Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
Teda holky, teď koukám, že jste tady ze mě udělali úplného odborníka na ovu, testy, grafy, atd. Minulý měsíc jsem nevěděla, která bije a teď tady radím ostatním. Opravdu děkuji za zodpovězené otázky, protože už se v tom alespoň neztrácím. A jestli se nám to povede dotáhnout do konce, věřte, že na tom startu máte díky cenným zkušenostem zásluhy. Dneska končím, valím pro dítě, dnes už se sem nedostanu. Díky ahoj
@sarkab85 @dasa.77 Díky za sdilení a za diskusi holky. Jen jsem chtěla vědět, jestli to někdo zaznamenal. A zase teplota ani po ovu nevyskocila az tolik, takže klidne by to mohlo byt. Nesejde na tom, kdyz je člověk těhotný, tak si toho časem urcite všimne tak jako tak. Byla jsem jen zvedavá, zda se to u někoho projevilo a baví me, kolik informací muže poskytnout jen "blba" teplota 🙂
Ahoj holky, prosím o radu ☺dělala jsem si ovu testy od Dr . Max a kdy by jste řekly, že byla ovu, pozitivní test. Dělala jsem si i od Clearblue ty s Tim smajlikem a ani jednou se mi neukazal😕už si myslím, že snad neovoluji. Mela jste některa taky takove nikdy ne úplne silne čárky a přesto otehotneli? Děkuji moc
@katuskad1 těžko říct. Klasicky pozitivní nejsou. Opakuji se, ale doporucila bych při takhle nejasnych výsledcích měřit bazální teplotu...
@evzenie2016 Dobré ránko, tak snažení vyšlo😍 A teplota stoupla teda jen trochu, ale přece. Bříško už nebolí vůbec, tak ještě naposledy udělám test a doufám, že zítra už se teplota vyhoupne.V grafu jsem vypustila tu jednu šílenou teplotu, aby tam nedělala zmatky. To byl asi nějaký úlet. I kdyby ale ovu proběhla až dnes, tak je to v pohodě 🙂 Tak prostě uvidíme po vánocích 🙂
@terka228 Ahojda, tak to je super! Máš to úplne přesně načasované. A teplotu uvidíš. Mně taky skáče na dvakrát. Tak snad větší skok zítra. Ted už jen, ať nám to čekání rychle utíká!
@katuskad1 Ahoj, taky bych zkusila jiný způsob testování (třeba to měření teploty), protože ty testíky jsou vážně docela slabé..já je mívám taky teda slabší, ale zase ne až takto. Teoreticky by šel jako pozitivní brát ten z 15DC, tzn 16-17DC byla ovulace. Ale vážně se to takto moc určit nedá..můžeš mít třeba nižší hladinu hormonu, nebo můžeš mít ovulaci nestandardně v úplně jiném období cyklu..chce to chvíli sledovat🙂
Měření bazálky je nejlepší,zezačatku to obtěžuje,ale pak si člověk zvykne.A hezky vidím jak tělo funguje po celý měsíc.Každý měsíc je to jiné,ale podobné.Mám pravidelnou ms po 28 dnech a ovu 13-17 den
@verunka11221 to jsme na tom skoro stejně, moje testy vypadají stejně, ještě to přijde za pár dní!
@verunka11221 zatím máš testy negativní,podle tvého cyklu bych očekávala mezi 15-20 dnem cyklu.
@peacev Fakt?Prave pred prvnim jsem testovala jen dva cykly a to jsem mela bilo pak pidi carka jeste mene vyrazna jak na tehlech,dalsi den o neco vyraznejsi jak na tehlech a pak opet pidi a bilo.Nikdy jsem nemela stejne silnou ci silnejsi jak kontrolni.
@tammm Jo to vim jen me to zarazilo.No jeste pred prvnim jsem mivala cykly 30-45dni a ovulku kolem 17.dne to jsem tenkrat chodila na gyndu na ultrazvuk.Tet se testuju hlavne proto abych mela jistotu ze vse funguje a tohle mi trosku zamotalo hlavu.
Ahoj holky 🙂
tak jak jste říkali, čárka opravdu slábne, to znamená, že k ovulaci tedy dochází dneska? Když ta slabá čárka (vespod) je ze včerejška, nebo už právě včera?
Ještě se zeptám, jelikož jsme spolu s přítelem spali v neděli, jestli tam je naděje, když je pozitivní test z neděle a z pondělí...Děkuju
@verunka11221 tak to jsem taky neměla ... myslím si totiž že jde i o hodiny, o část dne ... prostě to chce každej den zkoumat a jak začne čárka slábnout tak někde předtím to asi bylo ... :D ale to je má domněnka
@maggie_ Ahoj, včerejší slabší čárka znamená, že se blíží ovulace.Je možný, že proběhla už včera, nebo může být dnes, nebo taky až zítra. Těžko říct, když neměříš teplotu, nemáš jak ověřit. Nechci Ti brát naději, ale spermíjci z neděle, nevím nevím, asi by to byla velká náhoda. Uvidíš za 14 dní, třeba jsou vytrvalý😉
Holky je možný ,aby se udělal duch na tehu testu cca 9 dni po ovu ? nejsilnejsi test ovu sem měla 4.12 , a dnes sem zkusila test , protoze jindy uz bych mela najezd na mrchu a nic. a na testu vidim ducha i kdyz teda tak ,ze videt skoro neni.. jany ze zkusim testnout za par dni znovu spise me zajima zda e vubec mozno ,aby se tam takto brzy neco ukazalo
já dostala mrchu :-/ zítra teda valím k doktorce na odběry. Byla jste některá na odběrech krve druhý den MS? Minule jsem byla na gynde docela vystreslá, tak si nepamatuji na co všechno se bude krev brát. Vím štítná žláza, prolaktin ,ale mudra toho říkala mnohem víc

@dasa.77 Nevím @evzenie2016 se ptala, tak jsem poslala. Netvrdím, že to bylo najisto ten den, jen tam vidím pokles. Dočetla jsem se, že se nemusí na grafu ani projevit. Mohlo proběhnout přes den a teploměr to ráno ani nepoznal. Zkrátka někdy to prostě proběhlo😀, záhada!