Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Mne prave mate ze jsou porad stejne silne...no beztak je to ted jedno...pritel odjel na 10 dni pryc ☹..... Hold udel dalkovich ridicu ☹
@dasa.77 já právě viděla ovulacni testy kde testovací byla silnější než kontrolní tudíž jasne pozitivní a značí lo to těhu. Někdo to sem daval.
@kastanek87 ale dotaz zněl,zda je divné,že testy jsou 3 dny stejné,ale NEGATIVNÍ
@kastanek87 ja si taky myslim, ze kdyz je carka slaba tak je to normalni a pokud silnejsi tak to znacilo prave i tehotenstvi.
@leymea Tak jsem dnes ze zvedavosti testla.. rano jeste byla videt ted odpo uz jen duch... takze NIC opet... hmmm co nadelam.. takze za mesic znova :( Stejne je to cele divne... testuji rok a az tento mesic se mi carky objevily ale nebyly pozitivni... vsechny stejne silne a dnes odpo uz zmizela...
@kastanek87 No prave stejne silne 3 dny po sobe a ted odpo uz jen duch.. presto nebyly tak silne aby se daly pokladat za pozitivni test.. No nic jdeme dal.. treba se postesti 🙂
@sajab podle me to byla ovulace,mela jsi bolesti někde v tech 3 dnech?

Ahoj holky jdu k vam na radu...s pritelem se snazime o mimi. Testuji jak blazen 😀 ale jsem z toho zmatena... Testiky maji uz 3 den stejne silnou carku a to rano i vecer....ale podle navodu negativni...jenze carka ani nesili ani nemizi...tak nevim 😉 .... Jinak tedy testuji rok a az tento mesic se mi carky ukazaly ale mate mne ze jsou stejne silne 3 den po sobe. Podbrisek teda boli fest ☹