icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
janccaaa
5. zář 2016

@tuzemka pardoon 30.8. samozřejmě 😀

svobodka86
5. zář 2016

@tuzemka u me 2.9 nebo 3.9...urcite napis...kdy se chystas testovat? Drzim palec

janccaaa
5. zář 2016

@svobodka86 @tuzemka

..já se teda budu snažit vydržet až do termínu menstruace, ale tak uvidíme 😀

pet_8
5. zář 2016

@kikkulina A který den cyklu? Testovala bych dál 😉

kikkulina
5. zář 2016

@pet_8 cyklus je 23 dnu,testovala jsem.od 7. Dne cyklu

tuzemka
6. zář 2016

@janccaaa
@svobodka86 Holky ja to vyzkousela dnes rano a snehobilo... tak sem na sebe nasrana 😀 MS ma dojit v sobotu, tak ted uz opravdu pockam 🙂

janccaaa
6. zář 2016

@tuzemka ..no já to možná o víkendu taky nevydžim, ale budu se snažit vyčkat... mě má MS přijít v úterý 🙂 a pociťuješ na sobě něco ?

tuzemka
6. zář 2016

@janccaaa no bilest v podbrisku mirna par dni zpet o dost vetsi bolest, tak jsem myslela, ze to je treba uhnizdeni a vzdy me uz touto dobou boli prsa a ted nic, coz je pro me divne 😀 Ale asi to mam zase v hlave, takze vidim to, ze pojedeme dalsi mesic...

aalleenn
6. zář 2016

@tuzemka taky mám termín ms v sobotu, a chci zkusit vydržet s testováním až do soboty nebo aspoň pátka ;)

janccaaa
6. zář 2016

@tuzemka.. Tak uvidis,ja bych to nezatracovala 😉. Ono ja jsem mela taky pocit,ze se mi poslednich par dni toci hlava,ale pricitam to pocasi..jinak nic nepocituju,jen citlivejsi podbrisek,ale tak to uz muze byt k blizici se MS. taky nechci moc pozorovat, ale clovek si nepomuze 🙂 tak budu drzet palce 😉

svobodka86
6. zář 2016

@tuzemka
@janccaaa holky mě má MS přijít někdy až příští týden, tak taky uvidím....teplota včera 36,45 a dnes 36.55...u mně je teplota nízká ale snad se bude pomalinku zvyšovat https://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
já pořád cítím podbřišek..ne jako bolest, to vůbec, ale prostě o něm vím....a v pátek jdu na gyndu (byla sem objednaná, jelikož minulý cyklus měl 50 dní!) a ještě na tetanovku ;)

dasa.77
6. zář 2016

@svobodka86 ahojky...to měl být odkaz na graf? 😎
tak hlavně že teplota pomalu stoupa.....já čekám dnes či zítra explozi 😝

svobodka86
6. zář 2016

@dasa.77 jo čekáš taky na vzestup teploty? JJ to měl být odkaz na graf....nevím jak ho sem přidat přímo z těch stránek :(

janccaaa
6. zář 2016

@svobodka86 ..tak třeba už ti v pátek gynekoložka řekne, že tam něco vidí a bude hned jasno 😉

luciasek1987
6. zář 2016

Holky horni test vcerejsi dolni test pred cc tydnem. 2 ovulace??? Nebo pozitivni az vcera??

janccaaa
6. zář 2016

@luciasek1987
Já bych řekla, že určitě je sytější ten včerejší. Takže ovulace bude asi až teď 😉 ..a jak vypadají testy mezi tím? Sílila čárka?

luciasek1987
6. zář 2016

@janccaaa no mezitim zeslabla a vcera // tak to prave nechapuuu???

janccaaa
6. zář 2016

@luciasek1987 ..no to je tedy zvláštní ... a před týden v době pozitivního testu jste se snažili? Protože někde se uvádí, že ovulační testy reagují na HCG...ale to by asi ještě bylo brzy...

luciasek1987
6. zář 2016

@janccaaa nn pred tim tydnem jsme se prave nesnazili... Je to divne vid? 2x takhle silny test..

luj89
6. zář 2016

@luciasek1987 Opravdu mezi testováním bylo 7 dní? Skoro to vypadá na rané těhotenství 😀

luciasek1987
6. zář 2016

@luj89 posledni sex 25.8. A cca 30.8. ten silny ovu test no a pak byl sex az 3.9. a ten pozitivni test vcera.. A posledni tt jsem si delala asi 10.8.

janccaaa
6. zář 2016

@luj89 mě to tak právě taky připadá no 😀

@luciasek1987 A nezkoušela sis dělat těhotenský test? Pro jistotu ? 🙂

luciasek1987
6. zář 2016

@luj89 jo a ms v srpnu byla akorat o 5 dni pozdeji. Coz se mi jeste nestalo... Chjo tak ja nevim ... Mam si koupit test?

luj89
6. zář 2016

@luciasek1987 Řekla bych, že byl pozitivní test včera, takže dnes - zítra ovulace ;)

luciasek1987
6. zář 2016

@janccaaa naposledy 10.8. a ted jste me nahlodaly tak ze snad pujdu pro tt ...

katyh84
6. zář 2016

Holky co by jste řekly na tenhle ovu test?

katyh84
6. zář 2016
janccaaa
6. zář 2016

@luciasek1987 Já bych pro klid v duši opravdu vyzkoušela ten těhotenskej test... 😉 jinak bohužel neporadím... jestli je možný mít dvě ovulace v jednom cyklu.

luj89
6. zář 2016

@janccaaa myslím, že to možný není.. taky jsem pro test 🙂

janccaaa
6. zář 2016

@katyh84 Já bych řekla, že čárky jsou stejně syté, vypadá jako pozitivní .. 😉 ale testla bych ještě zítra, jestli nezesílí.. pozitivní ovul. test= čárky stejně syté, nebo testovací silnější než kontrolní... ale vypadá to nadějně 🙂

Strana