Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
Ahoooj holky, člověk se na víkend zdejchne a tu je taaaaaaakový provoz! Tak já to vezmu nějak hromadně 🙂 Koukám, že vysledky teplot super. Jasně, @terka228 trénuje velehory, ale co, mně velehory přinesly úspěch 🙂 A jinak @vanea ona tělesná teplota je závislá na kdečemvšemmožným :D takže nějaký výkyv nevadí. Obvykle jen větší výkyv znamená něco zásadnějšího v dění - a to ještě občas a spíš a možná 🙂 Ale myslím, že super, že jak Ti to vyznačil graf, tak to sedí krásně. Taaaaaaaak hezky čekat a já se těším, že nás bude zase víc! 🙂
@terka228 No supr, teď bude hra na čekanou:D moc držím palec, ať to dopadne!!!! 🙂 příští pátek mi má přijít MS:X jak je to vlastně s těma výkyvama po těch 3 dnech po ovulaci? a kdy před MS to obvykle začíná klesat dolů?🙂 se vyptávám, jsem děsná:D ale ono je lepší se zeptat někoho, kdo z tím má zkušenost, ty články na netu vypadají tak hrozně idylicky, že mi to poví kulové:D
@evzenie2016 tady to sviští :D no nezbývá nic jiného, to je furt jak hra na kočku s myší:X a co ty, jak se cítíš, všecko dobrý?🙂)
@vanea jo jo, u mě vsechno okaaa. Fazolka už má skoro půl centimetru,takže je dvakrát tak dlouhá, co před týdnem a velikostí odpovídá. Tak to vypadá, že kolem začátku září na to vlítnem 🙂
Jinak u těch teplot se někdy může uhnizdeni projevit jednodenním poklesem teploty. Mně to tak kupodivu vyšlo a 6DPO jsem měla opravdu zub. 🙂
@vanea nevím, co ty výkyvy znamenají....vím jen, že velký pokles až k předovulačním hodnotám v období 5-10 DPO může znamenat zahnízdění...ale taky nemusí, jistota to není...jinak já mívám pokles den nebo dva před MZ, to už pak vím, že přijde. Ale taky se mi několikrát stalo, že pokles přišel až během MZ... :D
@jitulka89 No možné to asi je . Ovulace po pozitivním testu přichází v dalších dvou dnech, takže v jednom z těch dní by ti měla teplota zase klesnout - to bude ovulace...a pak další tři dny by měla stoupat🙂 Ty testíky ti sílí, ten poslední jde trošku blbě vidět, jak je zboku..ale buď to ještě zesílí, nebo už vyhlížej v dalších 12-48 hodinách ovulaci...a ta vyšší teplota dneska, nejsi třeba nachlazená, nebo tak něco?🙂
Holky, comfort mi došly, tak jsem došla pro pepino a nejake z rossmanna. Jsou to ty dva na fotce.
A nevim proc, zkusila jsem tehu. Ten byl jeste nedavno bily, kdyz mi jedna osoba psala, at ho schválně zkusim. A bud jsem Blba nebo tam neco je? Je to cemio, a ten byl po ms a pred par dny bily... vidíte to?
A příkladem graf k dnesku.
Nedavalo by mi to smysl ale vubec
ja sem tento cyklus bez ovu ☹ nevim proč ,co se najednou stalo.. JSem 22 DC a na testiku jen hodně slabý duch ..☹
@dasa.77 Já počítám se vším... ale mě falešné testy nedělali... nehledě, že je to cemio, nikoliv mamatest, ačkoliv je to defakto jedna firma...
spíš jde o to, že ještě nedávno hodil bílo... a teď toto...
jako počkám co a jak, přišlo by mi to divné, kdy se to mohlo stát... když teplota je nízká atp. 😉

@vanea tak jsme obė 3DPO 😀