icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
pet_8
31. srp 2016

@luciasek1987 Přesně tak 🙂 Před ovulací se stává, že prudce teplota poklesne (ale nemusí to tak být) a potom ovulace se potvrdí tím, že dojde k náhlému zvýšení teploty. Pošlu ti do zprávy soukromě můj graf z minulého cyklu 😉

jarmulka
31. srp 2016

@pet_8 podle teploty 4 DPO a testy pořád takto... Mně už to fakt docela.... ☹

pet_8
31. srp 2016

@jarmulka Já bych už ovulační test teď nedělala. Měř si dál teplotu a případně si dopřejte obden příjemných chvilek. Případně si můžeš sáhnout na čípek, jestli ho máš tvrdý jako nos nebo měkký jako ret.

jarmulka
31. srp 2016

@pet_8 ale chápeš ten test??? Já si neměrit teplotu, tak fakt absolutně nevím co si myslet.... Ale to teda nevím ani teď.... Protože mě neustále poboliva celý podbrisek i vajecnik.... Asi cysta??? Fakt nevím a štve mě to... Omlouvam se za vylev

dasa.77
31. srp 2016

@pet_8 pokud čípek nesledovala už někdy dříve,tak jen těžko pozná,zda "tohle" je opravdu jako ret...nebo zda je to ještě něco mezi tím,nebo už tvrdý jako nos a o jeho poloze nemluvě
vzpomínám si na své začátky,kdy jsem si byla jistá,že je čípek vysoko,pak jsem za pár dní zjistila,že může být ještě výš,o tom,zda je měkký a otevřený ani nemluvím 😀 😀 😀

werumka
31. srp 2016

@jarmulka Je to způsobené s největší pravděpodobnosti tím, že tento test je na Tebe příliš citlivý (je to 20mIU, že). Kup si případně na další cyklus tricitkovy a uvidíš tu změnu 😉

jarmulka
31. srp 2016

@dasa.77 holky čípek je na mě vyšší dívčí 😀 .... Ten je pro mě španělská vesnice 🙂.... Ale to břicho fakt bolí - podbrisek.... Každopádně nejsem debilní a vím, že 4 DPO fakt žádný bolesti jako že uhnizdovani atp neexistuje... A vůbec se nepriklanim k tehu, jen řeším, čím to může být. Třeba někdo řešil to samé a tak by poradil....

dasa.77
31. srp 2016

@jarmulka jo,řešil,ale neporadím 🙂)).... mam teď 4 dny stejnou teploty a ty bolesti taky,jen dnes už teda míň

přivítejme mezi námi odbornici Verunku 😀 .....

werumka
31. srp 2016

@dasa.77 Jdi do háje 😀

dasa.77
31. srp 2016

@werumka nebuď drzá jo? 😀 .... víš že mám pro Tebe slabost

dasa.77
31. srp 2016

😀 😀 😀

werumka
31. srp 2016

@dasa.77 Budu o tom uvažovat, až si vyměníš baterky v teploměru 😀

dasa.77
31. srp 2016

@werumka jdu brečet do polštáře

werumka
31. srp 2016

@dasa.77 Ještě pár takových příspěvků a začnu Tě podezřívat, jestli nejsi těhotná 😀

pet_8
31. srp 2016

@dasa.77 Souhlasím 🙂 Ale nevím, jestli ho už sledovala. A upřímně - já ho nahmataný mám a stejně si nikdy nejsem 100% jistá 😀 Teda tou polohou jo, horší je to s tím - je měkký, ale bude ještě víc? 🙂

janccaaa
31. srp 2016

Ahoj holky, slibuju, že dnes přidávám foto už naposled 😀 . Třetí den je čárka sytá (sytější než včera), fotka zkresluje trošku, ve skutečnosti je to sytější... hladina LH tedy klesá nebo stagnuje? Měla jste to některá také tak ? ...ráda bych pochopila, jak to moje tělo funguje 🙂 Díky.

svobodka86
31. srp 2016

@pet_8 promiň to sem zatím nikde neobjevila..co znamená když je tvrdý jako nos a měkký jako ret? Trdý když není ovu a měkký když má být ovu?? Díky moc za info

svobodka86
31. srp 2016

@pet_8 super díky

dasa.77
31. srp 2016

@werumka ...ale už mám vyměněnou baterku 😝

tuzemka
31. srp 2016

@janccaaa Ja myslim, ze 29.8 se da brát jako pozitivní 😉

dasa.77
31. srp 2016

@janccaaa 29.8. určitě pozitivní a jeví se mi jako nejtmavší
z 30.8. je znatelně slabší,ale to i kontrolní...v závislosti na množství barviva bych řekla,že to vyjde nastejno
poslední vypadá focený před zaschnutím,ostatní až PO

evaburesova20
31. srp 2016

Děkuji za rady děvčata jste hodne

svobodka86
31. srp 2016

Zitra hodim fotku rozdilu ovu testu Comfort a ty z DM a o maxovi ani nemluvim...

svobodka86
1. zář 2016

Testy z DM -bile versus testy Comfort...delano najednou

svobodka86
1. zář 2016

Test Comfort versus Dr.Max delala sem je taky najednou dnes rano,ikdyz se nema testovat

svobodka86
1. zář 2016

Už sem 15 DC, doufám že příde ovu max.20 DC...necchi mít zas cyklus 50 dní jako posledně...:(teplota je pořád 36,25 a max. 36,4...

dasa.77
1. zář 2016

@svobodka86 comfort,to je ta bílorůžová krabička,kde je 6 ovulačních a 2 tt?

svobodka86
1. zář 2016

@dasa.77 jj přesně tak..na lekarna.cz za 89,- a pošta 29 kč 🙂

dasa.77
1. zář 2016

@svobodka86 tak já jsem ovulační testy zkoušela asi jen dva cykly....za mě to jsou zbytečně vyhozené peníze.(vzhledem k delším cyklům jsem musela testovat více dní)
Ale zase na druhou stranu,pokud někdo nemá vůbec žádné bolesti v době OVU,neměří si BT,tak je to zase lepší způsob potvrzení ovulace,než z čípku 😉 . Navíc podle BT se potvrdí až zpětně.
Jinak za sebe můžu doporučit ovu testy,které prodává tady jedna maminka na bazárku. Jsou to ty růžové,cena 5,-/ks. Ty stejné těhotenské pro mě ovšem nebyly vhodné.Proužky jsou uzší,ale funkční 😀
Každopádně tyto Comfort mě zaujaly.....

Strana