Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Holky tak uz sem ty Comfort objednala...nemaji je v nejake drogerii? Pride mi ze se jen nekde videla..
@svobodka86 V drogérii jsem je nikde neviděla, ale v lékárně mi je dali automaticky, když jsem chtěla jakýkoliv ovulační test. Tak se poptej ;) .
@svobodka86 já he kupovala v Olympii, vevnitř v primo v obchodě, ne v lékárně😊
já je našla tady, taky je vyzkouším 😉 https://www.lekarna.cz/ovulacni-test-comfort-pr...
@janccaaa
@laura1972
@gariena holky díky za odpovědi 🙂 já už jsem je včera objednala z lekarna.cz ale chtěla sem právě s nimi testovat hned dneska....mám ty od Dr.Maxe a včera jsem k nim zkusila ještě z DM (růžovo bílá krabička 7 ks za 150 kč - proužky jsou bílé s modrým nápisem LH) a ukázali mi tedy lepší čárku než ty od maxe..tak nevím....a řekla jsem si, že zkusím tyto co tu doporučujete 🙂 Jsem dneska 13 DC cykly jsem měla (30 a 50 ) a teď jsem začala kontryhel. A gynex jedu od 1DC a BT od prvniho dne 36,3 - 36,4 (dnes dokonce 36,25), takže doufám že by ovu mohla přijít - třeba se mi to fakt srovná po gynexu, tak to necchi propásnout 🙂 😀
@svobodka86 tak pak přidej fotku 😊
@laura1972 když se mi to povede, hodím sem i z dneška ráno (ikdyž vím že se měřit nemá, ale je vidět že sou čárky každá jiná)....a pak ještě popř. přidám fotku tu s testy Comfort a Dr.Maxem ;)
@svobodka86 tak se mi to povedlo..předposlední je ten z DM....je to málo vidět, ale to je vždy na fotkách, ve skutečnosti je trochu sytější čárka...myslíte že na ovu ještě budu čekat? Asi jo, co??
@laura1972 já to poslala omylem sobě 😀 😀 😀
@svobodka86 jee, tak to jsem ráda, ze se to nestává jen mě 😀 😀
@laura1972 a je trochu vidět že na těch od Maxi nic není a na těch bílých je čárka, že?
@svobodka86 No a pockej az budes mit comfort to budou cary 😀
@svobodka86 je tam vidět rozdíl. Takže už ted budeš zkoušet ještě dál jen ty bílé. A kdy myvas ovulku? Asi déle, vid? Máš asi dlouhé cykly. Já mela jeden měsíc pozitivní ovu test 15DC a 17DC a takže dvě ovulky a další měsíc už byla jen jedna a ta byla 15DC.
@laura1972 já vysadila HA 10 letech v únoru, první MS byla 30/5 a měla sem cyklus 30 a 50 dní, a zkoušela sem Nosifol, ale spíš horší než lepší...a i sem měřila BT ale ne moc poctivě. teď jedu kontryhel a od 1DC i gynex a poctivě BT...a mám 36,4 - 36,3 (dnes 36,25)...a prostě si myslím, že by mohla do toho 20 DC ovu být...a cchi zkusit hlavně ty testy comfort ;)
@tuzemka fakt?? Já měla třeba od Pepina a tam to bylo docela pěkně vidět, ale byly drahý a teď toho maxe a fakt nic, to i ty z DM už něco ukázaly..no je to vidět na fotce, jak sem poslala výše...a ty jsi to měla stejně? max na prd a Comfort supr??
@svobodka86 Já bych ještě vyčkala a testovala dál ty bílé. Rozdíl je tam vidět určitě 😉
@janccaaa díky moc....zkusím ještě ty Comfort a uvidíme, které zvítězí...ale věřím, že když většina chválí Comfort tak to bude určitě Ok ;)
@svobodka86 ja si taky myslim 🙂. Ještě doporučuju dodržovat ty pokyny no, jak už tu někdo psal. Testovat přibližně ve stejnou dobu a dvě hodiny před testováním nepít.
@janccaaa to se snažím ty dvě hodiny nepít..a testuju podle toho jak přídu z práce...buď okolo 18 hodiny nebo 19 hodiny.....jinak bych musela v práci a to nevím jak bych udělala :D
@svobodka86 no jasně, tak ono asi to nemusí být přímo na minutu ...ale proste aby to nebylo třeba jednou ve 12 a pak v 18 no 🙂 podle mě teda... to klapne, uvidíš 😉
@janccaaa tak pak písni až budeš testovat 🙂 sem zvědavá 🙂
@janccaaa jéé promiň to nebylo tobě.
@svobodka86 v pohode 🙂
@svobodka86 jojo presně jak pises ty, na predchozi strane mam ukazku testu dr max a comfort v jeden den a je to velky rozdil 😉

@dasa.77 no ty mobily, to je něco 😀 když něco napises a a ono se ti to opraví na něco jiného a nevsimnes se 😀 😀 pak kolikrát napíše člověk takový bludy 😀