icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

terka228
14. pro 2016

@maggie_ tak to by bylo 2-3 dny,ne? Tak to přece naděje je.Asi fakt záleží,kdy přesně ovulka proběhla....ale jak vidíš,tady to máme včas načasované a nic z toho 😉 takže uvidíš 😊

gry
14. pro 2016

Pekny vecer, holky. Co si myslite o tomto OVUtestu? Foto prikladam. Diky

dashenka1
14. pro 2016

@gry jeste pozitivni neni.... 😉

gry
14. pro 2016

@dashenka1 Ja uz jsen z toho blazen. Cely mesic se na OVU testech ukazuje jen testovaci carka. Zitra by mela dorazit MS. Tak spis zkousim. Tehu test byl.dnes negativni,ovu dopadl takto. Obcas mam male zaspineni a v brisefakt jak pri MS. Antikoncepci jsem.vysadila v rijnu. Akorat stale narazove kojim dvouletou dceru.

dashenka1
14. pro 2016

@gry a testujes cely mesic ovu? Zda jsi ji treba neprosvyhla? Ale vypada to ze ovu neprobehla podle toho co rikas 🤔😐 ja jsem cca v 7tt a dnes jsem z legrace udelala ovu test a mazec jako... viz foto...no kazdopadne drzim palce

dasa.77
14. pro 2016

@dashenka1 OVU test? Tak on opravdu někomu ukazuje pozitivní 🙂))

vanea
14. pro 2016

@gry ahoj, není pozitivní..takovou čárku tam mívám střídavě v průběhu celého cyklu, den-dva před ovu to pak zesílí a je pozitivní=)

kastanek87
15. pro 2016

@gry jak píšou holky, pozitivní není, testovací čárka by měla být stejně výrazná, nejlépe výraznější než kontrolní 😉 kolikátý den cyklu jsi?

dashenka1
15. pro 2016

@dasa.77 jj ale funguje az dyl ne driv jak tehu aspon me...

vanea
15. pro 2016

Pff, tak já mám dneska 6 DPO, prsa mně od ovu bolet nepřestaly (resp na dotek), navíc je mám takové nějaké větší a napnuté...furt mně píchá podbřišek..manžel už si ze mně dělá srandu, že mám falešku :D a já furt čekám, co se z toho vyklube:P zatím kromě těch prsou nic nepociťuju, všechno mně občas píchá a bolí i normálně, jenom to teda většinou netrvá tak dlouho po ovu..navíc teďka už se zase blíží týden před MS, takže asi plynule navážou bolesti poovulační na bolesti předmenstruační a já z toho stejně poznám kulové :D nezbývá než čekat a už mně to přestává bavit:D

vanea
15. pro 2016

@dashenka1 já měla tento měsíc podobně silné čárky na ovu testech🙂 ale stalo se mi to teda poprvé :D

sarkab85
15. pro 2016

Ahoj holky, podávám hlášení. Den D nastal a menstruace nikde. Vždycky přišla hned po ránu, takže je asi vyhráno. Bazálka se zdrží na 37, testíky sílí. Na gyndu už jsem se objednala, jdu 22.!Je mě jasný, že tam na konci 6tt uvidí max.váček, ale tak nějak, chci mít trošku jistotu, že je to alespoň tam kde má být. Manželovi to oznámím zítra, až dorazí z práce, čekám na kulisu😀

evzenie2016
15. pro 2016

@vanea Tak že by pořádně pozitivní test byl završen úspěchem? Já zatím vždycky měla prsa citlivá, plnější a pak MS zase dorazila. Tak nevím...nejlépe asi nic a pak hlavně nic ani když má být MS...jen ty // :D

evzenie2016
15. pro 2016

@sarkab85 Kráááásnýýý pohled! 🙂

vanea
15. pro 2016

@evzenie2016 no já právě mám spíš pocit, že poovulační divnosti mi přejdou v PMS :D prsa taky mívám citlivá, ale ne takhle zvětšená a hlavně bolí dýl než obvykle...ale jako:D ono na to se nedá vůbec spoléhat, tělo není stroj a mám pocit, že každý měsíc se chová po ovulaci úplně jinak..takže čekám do neděle na 9DPO, kdy zkusím první testík a uvidíme🙂 pak zas až na štědrý den🙂 ale kéž by tam něco bylo 🙂 co ty, jak se cítíš, kdy ti má dorazit MS?🙂

be_ruska
15. pro 2016

@kotito ahojky me bude dělat odbery až dostanu MS v lednu. A bude mi sledovat celý cyklus. Tak mi pak dej vědět jak to probíhalo ☺

sarkab85
15. pro 2016

@evzenie2016, @vanea Žádné příznaky rovná se těhotenství. Minulý cyklus jsem byla jeden příznak za druhým ( bolavá prsa, píchání v podbřišku, malátnost ), učebnicové příznaky a nic z toho nebylo. Teď mě není vůbec nic, jen při větší námaze píchne v břiše a přitom je tam. Nesledovat, neřešit a hlavně se z toho holky nezbláznit. Přeji Vám, ať se tentokrát zadaří, Vánoce jsou mocné.

sluninko23
15. pro 2016

@sarkab85 mam uplne to same.Kdyz to nevyslo mela jsem snad vsechny priznaky co sly..ted vuubec nic🙂

sadamka90
15. pro 2016

@gry Ahojky, já tento cyklus taky čekala MS a teprve 32 DC jsem měla pozitivní ovu test a to tak, že testovací čárka byla o dost silnější než kontrolní. Takže je možné, že se ti to taky takhle posunulo a ovulace ještě přijde 🙂)

lucka00024
15. pro 2016

Ahoj,chtěla jsem se zeptat kdy si mam udělat ovulačni test?Mam podle kalendaře za 2 dny=cca v neděli prvni plodny den.Takže teď je asi ještě brzo testovat že?

vanea
15. pro 2016

@lucka00024 Ahoj, po pozitivním ovu testu přichází ovulace do 12-48 hodin, myslím že nejlepší je začít testovat tak 3-4 dny dopředu a pak vždy ve stejnou dobu až do ovulace

lucka00024
15. pro 2016

@vanea děkuji tak ja zkusim už dnes 🙂

kotito
15. pro 2016

@be_ruska dnes mi nabrali krev, byl docela frmol, tak jsem se nevyptávala na co všechno. Volat mi je budou příští čtvrtek . pak určitě písnu co a jak 🙂

vanea
15. pro 2016

@lucka00024 myslela jsem 3-4 dny před plánovanou ovulací, ne před plodnými dny🙂 tzn začátek těch plodných dní by mohl být i začátek testování🙂 ale samozřejmě záleží na tobě, jak si to chceš ohlídat

lucka00024
15. pro 2016

@vanea ahaa ja to špatně pochopila 😅 no nevadi naštěsti mam ještě dost testu.Tak tedy začnu v neděli a děkuji za vysvětleni 🙂 (maly byl neplanovany takže vubec nemam zkušenost s testy)

vanea
15. pro 2016

@lucka00024 v pohodě, já se občas vyjadřuju jako neandrtálec :D testuje se kdyžtak odpoledne nebo k večeru, ráno ne a snažit se vždy ve stejnou dobu - fajn je si ty testíky někam lepit, abys měla porovnání, zda to sílí atp.=) slabší čárka může být viditelná i několik dní mimo ovulaci, nic to neznamená...není to jako u těhu testu, že už i málo viditelná čárka znamená pozitivní test. Musí být ty čárky stejně silné, teprve pak je to pozitivní🙂 pozitivní = ovulka přijde do 12-48 hodin. tulení by mělo proběhnout v den pozitivního testu a pak kdykoliv v těch 48 hodinách=) jsou ještě nějaké výjimky, ale dokud se tě to netýká, tak je asi zbytečné se rozepisovat=D

lucka00024
15. pro 2016

@vanea super diky 🙂 do ja mam digitalni clear-blue tak se mi tam při pozitivnim ukaže smajl 🙂 (drobet mě mrzi že jeden test je fuč ale co už) tak mockrat děkuji 🙂

vanea
15. pro 2016

@lucka00024 jj ty mám taky vyzkoušené, fungují mi fakt spolehlivě🙂 přikládám foto, jak to vypadalo tento měsíc🙂 je to 6.12, 7.12, 8.12 ráno a 8.12 večer jsou ty tři poslední testíky🙂

lucka00024
15. pro 2016

@vanea super mockrat děkuji 🙂 akorat mě u těch clearblue mrzi že jak dojdou tak se musi kupovat cele baleni....

sipkovarose
15. pro 2016

@sarkab85 moc gratuluji😉❤🤰

Strana