Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@laura1972 a? Co ukázal? 🙂
Holky, moc gratuluju 🙂
@jarmulka, @kastanek87 už to tam máte 🙂
Holky vy mi daváte, 🙂 já se snad radostí počurám 😀 😀
U tech oculacnich měly holky 100%pozitivní až podle me v den MS nebo při meskani, což už ukáže i těhu test. Ještě jednou moc gratuluji a držím pěsti at čárka sili 💕
@laura1972
@kastanek87 no zítra bych ráno testla a pokud zesílí zkusila bych koupit ten clearblue 🙂
@kastanek87 a nějaký ovu mi tu taky zbyly, tak to pak zkusím 😀
@laura1972 pak dej vědět 😉 ty ovu me zajímají, ale viděla jsem někde fotku těhu a ovu testu pod sebou a těhu byl dálnice a ovu jasne pozitivní taky,takže si myslím že ve finále to vyjde na stejno.
@kastanek87 taky jsem jich takhle pár viděla, tak to jsem na to sama zvědavá 🙂
Holky kdy můžu zkusit ten digi clearblue? ms čekám 5.8. ted v patek a píšou v návodu, že ukáže tehu už 5 dní před ms. Tak jestli ho mám zkusit až zítra? V pondělí 1.8.?
moje zkušenost je taková, že na těhotenském testu byl malý dušík a ovulační silně pozitivní.
@brunhylda a ten ovulacni byl dělaný z ranní moci? A před termínem ms? 🙂
@kastanek87 nebyla to ta samá moč, ten ovulační byl z odpolední a těhotenský z ranní ten samý den. Bylo to asi 11 den od ovulace.
@leymea podle prokázaných testů je úplně nejlepší, když je sex 1-2 dny před ovulací!!! 🙂 Protože je mnohem lepší, když spermie na vajíčko čekají neboť ihned po ovulaci vajíčko ,,stárne,, a čím déle je po OVU , tím hůře je oplodnitelné . Tzn opravdu je nejlepší, když tam spermie počkají ( a to oni si počkají 48 hod zvládnou 😵 ) a ihned po ovulaci ,,zaútočí,, 😝 🙂

@laura1972 hoď foto!!! To mě zajímááááá!!!! 😀