Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@simi1510 pokud podle grafu nebyla ovu,což se může stát,ne každý cyklus je ovulační,tak to opravdu může ukazovat na tu cystu,cysta bolí až když praskne a taky se může sama vstřebat,že žena o ní vůbec neví. A nebo graf kecá a ovulka byla 🙂. Takže čekat a zrovna to čekání je nejhorší ....
@simi1510 ty jsi mi teda záhada Simco ;) byt tebou tak si zajdu za doktorkou ať se na mě koukne a vezme krev. Ty testy se mi nějak nezdají, tehu to pravděpodobně není když jsou testy negativní a čárky slabnou. A ty oVu můžou značit i nějakou hormonální nerovnováhu. Nechce dr v pondělí raději zavolat?
@vanea..... že bych taky zkusila? Ale já jsem o den pozadu a navíc už by to nebyla ranní. Mam jen 25.test Takže by byl zázrak,kdyby na něm něco bylo😀
Zítra ráno....pozítří už by mohlo být jasno...při troše štěstí
@vanea já nalovila prvního ducha 11 DPO, zahnizdeni asi 6 DPO...
@dasa.77 tak do večera obcházet WC obloukem a před spaním zkus 🙂
evzenie2016 Tak já mám právě ještě čas. A navíc jsem měla před hodinou kafe,a to chodím co 20 minut asi 3x
😀 jsem jak průtokáč
věřím,že kofeinový test by byl jasně pozitivní
@dasa.77 já si udělala první kafe po týdnu, tak jsem zvědavá, jestli si pochutnám a nebo jestli to jistí výlevka 🙂
Milé maminky, jen nakukuji do tohoto tématu a chci se zeptat - nevyužila byste některá asi 4 nebo 5 ovulačních testů, které mi zbyly? Za nějakou symbolickou částku plus známku na dopis. Kdyžtak si napište do zprávy. Mějte se hezky ;) Iva
Holky, to nejde jenom mně odpovídat konkrétní osobě nebo to nejde všem?????? Už se mi to zdá moc dlouho....jako že by to už mohl někdo opravit, Tohle je hrozný teda☹
@arielka222 ja bych rekla, ze to je diky stresu, ze se pozastavila na tom zacatku ledna... a ze ted jak jsem vic v pohode, tak i telo je lepsi a rozjela se...
Nechám se překvapit co udela ta teplota behem dvou dnu. To rozhodne co udelam nebo ne. 🙂
@terka228 ani mně to nejde, už asi 3 dny...musím to psát ručně, když chci někoho označit:/
jinak jsem teď byla na wc a koukám, že zase malinko špiním (ani růžová, ani hnědá, jen je to malinko zabarvené do béžova, nebo jak to popsat)..není to sice skoro nic, ale mám tušení, že to tentokrát zas nevyšlo:/ tohle se mi stalo už min. měsíc cca 2 dny před MS. achjo:/
@evzenie2016 jinak tady včerejší a dnešní ovu test...

@dasa.77 prave ze vim.... nesmí se ho kousnout, vic zmacknout... a stale, ze jemně a něžně... ze pak se nemam divit, kdyz ten druhy nespolupracuje.
Tak uvidime co to bude, jindy uz ten test slábl :-/