co sem pochytila, tak by to taky mohlo znamenat možné těhu...

krysa34
24. črc 2016

@markiiska Děkuji za odpověd´.Ale myslím,že mě se to netýká bt jsem dneska měla 36.7

kastanek87
24. črc 2016

@luciasek1987 rozhodně 😉 moc držím pěsti!

kastanek87
24. črc 2016

Holky jen tak pro zajímavost,kdy myslíte že proběhla ovulace? Ten poslední je nejtmavší protože jsem to fotila hned po 5min co jsem ho udělala. Ale přijde mi to že je to nějak dlouho ta čárka silná.

kastanek87
24. črc 2016

Ještě doplním že jsem měla dva foliky kazdej na jedné straně,takze by to bylo tím?

salenas
25. črc 2016

@kastanek87 ten posledni test ukazuje,ze bude ovulka

kastanek87
25. črc 2016

@salenas no mně právě přijde že i ten 13DC dopoledne je stejnej, je to jen světlejší protože je to focený až později a ten 13DC večer když jsem si test dělala jsem před tím dost pila, takže to může být zkreslený. Ve středu 20.7. 10DC jsem byla na utz a folíci měly 17mm a 18mm, tak je divný že by furt nic. Řekl mi že ovu bude v sobotu. No budu zkoušet dál, stejně se snažíme pořád bez ohledu na ovulaci 😀 ale jen mě to zajímalo kdy teda dojde, když jsem si nenechala píchnout pregnyl.

luciasek1987
25. črc 2016

Dnes vecer uz by mohl byt pozitivni ze... Hupsnout na to? Nebo je jeste brzy?

smetanovak
25. črc 2016

Holky dnes me začalo bolet břicho jako vaječníky (přesně jako kdyz jsem měla ovu 18 den) dnes jsem 32 Dc a připadá mi ze test tmavne.? Je to možné mít takhle pozdě ovulaci? Děkuji za názory

kastanek87
25. črc 2016

@smetanovak pokud víš že jsi měla určitě ovu 18DC, přikláněla bych se spíše k tomu, že jsi možná těhu 😀 😉 zkusila jsi těhotenský test?

kastanek87
25. črc 2016

@luciasek1987 no už to vypadá slibně 😉 tak hupsněte na to a když nebude ovulace, aspoň jste si zpříjemnili večer 😅

smetanovak
25. črc 2016

@kastanek87 pravé poslední měsíc jsem ovu nemela a tenhle taky pravé ne pred cca 40 dni jsem dostala prášky na vyvolání ms kterou jsem nemela 60 dnu. Takže tenhle cyklus jsem ovu určitě nemela to na sobě poznám 🙂 a graf mam teda divoký :-/

tati_ana
25. črc 2016

@smetanovak Také mě dvakrát v měsíci bolely vaječníky a to druhé už značilo těhotenství. Zkus test 😉

tuzemka
26. črc 2016

@kastanek87 Ahojky, taky jsem je měla dlouho silné. Dost podobné jako ty 😉

kastanek87
26. črc 2016

@tuzemka no dnes dopoledne oper pozitivní ale večer už naštěstí negativní. Tak snad zítra už teplota půjde nahoru. Myslíte že když bych mela opravdu dvě ovulace ze teplota stoupne az po Te druhé? Protoze opravdu když js si je dala všechny pod sebe tak mne přijde že byla i ten 13dc.

dasa.77
26. črc 2016

@kastanek87 a teplota kolem te zminovane prvni ovulace nestoupla?

kastanek87
26. črc 2016

@dasa.77 no byla jsem zrovna na chatě takže v sobotu jsem nemerila ale další den byla nizka.

dasa.77
26. črc 2016

@kastanek87 tak pokud teplota do ted nestoupla,tak nejspis k ovulaci jeste nedoslo....to byva smerodatne 😉

misina01
27. črc 2016

@kastanek87 já jsem měla tenhle měsíc po půl roce od vysazení díky bylinkám krásnou ovulaci 🙂 a na teplotě jsem to poznala krásně. Pořád byla 36.4.-36.5. den po ovulaci vyletěla na 37.1. a tam už zůstala 🙂 bylo to 15DC

smetanovak
27. črc 2016

Tak to je zajímavé toto, je fakt ze me břicho bolelo jako kdyz jsem měla pred 2 měsíci ovu ale to bylo 20dc :-/ setkal jste se uz někdo s tímhle?

misina01
27. črc 2016

@smetanovak já jsem měla teplotu dost podobně lítavou, když jsem měřila 🙂 a podle mě to byly anovulační cykly po vysazení HA. Aby byla ovulka, nemá to takhle skákat 🙂

dasa.77
27. črc 2016

@smetanovak pokud dobře chápu,tak TEĎ kolem toho 20DC Tě bolel podbřišek jako na ovulaci? Když se dívám na ten graf,tak mi připomíná trošku můj.Taky jsem to tak jednou měla.Ale s tím,že nebyl takový pokles.Lítalo to před ovulací,pak viditelný vzestup a následně až cca 10 dní po ovulaci teplota začala den co den kolísat,jako by tělo s něčím bojovalo 😉 A po nezvykle dlouhé LF přišla menstruace.
U Tebe si myslím,že k OVU došlo až jak Ti ji graf vyznačil,tam ta teplota pomaličku stoupá a pokud se udrží,tak by měla být za pár dní potvrzena.
Držím palečky

smetanovak
27. črc 2016

@dasa.77 tento měsíc jsem ovu ten 20 dc neměla. Měla jsem jí kolem toho 20 DC před měsícem a Dvouma měsíci. Tento měsíc nic.(měla jsem to potvrzený testem a doktorkou) Pak jsem nedostala ms 60 dnů až po nasazení léků. Až těď mi to takhle vyskočilo. Tento cyklus.
Bolest vaječníků jsem cítila 23 a 24.7 což je 30 a 31 DC. To jsem zvědavá co z toho bude teda jestli vůbec něco:D

Strana