icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
vanea
24. říj 2016

@janccaaa ahoj štěstí jsem zatím neměla, ale 12 DC bylo dle toho co vidím příliš brzy, ovu bude zítra, nebo dneska odpo/večer, takže bych se snažila dnes i zítra🙂

janccaaa
24. říj 2016

@vanea
Děkuju za odpověď 😉 jj 12DC byl brzy, ale sex byl i včera 🙂 Mám pořád dilema s tím, že se tvrdí, že spermie nestačí dozrát, když se sexuje každej den... tak mě zajímaly ty zkušenosti 🙂

vanea
24. říj 2016

@janccaaa to jsem taky slyšela, že nejlepší je obden🙂 tak záleží na tobě, jako asi by se nic nestalo, kdyby dneska nebylo a bylo by zítra..ale to už poradí ty zkušenější:D

janccaaa
24. říj 2016

@vanea

Jasný 🙂 . Tak uvidíme podle nálady ...Asi bych to neměla tak řešit všechno ...ale když on si člověk nepomůže, když už si ty testy dělí 🙂

kastanek87
24. říj 2016

@janccaaa mne doktor řekl že je to blbost,ze klidném můžeme sexovat každý den 😀

pipiala
24. říj 2016

Dobrý večer, proběhla ovulace nebo mám testovat dál?

janccaaa
24. říj 2016

@kastanek87 Fakt? No tak to v tech jejich radach vyznej 😀.

lentilkah
24. říj 2016

@pipiala Ani jeden test pozitivni neni. Jak mas dlouhe cykly?

pipiala
24. říj 2016

Nepravidelné... 10 měsíců neberu antikoncepci a furt nějaké problémy... Měla jsem cystu, pak vyvolavacku a hlavně nepravidelnou MS

lentilkah
24. říj 2016

@pipiala Tak to je pak tezke, klidne uz mohla byt ovulace driv, nebo bude pozdeji. Nezkousela si pit kontryhelovy caj, nebo gynex aby se ti to trochu srovnalo?

pipiala
24. říj 2016

Čajík piju ;) a gynex? To snad slyším poprvé. Řeknete mi užívání? Zítra půjdu do lékárny

lentilkah
24. říj 2016

@pipiala Jsou to kapky, uzivat se ma max. 3x7 kapek za den. Najdi si tady diskuzi. Ale spis je k objednani na netu nez k dostani v lekarne

dashenka1
24. říj 2016

@tuzemka ahojky jak to vypadaaaaa 😉

dasa.77
24. říj 2016

@janccaaa řekla bych,že ob den je lepší......ani tak ovulaci nemůžete minout

tuzemka
25. říj 2016

@dashenka1 Ahojky, v neděli kapka krvavé ho hlenu, tak možná zahnizdeni a na testu ještě v pondělí nic, tak nevím kdy to tam po uhnízdění bývá.... ☹

dashenka1
25. říj 2016

@tuzemka a kdy mas mit ms? kolikaty DPO jsi?

tuzemka
25. říj 2016

@dashenka1 31 DC a tak 11 dpo cyklus spíše delší, tak 36 si myslím, že by přišla MS.

dashenka1
25. říj 2016

@tuzemka tak radsi to skus v den ms.... at nejsi sklamana jako ja... ja jsem 14DPO a nic.... mam 2dny do ms.....

tuzemka
25. říj 2016

@dashenka1 a měla si také nějaké špinění? No zklamaná už jsem☹

dashenka1
25. říj 2016

@tuzemka spineni hodne maaaalooooo... jinak asi priznaky mam ale uz to vypada na pred ms priznaky noo 🙂 :(

dyslovka
25. říj 2016

@tuzemka : byva to tak 3-4 den, nekdo to ma uz dva dny, ale spis ty tri az ctyri. Den hned po je opravdu brzo

tuzemka
25. říj 2016

@dyslovka Myslíš že po uhnízdění to tak dlouho ještě trvá? Tak vyzkouším asi až ve čtvrtek🙂

tuzemka
25. říj 2016

@dashenka1 právě příznaky mám taky, ale kdo ví co z toho bude...

dashenka1
25. říj 2016

@tuzemka ja tt negat. A 2 dny do ms

dyslovka
25. říj 2016

@tuzemka : ano, minimalne dva dny po uhnizdeni, driv to nema smysl 🙂 snazim se uz dlouho a tak mam toho hodne nacteneho ☺ a nekterym to treba ukazuje az nekolik dni po vynechani, takze treba az 10 dni po uhnizdeni 🙂 meris bt? Mela jsi ten den pokles teploty, kdyz jsi zaspinila? 🙂 pokud ano, tak si myslim, ze je to jasne a jen se modlit, aby se to udrzelo 🙂

tuzemka
25. říj 2016

@dyslovka bazalku bohužel neměřím, měla jsem jen ovulace testy. Ale ten krvavý hlen se mi nikdy nestal, tak sem si hned říkala, že to tam možná bude a pak negativní test... ale pokud říkáš že to je takto, tak vyzkouším ke konci týdne a uvidíme 🙂 aspoň si mě povzbudila díky 🙂 a po pár dnech se ukáže čárka nebo ještě duch? Promiň za blbě otázky moc se v tom nevyznám 😀

anicka1211
25. říj 2016

ahoj holky, sem z toho jelen, dopoledne jsem si dělala ovu test a vyšel negativní, testovací čárka byla slabá (benu test). Odpoledne sem si ze zvědavosti udělala ještě jeden, ale už jsem neměla benu, tak jsem si udělala od dr maxe a vyšel vypadá to pozitivní, je to možné? je pozitivní?Přikládám fotky.

vanea
25. říj 2016

@anicka1211 možné to je, tělo má různé fáze, navíc časově je to taky posun o půlden, takže se třeba přiblížila🙂 zítra nebo pozítří bych to viděla na ovul, dle toho testíku dole..a ovul testy se prý ráno nedělají, ráno se dělají těhu🙂

anicka1211
25. říj 2016

@vanea no já ho dělala asi v 10 ten první

vanea
25. říj 2016

@anicka1211 jj, mělo by se to dělat až později odpo či navečer🙂 ale jako každá to máme jinak🙂 nejvíc mi tam ale sedí ten čas, že se to prostě víc blíží..případně může mít ten test víc barviva, ale zrovna ty dr.max testy jsou docela přísné, vychází mi to u nich nejslaběji. Co ostatní příznaky? hlen, bolesti vaječníku, teplota případně?🙂 jestli něco z toho sleduješ🙂

Strana