icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
janccaaa
3. lis 2016

@krysa34 tak ono je možný, že test je pozitivní dva dny.. testovala jsi za 24 hodin, přesně ve stejnou dobu ? 🙂 Já mívám jeden den čárku silnější než kontrolní a druhej den stejně silnou. Tak prostě pojišťujte ;)

janccaaa
3. lis 2016

@sarkab85 Ahoj, no já pořád stejný. Žádný příznaky nepociťuju...jen mě občas píchne v prsou. Já jsem 9 DPO..Zatím jsem netestovala a doufám, že do pondělí vydržím 🙂. Jéé dvojčátka, že by? 🙂 A máte je v rodině? Jojo, my se pokoušíme o první. Kéž by to vyšlo do těch Vanoc, co ? 😉

evzenie2016
3. lis 2016

@kastanek87 jj, snažím se nějak lépe ohledat cyklus, tak snad se něčeho dopatram. Určíte budu potřebovat rady, tak jak něco natestuju, hned to hlasim😀

evzenie2016
3. lis 2016

@mariejosef tak to je sakra rozdíl...ale dobre vědět, ze to muže az takhle litat...

krysa34
3. lis 2016

@sipkovarose Tak uvidíme jestli to vyjde☺

sipkovarose
3. lis 2016

Budu držet palečky ❤

krysa34
3. lis 2016

@sipkovarose Jestli to co jste napsala patřilo mě tak moc děkuji☺

sarkab85
3. lis 2016

@janccaaa Ahoj, ne v rodině je nemáme a doufám, že se jich ani nedočkáme. Po zkušenosti s prvním vím, že jedno bohatě stačí, občas vydal za 10 🙂 Ano, vánoční dárek by to byl hezký. Když se povede, budeme to mít podobné jako u synáčka. Otěhotněla jsem kolem 10.11.2012, 18.12. už bylo srdíčko a rodičům jsme oznámení nadělili pod stromeček. Více emotivní Vánoce jsme zatím nezažili. Přeji Ti, aby to dopadlo, stojí to za to.

sipkovarose
3. lis 2016

@krysa34 jj patřilo😉

krysa34
3. lis 2016

@sipkovarose Ještě jednou díky😉

janccaaa
3. lis 2016

@sarkab85
jéé, to zní krásně 🙂 přesně takhle bych si to taky přála....tak nezbývá, než být pozitivní a doufat, že to klapne ! a tobě přeju totéž, hodně štěstí 😉

terka228
3. lis 2016

Holky prosím,stalo se to některé? Jsem dnes 5 DPO a teď večer jsem měla takový trošičku krvavý hlen na toaleťáku....opravdu malinko,ale papír prostě nebyl čistý jako jindy...LF mám jinak 13 dní. ???

evzenie2016
4. lis 2016

@terka228 myslíš, že by to mohla byt nidace?

terka228
4. lis 2016

@terka228 to právě nevím.....nikdy se mi to nestalo...uvidím ráno na teplotu...

terka228
4. lis 2016

@evzenie2016 Tak nevím teda...včera to vlastně ještě nic nebylo, ale raději jsem si na noc vzala slipovku, abych viděla...na slipovce jen tečka, ale na záchodě jsem čůrala krev.....tak asi se teda rojede MZ 😒 Měla jsem ji ale dostat až 12. nebo 13.11. To se mi teda ještě nestalo...

stomi
4. lis 2016

Dnes nebo zitra jsem měla dostat MS. Udělala jsem test....snad test funguje a nebudu zklamaná ....snažili jsme se poprvé a TT jsem dělala prvně v životě, tak jsem v rozpacích.....

terka228
4. lis 2016

@stomi No, nádhera!!!!! Gratuluji 🙂

stomi
4. lis 2016

@terka228 popravdě mi to nedochází ....nějak se mi nechce věřit, nedělala jsem ani z první ranní moci. Asi mám zavolat na gyn co?😬

terka228
4. lis 2016

@stomi No, to bych zavolala 🙂 🙂

evzenie2016
4. lis 2016

@stomi to je krasneeee. Me naděje pro tento měsíc jsou definitivne fuc. Padl na me trochu smutek.

evzenie2016
4. lis 2016

@terka228 ja jsem na tom byla podobne. Toto trvalo 4 dny a pak se rozjela MS...možná problem se "zabydlovanim". Termín u dr už mam, tak snad to probereme a něco se vymyslí...

terka228
4. lis 2016

@evzenie2016 No, taky raději s ničím pozitivním nepočítám.... navíc mám takové návaly horka a únavu, tak jsem ráda, že jsem...
Tak snad ti dr pomůže 🙂

stomi
4. lis 2016

@evzenie2016 ja se zatím držím při zemi, zdá se mi to příliš krásné, tudíž ráno udělám ještě test a dál pak budu doufat, že se vše bude dobře vyvíjet. Zatím si to nechávám jen a jen pro sebe.

evzenie2016
4. lis 2016

@stomi určite bude všechno v úplném pořádku! Uzivej si to a az se o radost podelis, bude o to větší! 🙂

evzenie2016
4. lis 2016

@terka228 návaly horka, únava...aby tady některých už nebylo na tom světě víc ;)

terka228
5. lis 2016

@evzenie2016 Kdepak, už se rozjela úplně MZ, teplota poklesla, takže jedeme nanovo....jen doufám, že se tyhle výkyvy a divný cykly nebudou opakovat...o to dřív se ale můžeme snažit, tak snad příště 🙂
A co Ty, už měříš???? Teploměr dorazil??? 🙂

evzenie2016
5. lis 2016

@terka228 jj teploměr je tu, ale MS se rozjela uplne az ve čtvrtek, takže ještě nemerim. Každopádně jsem nachystana a zase budu doufat...

jullli
5. lis 2016

Holky prosim radu ruzovy test 10tkovy citlivost druhy 20tkovy. Prijde mi ze jsou oba pozitivni. Jenze otazka muze cysta na vajecniku(14dc prokazana) na utz budit falesne pozitivni testy?ovu test? Dnes jsem 26dc normalne ms cca kolem 34dc jak kdy jsem po laparoskopii Takze klidne muze ms prijit pozdeji dekuji za jakekoliv info

jullli
5. lis 2016

A Jeste teda tohle jsou stare testy z toho to cyklu a nikde nebyly takove carky . jinal poboliva me na obou stranach lehce cysta je napravo.. A vytok je take

dasa.77
5. lis 2016

@jullli já si myslím,že cysta ovulační testy neovlivňuje 😉

Strana