Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@evzenie2016 je to tam 😍😍😍
@evzenie2016 tak to už je jasný!!!!! Jupí😍😍😍
@evzenie2016 to je parááááda! Gratulujiii!!!!
uf, holky tak já nevím...mám do MS 5-6 dní, včera jsem špinila (světlounce hnědo růžová), místy to přestalo...a dneska zase chvilkama špiním, odpoledne v jednu dobu docela hodně, jasně růžově...teď k večeru zase malinko, jen když to utřu, tak růžovo..už si začínám myslet, že zas nic :/ to je tak na prd furt..že to musí být všecko tak složité :D ovu test mám dvě čárky, ale ta druhá je slabá. Minulý měsíc jsem takto špinila den před MS, pak to přišlo v plné parádě..teď už se to táhne dva dny tak nějak podivně...tak asi uvidím zítra...
@evzenie2016 a to je krása!!!🙂 😍 jen to sem dávej, aspoň je něco pro srovnání🙂 máš to zatím ukázkové si myslím🙂 !
@vanea To špinění se hrozne těžko odhaduje. Já vždycky mela rychlý nástup a jen, co jsme se začali snažit spravne terminove, tak sup 3-4 dny před takové MS/neMS, uhruba tak, jak Ty popisuješ, ale pak se to rozjelo. Ani jsem nevěděla, od kdy mám vlastně počítat cyklus. A LF nic moc dlouhá. Tento měsíc po ovu mám prvne od doktora Crinone gel a zdá se, že to přineslo změnu. Ale zase 5-6 dní před se mi zdá dlouho, to bych spíš tipovala na to uhnizdovani....Ale nevzdávej to, ver tomu, hlava umí hodně a ja držím poradne, ať to klapne!
Díky moooc, holky! A jsem zvedavá zítra na ranní testik a teplotu. Ovšem hlad mám, jak kdybych byla alespoň ve dvacátém měsíci 😀
@evzenie2016 no já mám LF pravidelnou na den už delší dobu, vždycky po ovu přesně 14 dní, tak vím kdy by měla ms dorazit:/ tohle je divné, ale jako stát se může asi cokoliv..si tak nějak říkám, že i kdyby se tam něco vrtělo a nakonec to nedopadlo, tak to asi nebylo v pořádku no...tak uvidíme, teď nezbývá než čekat🙂 zítra se uvidí, špinit 3 dny už by bylo fakt divné:D děkuju moc🙂!
@vanea Jj, musíš si říkat, že kdyby se neujalo, melo to důvod. Ale já bych tomu ještě věřila! Zítra ráno vyhlížím testovací info 🙂
@evzenie2016 gratuluji! Tak na tom večerním je to už víc než jasné 😉
@dasa.77 Díky moc! Tak začínám doufat více. Termín MS zítra, tak snad už nebude.🙂 Ale čtu u Tebe, že po takové dobe zase dorazila. Moc přeji, aby to další snažení bylo už úspěšné!
@evzenie2016 ahoj,sílí!!!! To je nádhera,to bude mimi 😍😍😍
@terka228 Začínám trochu doufaaat 😍
@evzenie2016 je to tam!!!😊
@evzenie2016 je to tammmm gratuluji 😉👍❤
@evzenie2016 To už není žádný duch, ale krásná čárka❤😍 Bude to určitě v pořádku 🙂 A co dnes teplota??? Je ještě výš, nebo se drží stejně???
@evzenie2016 Super!! To budou Vánoce!!🙂
No, já už mám Ježíška za sebou 😀 Jen doufám, že je to silná fazolečka a zavrtala se dobře 🙂 Teplota dneska ráno skoro stejná jako včera. Rozdíl jen o setinku nahoru. To kdybych měřila dvakrát, tak to může být třeba o dvě dolů. A já už jsem si teda do grafu načárkovala pozitivní těhu test 😇 Ještě bych si ale došla pro clear blue...chtěla bych vidět, jak tak svítí ten týdne 🙂
A @terka228 jak Ty a teplota? Kolik jsi DPO? Nemáš tam zavrtavaci pokles?
A s čím se probudila @vanea?
@evzenie2016 Paráda, krásně sílí!!! A co vy holky ostatní? @vanea ještě špiníš nebo už v pohodě?
@evzenie2016 ještě se k nám musí přidat terka a bude to super 😍
@terka228 a co jak se cítíš? Co teplota?
A doufám že nevádí že sem píšu když jsem už těhotná..... Tady mám aspoň lepší náladu. Koník mě přidal do skupiny srpnovky 2017 ... ale přijde mi že tam moc žen přišlo o fozolku tak mě to akorát nervuje a depta..😢.. v jeden den jich tam bylo snad pět..... 😢
@strykova buď rozhodně tam, kde je ti nejlíp - my tu aspoň vidíme naději a štěstí 🙂 a tomu špatnýmu se vyhýbej!
@evzenie2016 a moc ti blahopřeju, krásně to vyšlo opravdu, partner se dozví na štědrý den, že anoo 🙂
Holky nezapomínejte na mě, já vás pořád po očku sleduju, jen tento měsíc nevím kdy tu ovu mám ... pocitově si myslím že už byla ale na testu stále nic :-/ (už jsem si jich dělala tak 9, jeden den jsem teda vynechala, to by byl "gól" zrovna že)
@evzenie2016 dodám graf z domova z PC..jinak jsem 7DPO😉
@peacev Držím pěsti, aby to vyšlo i když přesně nevíš, kdy ovu byla nebo bude. Jen ať nás je čím dál víc...pak to tu bude skupina, jak testování vede k cíli :D viz. @strykova - hezky tu s námi zůstaň. Tu je pěkně 🙂
A @terka228 já to umím z telefonu jen tak, že si pošlu na email, ten mám i v telefonu, z emailu pak obrázek stáhnu a vložím...na nic lepšího jsem nepřišla...Ale na Tvůj graf se mooooc těšíííím. Doufám, že teplota stále v pořádku!
@sarkab85 @evzenie2016
ahooj holky, ale ani se neptejte :D jsem nějaká začarovaná..všecko probíhalo tak hezky ideálně, téměř předpisově.... a nakonec mám dnes 1-2 DC o 5 dní dřív:( ráno se to po vstaní z postele projevilo v plné parádě, když jsem se postavila, tak to vypadalo jak na jatkách...jen teda asi poprvé v životě naprosto bez bolestí. A teď babo raď...to mi asi posune i ovulku a celkově cyklus co?:/ sakra práce...
@vanea Tak to mě mrzí, ale nezoufej, příště už se zadaří. Tak nějak jsme to taky s @strykova a
@evzenie2016 nakazili😉 S cyklusem Ti to asi hejbne, zkus tento měsíc měřit bazálku, hodně Ti to napoví.

Holky, mužů ti ještě spamovat se svými testy? Tohle jsou výsledky odpolko. Horní modrý je z rána, spodní ted večerní a ty ostatní jen pro zajímavost LH testy 🙂 Jak se vám to zdá? Plus teda odpolední teplota nejvyšší, co jsem kdy namerila (zaznamenávám jen ranní, ale merim i v průběhu dne...pro zajímavost 🙂...ja proste potřebuji, aby se něco dělo😀