Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@dashenka1 Ja uz jsen z toho blazen. Cely mesic se na OVU testech ukazuje jen testovaci carka. Zitra by mela dorazit MS. Tak spis zkousim. Tehu test byl.dnes negativni,ovu dopadl takto. Obcas mam male zaspineni a v brisefakt jak pri MS. Antikoncepci jsem.vysadila v rijnu. Akorat stale narazove kojim dvouletou dceru.
@gry jak píšou holky, pozitivní není, testovací čárka by měla být stejně výrazná, nejlépe výraznější než kontrolní 😉 kolikátý den cyklu jsi?
Pff, tak já mám dneska 6 DPO, prsa mně od ovu bolet nepřestaly (resp na dotek), navíc je mám takové nějaké větší a napnuté...furt mně píchá podbřišek..manžel už si ze mně dělá srandu, že mám falešku :D a já furt čekám, co se z toho vyklube:P zatím kromě těch prsou nic nepociťuju, všechno mně občas píchá a bolí i normálně, jenom to teda většinou netrvá tak dlouho po ovu..navíc teďka už se zase blíží týden před MS, takže asi plynule navážou bolesti poovulační na bolesti předmenstruační a já z toho stejně poznám kulové :D nezbývá než čekat a už mně to přestává bavit:D
Ahoj holky, podávám hlášení. Den D nastal a menstruace nikde. Vždycky přišla hned po ránu, takže je asi vyhráno. Bazálka se zdrží na 37, testíky sílí. Na gyndu už jsem se objednala, jdu 22.!Je mě jasný, že tam na konci 6tt uvidí max.váček, ale tak nějak, chci mít trošku jistotu, že je to alespoň tam kde má být. Manželovi to oznámím zítra, až dorazí z práce, čekám na kulisu😀
@vanea Tak že by pořádně pozitivní test byl završen úspěchem? Já zatím vždycky měla prsa citlivá, plnější a pak MS zase dorazila. Tak nevím...nejlépe asi nic a pak hlavně nic ani když má být MS...jen ty // :D
@sarkab85 Kráááásnýýý pohled! 🙂
@evzenie2016 no já právě mám spíš pocit, že poovulační divnosti mi přejdou v PMS :D prsa taky mívám citlivá, ale ne takhle zvětšená a hlavně bolí dýl než obvykle...ale jako:D ono na to se nedá vůbec spoléhat, tělo není stroj a mám pocit, že každý měsíc se chová po ovulaci úplně jinak..takže čekám do neděle na 9DPO, kdy zkusím první testík a uvidíme🙂 pak zas až na štědrý den🙂 ale kéž by tam něco bylo 🙂 co ty, jak se cítíš, kdy ti má dorazit MS?🙂
@evzenie2016, @vanea Žádné příznaky rovná se těhotenství. Minulý cyklus jsem byla jeden příznak za druhým ( bolavá prsa, píchání v podbřišku, malátnost ), učebnicové příznaky a nic z toho nebylo. Teď mě není vůbec nic, jen při větší námaze píchne v břiše a přitom je tam. Nesledovat, neřešit a hlavně se z toho holky nezbláznit. Přeji Vám, ať se tentokrát zadaří, Vánoce jsou mocné.
@sarkab85 mam uplne to same.Kdyz to nevyslo mela jsem snad vsechny priznaky co sly..ted vuubec nic🙂
Ahoj,chtěla jsem se zeptat kdy si mam udělat ovulačni test?Mam podle kalendaře za 2 dny=cca v neděli prvni plodny den.Takže teď je asi ještě brzo testovat že?
@lucka00024 Ahoj, po pozitivním ovu testu přichází ovulace do 12-48 hodin, myslím že nejlepší je začít testovat tak 3-4 dny dopředu a pak vždy ve stejnou dobu až do ovulace
@vanea děkuji tak ja zkusim už dnes 🙂
@lucka00024 myslela jsem 3-4 dny před plánovanou ovulací, ne před plodnými dny🙂 tzn začátek těch plodných dní by mohl být i začátek testování🙂 ale samozřejmě záleží na tobě, jak si to chceš ohlídat
@vanea ahaa ja to špatně pochopila 😅 no nevadi naštěsti mam ještě dost testu.Tak tedy začnu v neděli a děkuji za vysvětleni 🙂 (maly byl neplanovany takže vubec nemam zkušenost s testy)
@lucka00024 v pohodě, já se občas vyjadřuju jako neandrtálec :D testuje se kdyžtak odpoledne nebo k večeru, ráno ne a snažit se vždy ve stejnou dobu - fajn je si ty testíky někam lepit, abys měla porovnání, zda to sílí atp.=) slabší čárka může být viditelná i několik dní mimo ovulaci, nic to neznamená...není to jako u těhu testu, že už i málo viditelná čárka znamená pozitivní test. Musí být ty čárky stejně silné, teprve pak je to pozitivní🙂 pozitivní = ovulka přijde do 12-48 hodin. tulení by mělo proběhnout v den pozitivního testu a pak kdykoliv v těch 48 hodinách=) jsou ještě nějaké výjimky, ale dokud se tě to netýká, tak je asi zbytečné se rozepisovat=D
@vanea super diky 🙂 do ja mam digitalni clear-blue tak se mi tam při pozitivnim ukaže smajl 🙂 (drobet mě mrzi že jeden test je fuč ale co už) tak mockrat děkuji 🙂
@lucka00024 jj ty mám taky vyzkoušené, fungují mi fakt spolehlivě🙂 přikládám foto, jak to vypadalo tento měsíc🙂 je to 6.12, 7.12, 8.12 ráno a 8.12 večer jsou ty tři poslední testíky🙂
@vanea super mockrat děkuji 🙂 akorat mě u těch clearblue mrzi že jak dojdou tak se musi kupovat cele baleni....
@sarkab85 moc gratuluji😉❤🤰

@maggie_ tak to by bylo 2-3 dny,ne? Tak to přece naděje je.Asi fakt záleží,kdy přesně ovulka proběhla....ale jak vidíš,tady to máme včas načasované a nic z toho 😉 takže uvidíš 😊