Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@tuzemka u me 2.9 nebo 3.9...urcite napis...kdy se chystas testovat? Drzim palec
..já se teda budu snažit vydržet až do termínu menstruace, ale tak uvidíme 😀
@janccaaa
@svobodka86 Holky ja to vyzkousela dnes rano a snehobilo... tak sem na sebe nasrana 😀 MS ma dojit v sobotu, tak ted uz opravdu pockam 🙂
@tuzemka.. Tak uvidis,ja bych to nezatracovala 😉. Ono ja jsem mela taky pocit,ze se mi poslednich par dni toci hlava,ale pricitam to pocasi..jinak nic nepocituju,jen citlivejsi podbrisek,ale tak to uz muze byt k blizici se MS. taky nechci moc pozorovat, ale clovek si nepomuze 🙂 tak budu drzet palce 😉
@tuzemka
@janccaaa holky mě má MS přijít někdy až příští týden, tak taky uvidím....teplota včera 36,45 a dnes 36.55...u mně je teplota nízká ale snad se bude pomalinku zvyšovat https://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
já pořád cítím podbřišek..ne jako bolest, to vůbec, ale prostě o něm vím....a v pátek jdu na gyndu (byla sem objednaná, jelikož minulý cyklus měl 50 dní!) a ještě na tetanovku ;)
@svobodka86 ahojky...to měl být odkaz na graf? 😎
tak hlavně že teplota pomalu stoupa.....já čekám dnes či zítra explozi 😝
@dasa.77 jo čekáš taky na vzestup teploty? JJ to měl být odkaz na graf....nevím jak ho sem přidat přímo z těch stránek :(
@svobodka86 ..tak třeba už ti v pátek gynekoložka řekne, že tam něco vidí a bude hned jasno 😉
@luciasek1987
Já bych řekla, že určitě je sytější ten včerejší. Takže ovulace bude asi až teď 😉 ..a jak vypadají testy mezi tím? Sílila čárka?
@janccaaa no mezitim zeslabla a vcera // tak to prave nechapuuu???
@luciasek1987 ..no to je tedy zvláštní ... a před týden v době pozitivního testu jste se snažili? Protože někde se uvádí, že ovulační testy reagují na HCG...ale to by asi ještě bylo brzy...
@janccaaa nn pred tim tydnem jsme se prave nesnazili... Je to divne vid? 2x takhle silny test..
@luciasek1987 Opravdu mezi testováním bylo 7 dní? Skoro to vypadá na rané těhotenství 😀
@luj89 posledni sex 25.8. A cca 30.8. ten silny ovu test no a pak byl sex az 3.9. a ten pozitivni test vcera.. A posledni tt jsem si delala asi 10.8.
@luj89 mě to tak právě taky připadá no 😀
@luciasek1987 A nezkoušela sis dělat těhotenský test? Pro jistotu ? 🙂
@luj89 jo a ms v srpnu byla akorat o 5 dni pozdeji. Coz se mi jeste nestalo... Chjo tak ja nevim ... Mam si koupit test?
@luciasek1987 Řekla bych, že byl pozitivní test včera, takže dnes - zítra ovulace ;)
@janccaaa naposledy 10.8. a ted jste me nahlodaly tak ze snad pujdu pro tt ...
Holky co by jste řekly na tenhle ovu test?
@luciasek1987 Já bych pro klid v duši opravdu vyzkoušela ten těhotenskej test... 😉 jinak bohužel neporadím... jestli je možný mít dvě ovulace v jednom cyklu.

@tuzemka pardoon 30.8. samozřejmě 😀