Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@kastanek87 jj, snažím se nějak lépe ohledat cyklus, tak snad se něčeho dopatram. Určíte budu potřebovat rady, tak jak něco natestuju, hned to hlasim😀
@mariejosef tak to je sakra rozdíl...ale dobre vědět, ze to muže az takhle litat...
@sipkovarose Tak uvidíme jestli to vyjde☺
Budu držet palečky ❤
@sipkovarose Jestli to co jste napsala patřilo mě tak moc děkuji☺
@janccaaa Ahoj, ne v rodině je nemáme a doufám, že se jich ani nedočkáme. Po zkušenosti s prvním vím, že jedno bohatě stačí, občas vydal za 10 🙂 Ano, vánoční dárek by to byl hezký. Když se povede, budeme to mít podobné jako u synáčka. Otěhotněla jsem kolem 10.11.2012, 18.12. už bylo srdíčko a rodičům jsme oznámení nadělili pod stromeček. Více emotivní Vánoce jsme zatím nezažili. Přeji Ti, aby to dopadlo, stojí to za to.
@krysa34 jj patřilo😉
@sipkovarose Ještě jednou díky😉
Holky prosím,stalo se to některé? Jsem dnes 5 DPO a teď večer jsem měla takový trošičku krvavý hlen na toaleťáku....opravdu malinko,ale papír prostě nebyl čistý jako jindy...LF mám jinak 13 dní. ???
@terka228 myslíš, že by to mohla byt nidace?
@evzenie2016 Tak nevím teda...včera to vlastně ještě nic nebylo, ale raději jsem si na noc vzala slipovku, abych viděla...na slipovce jen tečka, ale na záchodě jsem čůrala krev.....tak asi se teda rojede MZ 😒 Měla jsem ji ale dostat až 12. nebo 13.11. To se mi teda ještě nestalo...
@stomi to je krasneeee. Me naděje pro tento měsíc jsou definitivne fuc. Padl na me trochu smutek.
@terka228 ja jsem na tom byla podobne. Toto trvalo 4 dny a pak se rozjela MS...možná problem se "zabydlovanim". Termín u dr už mam, tak snad to probereme a něco se vymyslí...
@evzenie2016 No, taky raději s ničím pozitivním nepočítám.... navíc mám takové návaly horka a únavu, tak jsem ráda, že jsem...
Tak snad ti dr pomůže 🙂
@evzenie2016 ja se zatím držím při zemi, zdá se mi to příliš krásné, tudíž ráno udělám ještě test a dál pak budu doufat, že se vše bude dobře vyvíjet. Zatím si to nechávám jen a jen pro sebe.
@stomi určite bude všechno v úplném pořádku! Uzivej si to a az se o radost podelis, bude o to větší! 🙂
@terka228 návaly horka, únava...aby tady některých už nebylo na tom světě víc ;)
@evzenie2016 Kdepak, už se rozjela úplně MZ, teplota poklesla, takže jedeme nanovo....jen doufám, že se tyhle výkyvy a divný cykly nebudou opakovat...o to dřív se ale můžeme snažit, tak snad příště 🙂
A co Ty, už měříš???? Teploměr dorazil??? 🙂
@terka228 jj teploměr je tu, ale MS se rozjela uplne az ve čtvrtek, takže ještě nemerim. Každopádně jsem nachystana a zase budu doufat...
Holky prosim radu ruzovy test 10tkovy citlivost druhy 20tkovy. Prijde mi ze jsou oba pozitivni. Jenze otazka muze cysta na vajecniku(14dc prokazana) na utz budit falesne pozitivni testy?ovu test? Dnes jsem 26dc normalne ms cca kolem 34dc jak kdy jsem po laparoskopii Takze klidne muze ms prijit pozdeji dekuji za jakekoliv info

@krysa34 tak ono je možný, že test je pozitivní dva dny.. testovala jsi za 24 hodin, přesně ve stejnou dobu ? 🙂 Já mívám jeden den čárku silnější než kontrolní a druhej den stejně silnou. Tak prostě pojišťujte ;)