icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kristynabayer
10. srp 2016

Tak, zdá se, že pro tento cyklus jsem dotestovala - mohu vás požádat o o názor na tyto ovulační testy? Je možné, že ovulace proběhla 19.-20.DC, ikdyž testy nejsou úplně přesvědčivě pozitivní? Nutno dodat, že v to pondělí (20.DC) jsem málem pošla - měla jsem píchavý bolesti v P podbříšku (chvíli to vypadalo až jako slepák) až takový, že jsem si musela vzít spasmolytika-Algifenový kapky (ikdyž léky beru výjimečně) a ihned to polevilo a teď už mám jen takový tupý pocit v celým podbřišku... BT neměřím a hlen nepoznám (ale určitě ho nebylo kdovíjak hooodně) ;) Děkuji všem za názory 🙂

rejni
11. srp 2016

@kristynabayer Já myslím, že ovu mohla fakt být mezi 19-20.. Ten vrchol LH může být tak rychlý, že se ho nezachytí když je mezi testováním 24h.. Držím palce 🙂

kristynabayer
12. srp 2016

@rejni dekuji za odpoved 🙂 Nechame se prekvapit 🙂

snailice
13. srp 2016

Ahoj, holky jsem z toho nějaká zmatená. Dle testů bych řekla, že ovu test byl pozitivní nebo alespoň skoro pozitivní 9 DC, ale dnes jsem při vaření začala pociťovat bolest na pravé straně břicha, která mi šla přes kyčel až do stehna. Ještě teď když sedím jí malinko cítím. Ale test pozitivní není. Stalo se někomu, že test ukazoval nějak a ovu byla úplně jindy? Děkuji 🙂 .......... Moc bych si přála, aby to tento měsíc vyšlo a já mohla dát manželovi ten nekrásnější dárek k prvnímu výročí svatby 🙂

jasmina09
13. srp 2016

@snailice jeste bych pokracovala v testech ☺ i kdyz ja ten mesic co jsem otehotnela nemela ty carky uplne stejne..spis jde i o tu dynamiku,vidis ktery den to bylo vyrazne silnejsi nez jine dny.doufam,ze jsem te nezmatla ☺ mam nekde i fotku pokud chces vyhrabu je na pc

snailice
13. srp 2016

@jasmina09 nevím jestli jsem tě pochopila správně, ale myslíš to tak, že když 6-9 DC byli čárky silnější a teď jsou slabší, tak že za nějaký čas zase budou cca 4 dny silnější a pak zase slabší, atd. ? Jinak moc gratuluji 😉

laura1972
13. srp 2016

@snailice ahojky koukam tady ted na tvé ovulacni testy. Mohla bys dát ten z 9DC a ze 14DC pod sebe a vyfotit je? :+)

laura1972
13. srp 2016

@snailice přijde mi totiž, ze ten 14DC je ovu test nejsilnější. Já mela vpred dvěma měsíci ovulace dvě, brala jsem clostilbegyt ten tomu dopomohl, ale ty ovulace většinou bývají rozmezí max 24 h. Po par dnech už ne. Ale podle tech tvých testů bych tekla, ze ovu byla 14DC

snailice
14. srp 2016

@laura1972 to vypadá po zaschnutí, ale za čerstva vypadá takto. Testy jsem pak zkusila lehce namočit, abych čárky lépe rozeznala, ale byla to asi kravina. Každopádně pokud by byla toho 14 DC, tak doufám, že spermijky z 11 DC vydrželi 🙂

laura1972
14. srp 2016

@snailice bo mas to zajímavé 🙂 a dál po tom 14DC jsi už netestovala?Myslím ovu testy 15DC atd.? Jak dlouhý máš cyklus? A kdy čekáš ms? 🙂 u me to bylo v červnu takto byly tam ty dvě ovulky 12DC a 14DC toho 12 už je to špatně vidět je to takové rozpite, ale byly dvě, mas to tam popsané a ten další měsíc jsem to mela takto. To byl ten červenec.

snailice
14. srp 2016

@laura1972 takhle mi Max nikdy neukázal, tak jsem přešla právě na tyhle testy. 15 Dc je tenhle za čerstva, dnes jsem 16 DC aještě netestovala a asi ani nebudu. Od včera mám střevní potíže, takže se snažím pít co to dá. U mě kdo ví kdy MS dorazí, v říjnu jsem vysazovala HA a sama mi MS nechodila, tak mi byl na 3 měsíce nasazen Duphaston a s ním jsem cykly měla různě dlouhé. 38, 26, 37. Před HA jsem měla cykly 28 dní, takže teoreticky s MS počítám cca 27.08, ale pokud by cyklus byl kolem těch 37 dnů, tak by měla dorazit až kolem 05.09. Tento cyklus už Duphaston neberu, měla jsem jít na kontrolu k dr, ale do čtvrtka měl dovču, tak buď se objednám někdy příští týden a nebo zkusím počkat na MS,

laura1972
14. srp 2016

@snailice vy už jste to pak nepojistili? Po tom 14DC?? ten 11DC jak pises, tak nevím, nevím, ale zdravé spermie přežívají 3-6 dnů, tak snad se to chytlo. 🙂 každopádně to chce vždy pojistit. My to pojistovali 2 dny před přitom a 2 dny po 🙂 a vyplatilo se nám to 🙂

snailice
14. srp 2016

@laura1972 chtěla jsem, ale manžel ne, má opar a bez líbání to prý není ono, ikdyž v tomhle s ním souhlasím 🙂

snailice
14. srp 2016

@laura1972 a když se mi ho podařilo přemluvit na včerejšek, tak chytnu běhavku a jsem ráda, že žiju ☹ 😀

laura1972
14. srp 2016

@snailice tak uvidis no 🙂 já vim, ze když se dělají ovu testy, ze se nemá moc pit a máš v sobě moč udržet aspoň 2 hodiny. Tak já být tebou pokud se ti střevní potíže zlepší třeba do večera, zkusila bych testnout třeba večer, jak to vypadá s ovulaci, když už jsi testovala i včera🙂 já testovala i o půlnoci a ukázalo se mi, že ovu test je pozitivní a ten den ráno ještě nebyl. Takže po 12 h. čárka zesílila z negat.testu byl o půlnoci pozitivní 🙂

laura1972
14. srp 2016

@snailice a pokud by večer už pozitivní byl, tak to znamená že ovulka proběhne cca do 24.h - 48.h

ivavana
14. srp 2016

Dva dny po menstruaci.... Divne ze? Je pravda ze muj cyklus je jen 21 dni, tak by to asi odpovidalo....

ivavana
14. srp 2016
svobodka86
14. srp 2016

Holky potřebuju poradit. Vysadila sem HA po 10 letech v březnu. Poprvé jsem to dostala 30.5. (těsně před tím než sem měla jít na vyvolávačku), ovu byla asi 19 DC a cyklus trval 30 dní. Pak byla ovu asi +- 20-21 DC a cyklus trval taky 30 dní...těsně než sem to dostala poprvé (po vysazení HA) sem pila první balení Nosifolu, ale asi týden před MS sem se na něj vyprdla a pak to dostala....teď ale čekám už 45.den a MS nikde, i jsem pila asi 3 týdny opět Nosifol, ale někde sem četla že může prodlužovat cyklus (tak sem se na něj opět vyprdla) a začala Kontryhel a MS pořád nikde...testovala sem až do asi 25DC a pak přestala. Nadějně ovu testy vypadaly 14DC a pak až cca 25DC, ale čárka nebyla vidět nějak moc....Co by jste navrhovali?? Mám zajet k doktorce na vyvolávačku nebo já už nevím....:/

ivavana
15. srp 2016

@svobodka86 zkus pit gynex... Je teda drazsi, ale pomaha, ja mela opacny problem. Prvni menstruaci po vysazeni ha, kterou jsem brala 7let a upozornuju, ze jsem nemenstruovala predtim nasazenim v 16ti letech, ale doktorka to neresila, nasadila mi hormony, bylo to asi 10 prasku a pote co mi prisla menstruace,ktera trvala 14 dni, mi nasadila yadine,takze ted to byla moje prvni přirozená menstruace,ktera po vysazeni první mesic byla presne 28dc, ale tato menstruace trvala presne 2 mesice v kuse :D takjsem zacla pit gynex po 2 mesicich mi to prestalo tak jsem to zacla pit a cyklus se mi zacal prodluzovat nejdriv to bylo jen pouhych 16 DC a tes posledni uz byla 21 dc, tak počítám s tim, ze tenhle cyklus budw zase teochu delsi a doufam, ze se dostanu na tech 28, ale ovulaci mam, sice ji mam hned po menstruaci, ktera konečně trva jen 5 dni, hodne mi pomohl...

ivavana
15. srp 2016

@svobodka86 muj ovu test je nad tvym prispevkem, ted byla hned 7 dc, minuly cyklus byla uz 6dc 🙂

svobodka86
15. srp 2016

mně právě byl doporučen Nosifol a kontryhel....a nevíš kde bych ho sehnala na netu za co nejlevněji? Takže si myslíš, že by cyklus třeba obnovil na těch 30 dní? teď už sem 46 DC :( a tím pádem netuším kdy je ovu, testy sem si za posledních 14 dní dělala jen 2x, protože to by přišlo na strašný peníze testovat skoro 40 dní v kuse :(

misina01
Odpověď byla odstraněná
ivavana
15. srp 2016

Ja jsem si koupila Donnu na ty sliny, je to ten ovu mikroskop 🙂 vyjde to levneji, taky jsem nevedela kdy mam ovu.... A gynex me vysel asi na 400 a me vydrží na dva mesice a kousek, bere se od zacatku menstruace vzdy tri tydny 🙂 dvakrat denne, ja ho teda beru jen jednou a to rano na lacno 7 kapek do vody 🙂 maj ho na lekarna.cz a urcite i jinde staci, kdyz si zadas gynex a vybehne ti to.....toto je moje vybaveni :D ten cytovital je k tomu gynexu, mazu si to na podbrisek, ale hrozne to smrdi, jsou to jen bylinky.....

monichka
15. srp 2016

@laura1972 taky to tak mám teď pojištěno ( tak jako vy 🙂 ), tak uvidíme jestli se něco chytne 🙂

laura1972
15. srp 2016

Tak moc držím palce 🙂 a kdy cekas ms?

monichka
15. srp 2016

@laura1972 no za dlouho 🙂 pozitivní ovu jsem měla 7.8 a teplota stoupla na 37 ve středu 10.8

monichka
15. srp 2016

holky počítáte dny po ovulaci od pozitivního testu nebo od doby kdy se vám zvedne teplota?

svobodka86
15. srp 2016

@misina01 A kolik jich máte a za kolik by byly ty testy? A jeřáb je tedy na ovulaci? To bych ale asi musela počkat až se mi nahodí konečně MS a pak ho asi začít kapat, že? A inofilic, je tedy na srovnání cyklu? A je volně k prodeji?

misina01
Odpověď byla odstraněná
Strana