icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

evzenie2016
10. pro 2016

@terka228 @vanea Holky, tak testy slabnou. Vypadají podobne jako ve čtvrtek. Jen mi clear už neukázal ksichtik, ale prazdne kolečko. A to se mi čárky na nem zdály ve čtvrtek, kdy se na me smal, slabší. Ale vim, že pisi, že čárky se zkoumat nemají🙂 Snad to tedy casove vyslo dobře a ovu proběhne "včas". A @jullli díky za zkušenost, vyzkouším na sobě.

evzenie2016
10. pro 2016
terka228
10. pro 2016

@evzenie2016 no tak super!!!! Bude to dobré a jistě to klaplo 😀

peacev
10. pro 2016

Holky tak já jsem ze všeho jelen. Jsem teprve 8.DC. Minule byla ovu až 18.DC (teda tvrdil to kalendář že tak nějak, tak jsem si dělala pár dní testy a ten jeden vyšel, takže asi ano!) No a teď mě píchá v jednom vaječníku a je i plodný hlen co mi popisovala paní endokrinoložka jako ten nejlepší ukazatel. Na testu je čárka slaboučká ... takže mě se to fakt asi blíží už teď???? Já už fakt nic nechápu .... co myslíte?

evzenie2016
10. pro 2016

@peacev A ukaž, jak vypadá test? Jinak ja nikdy hlen nepoznala. A tenhle měsíc taaakove potoky 😀 Opravdu každý měsíc to muže byt jinak. Zkus nakombinovat teplotu a testy a přeji, ať to trefíš 🙂

peacev
10. pro 2016

@evzenie2016 no já se zkouším měřit po ms teprve 4. den, mám dnes o 0,5 míň než předchozí tři dny ... ale to asi nic neříká? čárka slabounká ale asi to pomalu začíná ... ? no zvláštní každopádně!

evzenie2016
10. pro 2016

@peacev Opravdu asi začátek. Ale pozoruj příznaky dál. Ja mela třeba duchy na testu už v sobotu a pozitivní ve čtvrtek. A teplota byla taky divoká. Než vůbec klesla,, pak jeden zub, ale ted par dni už standard. Koukni na moje fotky a uvidíš tam ty duchacky. Schválně si to lepim k sobe, at mám porovnání. A graf dodám 🙂

peacev
10. pro 2016

@evzenie2016 testíky vidím no jak je možný že se to takhle vyvíjí, já minule fakt měla jeden ten den a předtím uplně bílo a potom taky uplně bílo ... ale ten minulý měsíc jsem byla nemocná, měla ATB tak ty mi to asi i posunuly

peacev
10. pro 2016

ještě 4 mám to uvidím co se bude dít 😀

evzenie2016
10. pro 2016

@peacev Ty testy mohou byt jednak jejich citlivosti. Nevím jestli testujes stejnými a jednak muže kolísat i celkova hladina hormonů. A ATB by podle me mohly mit vliv...ale uvidíš. Jen hezky hlídej 😀 Ještě konečně ten graf. Jak mezitím peču, tak jsem se k exportu a nahrání dostala az ted 🙂

evzenie2016
10. pro 2016

@peacev vidíš ty moje hory skoky? 🙂 Ještě Ti dam minuly měsíc pro porovnání 🙂

evzenie2016
10. pro 2016

@peacev a tady minuly měsíc i s ovulací.

evzenie2016
10. pro 2016

Jsem opravdu zvedavá na ranní teplotu. Už ted je vyšší, než v dřívějších dnech, tak snad už je ovu tady 🙂

misicka74
10. pro 2016

ahoj holky, tak zítra to mám dostat, tak jsem zvědavá zda MS přijde nebo ne. Už dva dny skoro ležím, ale to přisuzuju viróze, přepadla mě nějaká střevní a v práci nejsem jediná...Jsem napjatá jak kšandy 😀 nepředpokládám, že by to byly příznaky těhu..

evzenie2016
10. pro 2016

@misicka74 držím pěsti, ať už nedorazí! 🙂

evzenie2016
11. pro 2016

@terka228 Ahojda, jak teplota u Tebe? Už máš potvrzenou ovu? Mně dneska teplota trošku stoupla a snad se to do zítra ještě potvrdí. Minule to taky bylo nejdřív trochu a pak už nahoře. Tak snad...

terka228
11. pro 2016

@evzenie2016 Ty jo, tak mi došly ty ovu testy Comfort a dnes mám na nich absolutně pozitivní test teď dělaný...no mně picne....teplota viz graf, takže nevím, co si o tom myslet, nejspíš to, že jsme tento měsíc asi úplně mimo....on totož jede zítra Německo a dnesuž je aky v práci :( :( :( Ještě koupím ty Pepíno testy, ať to porovnám, ale je to asi pasé, že? Ach jo..., čím víc se člověk snaží, tím víc to asi nejde :(

evzenie2016
11. pro 2016

@terka228 Ahojda, no co se to děje? A nemůže to byt rozhozene tou virozou, co jsi mela? Ale přitom testy byly pozitivní i předtím. Ale ten dnešní, to je opravdu jasne. Ale i ta teplota...nahoru dolů....je to opravdu zvláštní....

jullli
11. pro 2016

@terka228 holky test pozitivni mohl byt, ale folikul nepraskl a pravdepodobne praskne az dnes nebo zitra vzhledem k dnesnimu testu... navic ta viroza mohla taky udelat sve..

terka228
11. pro 2016

@jullli ahoj,děkuji za reakci....ale tak i tak je aspoň malinká šance? Tulení bylo v noci z pátku na sobotu....ach jo...

terka228
11. pro 2016

@jullli záleží asi kdy praskne folikul,že???

jullli
11. pro 2016

@terka228 pokud dnes praskne jakoze bych rekla ze jo kvuli dbojnasobme batevnosti carky tak si myslim ze sance je urcite 🙂

jullli
11. pro 2016

Jinak ja teda staaale cekam uz deuhy den je carka hodne vyrazna dnes bych rekla ze malicko vic(ted delany takze neni zaschly) ale asii to jeste neni ono. No takze to vypada ze ovu bude jako min mesic az kolem 25dc dnes jsem 23. A tim padem zase dlouhy cyklus :/

dasa.77
11. pro 2016

@jullli Dlouhý cyklus? To mi něco nebo spíše někoho připomíná 🙂 Já jsem dnes 47.DC:angry:

jullli
11. pro 2016

Tady je to lepe videt bohuzel blby fotak nezaostri poradne :D

jullli
11. pro 2016

@dasa.77 ufuf krasny teda :D ja doufam ze se dostanu max na 40 lf mam 13dnu tak uz at je tu ovu :D a jak to vypada co tt?

terka228
11. pro 2016

Tak jsem udělala ještě i ovu test Pepíno, myslím, že mu příště tedy můžu důvěřovat a nemusím kupovat přes net ty Comfort 🙂 Taky krásně ukazuje teda...

jullli
11. pro 2016

@terka228 tak ten je jako malovany 🙂 muze uz teda nezastihnes jo?

terka228
11. pro 2016

@jullli bohužel ne, on už je od včera od večera v práci na cestách :( Teda, to je teda snad to bude stačit takhle dopředu, ale moc si šancí teda nedávám.... :( Ikdyž jsme jindy zase spolu měli tulení přesně na čas a taky to nikdy nevyšlo... Doufám, že dneska folík praskne...zkusím ještě test večer, jestli něco zjistím...

radunkap
11. pro 2016

Ahoj holky, tak ja dneska 12 DPO. Ctvrtek- sobota me bolelo bricho jako 1. den menstruace-ta mela prijit v patek. Motala se mi a bolela me hlava a vcera jsem mela jet autobusem a bylo mi zle. Dneska uz super, jen sem tam citim tu hlavu.. Dneska jsem umyla vsechny okna, jestli se nahodou nespusti a stale nic🙂, takze toto me zpravy. Preju Vam vsem krasnou nedeli 🙂

Strana