icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

terka228
9. led 2017

@vanea tak jsme obė 3DPO 😀

evzenie2016
9. led 2017

Ahoooj holky, člověk se na víkend zdejchne a tu je taaaaaaakový provoz! Tak já to vezmu nějak hromadně 🙂 Koukám, že vysledky teplot super. Jasně, @terka228 trénuje velehory, ale co, mně velehory přinesly úspěch 🙂 A jinak @vanea ona tělesná teplota je závislá na kdečemvšemmožným :D takže nějaký výkyv nevadí. Obvykle jen větší výkyv znamená něco zásadnějšího v dění - a to ještě občas a spíš a možná 🙂 Ale myslím, že super, že jak Ti to vyznačil graf, tak to sedí krásně. Taaaaaaaak hezky čekat a já se těším, že nás bude zase víc! 🙂

vanea
9. led 2017

@terka228 No supr, teď bude hra na čekanou:D moc držím palec, ať to dopadne!!!! 🙂 příští pátek mi má přijít MS:X jak je to vlastně s těma výkyvama po těch 3 dnech po ovulaci? a kdy před MS to obvykle začíná klesat dolů?🙂 se vyptávám, jsem děsná:D ale ono je lepší se zeptat někoho, kdo z tím má zkušenost, ty články na netu vypadají tak hrozně idylicky, že mi to poví kulové:D

deli_lah
9. led 2017

ten poslední je 15dc... a stále nic, myslíte, že ani nebude? Cykly mívám dlouhé 28 dní...

valmaxa
9. led 2017

@deli_lah mám cyklus 28 a pozit.ovu test 17-18 dc ;)

deli_lah
9. led 2017

@valmaxa vážně? Tak super 🙂 tak uvidím, jestli se teda dočkám 🙂

vanea
9. led 2017

@evzenie2016 tady to sviští :D no nezbývá nic jiného, to je furt jak hra na kočku s myší:X a co ty, jak se cítíš, všecko dobrý?🙂)

vanea
9. led 2017

@deli_lah taky mívám ovu až 18 den🙂 (testík pozitivní 16 a 17 DC) a den před tím, to vypadá na testu jako u tebe, tak bych testovala dál🙂

evzenie2016
9. led 2017

@vanea jo jo, u mě vsechno okaaa. Fazolka už má skoro půl centimetru,takže je dvakrát tak dlouhá, co před týdnem a velikostí odpovídá. Tak to vypadá, že kolem začátku září na to vlítnem 🙂

Jinak u těch teplot se někdy může uhnizdeni projevit jednodenním poklesem teploty. Mně to tak kupodivu vyšlo a 6DPO jsem měla opravdu zub. 🙂

valmaxa
9. led 2017

@deli_lah jojo , myslím že to není neobvyklé 🙂 a už bych tam posílala pulce :D 👍

jitulka89
9. led 2017

Ahojte už se někomu stalo, že měl pozitivní ovu test ale přitom ten den naměřil nejvyšší hodnoty BT? jsem z toho zmatená čemu veřit jestli BT nebo OVU testu...přikládám graf i fotky testů. když do FF vyznačím dnešní pozitivní test tak mi to tu ovulační čáru vymaže

terka228
9. led 2017

@vanea nevím, co ty výkyvy znamenají....vím jen, že velký pokles až k předovulačním hodnotám v období 5-10 DPO může znamenat zahnízdění...ale taky nemusí, jistota to není...jinak já mívám pokles den nebo dva před MZ, to už pak vím, že přijde. Ale taky se mi několikrát stalo, že pokles přišel až během MZ... :D

gry
9. led 2017

@jitulka89 já myslim, že by to na testu chtělo ještě kousek.

juli88
9. led 2017

@gry co tvuj těhu test? 🙂

jitulka89
9. led 2017

@gry no bylo to i z ranní moči a předchozí dny sněhobílo takže to beru jako známku že pozitivní nejspíš bude, pak ale nechápu jak je možný, že už tři dny mam vyšší teploty? je pravda, že něco na mě leze, ale jen kašel a škrábání v krku, teplotu nemám 🤒

vanea
9. led 2017

@jitulka89 No možné to asi je . Ovulace po pozitivním testu přichází v dalších dvou dnech, takže v jednom z těch dní by ti měla teplota zase klesnout - to bude ovulace...a pak další tři dny by měla stoupat🙂 Ty testíky ti sílí, ten poslední jde trošku blbě vidět, jak je zboku..ale buď to ještě zesílí, nebo už vyhlížej v dalších 12-48 hodinách ovulaci...a ta vyšší teplota dneska, nejsi třeba nachlazená, nebo tak něco?🙂

jitulka89
9. led 2017

@vanea děkuji za rozbor 🙂 je mi trochu blbě dneska něco na mě leze to je pravda, zkusím ovu test ještě večer a zase ráno a snad už nebude sílit, v přítelem se kvůli práci vídáme jen víkendy, takže jestli ovu dorazí až někdy ve středu či čtvrtek tak je další měsíc v háji 😠

gry
9. led 2017

@juli88 Včera jsem dělala večer, foto tu někde je, / byla 🙂 dnes už jsem nedělala. Ve čtvrtek je případě termín MS a 17.jdu k Mudr. Tak doufám 🙂

simi1510
9. led 2017

Holky, comfort mi došly, tak jsem došla pro pepino a nejake z rossmanna. Jsou to ty dva na fotce.

A nevim proc, zkusila jsem tehu. Ten byl jeste nedavno bily, kdyz mi jedna osoba psala, at ho schválně zkusim. A bud jsem Blba nebo tam neco je? Je to cemio, a ten byl po ms a pred par dny bily... vidíte to?

A příkladem graf k dnesku.

Nedavalo by mi to smysl ale vubec

volfikovi
9. led 2017

@simi1510 možná sem slepá ,ale ja na těch spodních nevidím nic ☹

simi1510
9. led 2017
volfikovi
9. led 2017

ja sem tento cyklus bez ovu ☹ nevim proč ,co se najednou stalo.. JSem 22 DC a na testiku jen hodně slabý duch ..☹

dasa.77
9. led 2017

@llenka_li JEN 4+2??? Tak to ani nemusí být nic vidět.😉 Snad je ještě pořád šance ......moc moc držím palce

dasa.77
9. led 2017

@jitulka89 ovulační testy se ale NEDĚLAJÍ z ranní moči 😉

dasa.77
9. led 2017

@simi1510 Ahojky,já to sice vidím i bez "negativu".... ale nechci Ti kazit radost,tyto testy jsou hodně známé na falešňáky. Tak snad je to ta pravá čárka😉

simi1510
9. led 2017

@dasa.77 Já počítám se vším... ale mě falešné testy nedělali... nehledě, že je to cemio, nikoliv mamatest, ačkoliv je to defakto jedna firma...

spíš jde o to, že ještě nedávno hodil bílo... a teď toto...

jako počkám co a jak, přišlo by mi to divné, kdy se to mohlo stát... když teplota je nízká atp. 😉

dasa.77
9. led 2017

@simi1510 a jsi dnes 14.DC?

simi1510
9. led 2017

@dasa.77 19DC

dasa.77
9. led 2017

@simi1510 jo,promiň,zapomněla jsem na 5 dní MS 🙂

simi1510
9. led 2017

@dasa.77 v pohodě 🙂 jen je to divné celé zkrátka.... kdyby náhodou to tak bylo, nerozumím tomu vůbec... s tou nízkou teplotou atp.

Strana